Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem lesz Putyin-Biden-csúcs a közeljövőben

Nem lehet rövid határidővel megszervezni Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök találkozóját, a kérdés a tanulmányozás szakaszában tart - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak csütörtökön Moszkvában.

Kiüresítés Wass Albert: Tizenhárom almafa / Nemzeti Színház

Revizor
-
 Ma 01:12Színpad

Töredelmesen bevallom, nem vitt rá a lélek, hogy a Nemzeti Színház előadása előtt elolvassam Wass Albert Tizenhárom almafa című regényét. Elejétől a végéig csupán egyetlen regényt olvastam tőle, A funtineli boszorkányt. Azt is csak becsületből. Hogy legalább egy legyen meg. A többibe hagytam beletörni a bicskámat. Bazsányi Sándor…

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat a Rák ruhatárából

Mi jellemzi a Rák stílusát és milyen ruhadarabokat érdemes beszerezned? A stílushoroszkópod elárulja.

Balatoni régió - A polgármesterek örülnének is, nem is a fekete-zöld izirájdereknek

A balatoni települések csak kemény feltételek teljesítése esetén hajlandók fogadni az idén a Lime Elektromos Roller Megosztó járműveit, mivel a múlt nyáron tartott rövid és szűk körű főpróba nagyon sok problémát vetett fel.

Egy japán kormánypárti politikus nem zárta ki, hogy nem tartják meg az olimpiát

Szerinte ennek a járványhelyzettől kellene függenie. A nyilatkozata azonban nem tükrözi az olimpia mellett kitartó kormány álláspontját.

Több mint száz olimpikon nemet mondott az oltásra

Soron kívül, a Moderna vakcinájával kezdték meg január végén az idei tokiói nyári olimpiára és a 2022-es pekingi téli olimpiára készülő sportolók oltását, a majd kilencszázas listából 103 sportoló nemet mondott a vakcinára.   A MOB gy 868 fős listát állítottak össze, amire azok kerülhettek fel, akiknek van esélyük a tokiói vagy a pekingi olimpián..

Nagy a baj, Dárdai csapata hetekig nem játszhat

Csütörtök reggel derült ki, hogy Dárdai Pál vezetőedző, Admir Hamzagic másodedző, és a csatár Dodi Lukebakio tesztje is pozitív lett.

Vasárnaptól nem lesz kötelező a szájmaszk viselése szabadtéren Izraelben

Egy újabb komoly jel arra, hogy Izrael hamarosan visszatérhet a normál kerékvágásba, köszönhetően a hatékony járványkezelésének, valamint a rengeteg oltásnak.

Nem lesz Putyin-Biden-csúcs a közeljövőben

Nem lehet rövid határidővel megszervezni Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök találkozóját, a kérdés a tanulmányozás szakaszában tart – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak csütörtökön, Moszkvában.

Hét éve nem tud szabadulni Bene a börtönből

Sokadjára sem szabadulhat hírhedt Skála áruháznál 1992-ben történt pénzszállítórablás és gyilkosság egyetlen élő elítéltje Bene László. A férfi hiába töltötte le az életfogytig tartó büntetését már hét évvel ezelött a bíróság szerint még nincs itt az idő..   Horváth-Tóth Imola, a szegedi törvényszék szóvivője közölte: a bíróság a döntését az elítél

Hertha: újabb játékos vírusos, hetekig nem játszhat a csapat

Dárdai Pál vezetőedző, segítője, Admir Hamzagic és a csatár Dodi Lukébakio után újabb játékos, Marvin Plattenhardt is elkapta a koronavírust a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC-nél. Mivel a keret a korábbi esetek miatt közös szállodai karanténba vonult, a hátvéd megbetegedését követően a csapat minden tagja az…

Márki-Zay Péter nem hajlandó támogatni a helyi kórházfejlesztést

A hódmezővásárhelyi polgármester 136 millió forintért engedélyezné, hogy az új bel- és gyermekgyógyászati osztály építéséhez használjanak egy kórház melletti közterületet.

20 éve nem volt ilyen sok orrszarvú Nepálban, mint most, ami nagyban köszönhető a koronavírusnak

SzMo
-
 Tegnap 21:58Állatvilág

2015 óta több mint százzal nőtt a nemzeti parkok területén élő egyedek száma. 2000 óta egyetlen korábbi felmérés során sem találtak 650-nél többet.

Nem veszélyes emberre a csapvízben kimutatható gyógyszerszennyezettség

Ugyanakkor, a vegyületek jelenléte a közép- és hosszú távú vízbázisvédelem szempontjából figyelmeztető jel.