Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Vettel nem fog veszélyt jelenteni ránk”

Nem a versenyző képességein, hanem a csapaton fog múlni, hogy az Aston Martin 2021-ben még nem lesz egy szinten a Red Bull-lal – vélekedik Helmut Marko. „De az is lehet, hogy tévedek.”

Menekülttáborokban helyeznék el a karantént megtagadó polgárokat Németországban

Liner
-
 Ma 17:06Külföld

Azokat a német állampolgárokat, akik többszörös felszólítás ellenére sem hajlandók az előírt karantént letölteni, menekülttáborokban és börtönökben helyezhetik majd el.

Nehézségből nem volt hiány az agráriumban: mutatjuk, miért számít mégis megtérülő befektetésnek

A magyar agrárium kiválóan helyt állt 2020-ban. Kiugró mértékben nőtt tavaly a gazdák átlagos jövedelme Magyarországon még annak ellenére is, hogy a pandémia és az állategészségügyi járványok nem kerülték el az ágazatot. 2020-ban a Takarékbank Agrár Üzletága is erős évet zárt, amíg az agrár pénzügyi piac előzetes adatok szerint 11…

Javult a hangulat Németországban

Javult a befektetői hangulat januárban is Németországban és az euróövezetben.

Jövő héten hétfőn és kedden elvileg nem lesz kijárási korlátozás. A kormány üzeni, nem gond, megoldják!

A jelenleg érvényes kormányrendeletek szerint január 25-ére és 26-ára nem vonatkozik a kijárási korlátozás.

Focilázban a Fortnite – Jönnek a City, Inter és Milan mezes karakterek

Leet
-
 Ma 17:00Gaming

A Fortnite Battle Royale játékosok már hozzászokhattak ahhoz, hogy különböző kollaborációs tartalmak bukkannak fel a játékban. Játszhatunk már John Wickkel, Batmannel, vagy éppen egy csapat Marvel szuperhőssel. Viszont időről időre egy-egy valós franchise is felbukkan. Ilyen például az NFL partnerség is, ami az összes licencelt csapat…

Rajongóinak mondott köszönetet a sok szeretetért Jóni Máté

iFaktor
-
 Ma 17:00Bulvár

Jóni Máté Instagramon közölt egy posztot, melyben kifejti, hogy milyen hálás a követőinek, amiért ennyi szeretetet kap tőlük. „Egy béna kisvárosból jövök, és güriztem, hogy rendben legyen minden. Sose volt büdös a munka, mentem, ha kellett, de tudtam, hogy nekem több kell. Többet akartam, hajtottam és akartam. A…

Több mint 43 milliárd bázispár lehet a tüdőshal DNS-ében

Német biológusok feltérképezték az „élő kövület„ teljes génkészletét, az állatvilág legnagyobb ismert genomját.

Alig jön oltóanyag, de vajon hogyan áll Magyarország a nagy vakcina-versenyben?

Van, ahol már 3 millió embert oltottak be, nálunk 130 ezret. A WHO igazgatója eközben az igazságos elosztásra figyelmeztet.

Börtönre ítélték a több tízmilliós dohánycsempészeket

A bűnszövetség 82 millió forint értékű dohányárut szerzett meg haszonszerzési céllal, letöltendő börtönbüntetésre ítélték őket – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Most tavasszal jön Giorno Giovanna a Jump Force-ba

Az anime és manga rajongók szíve egyöntetűen dobban meg Giorno Giovanna neve hallatán, hiszen a Jojo's Bizarre Adventure az egyik leginkább közkedvelt széria, melynek egyik ikonikus figurája hamarosan csatlakozik a Jump Force-hoz. A Bandai Namco és a Spike Chunsoft bejelentette, hogy a második Character Pass bérlet tartalma...

Napról napra új szemetet tesznek ki a nemzeti park mellett

Baon
-
 Ma 16:49Belföld

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága hiába hordta el az 5 köbméternyi hulladékot, másnapra újabb rakás szemét várta őket.

Új koronavírus-változat bukkant fel Németországban

Garmisch-Partenkirchen kórházában 35 koronavírusos beteg egy eddig még nem látott mutációtól fertőződött meg.

Az ügyben eljáró bírónő szerint nemhogy nem jogsértő, hanem kifejezetten jópofa a Népszava kereszténygyalázó karika…

A felperes, dr. Vejkey Imre KNDP-s képviselő indítványát úgy utasította el a Fővárosi Törvényszék, hogy ő maga fel sem szólalhatott a tárgyaláson.

Népszámlálás 2021: A "második" nemzetiség lehetőségének megtartását kérik magyar és szlovák értelmiségiek a kormá…

Érdekes levél futott be szerkesztőségünkbe a mai napon. Ravasz Ábel a Bél Mátyás Intézet nyílt levelében arra kéri a szlovák kormányt, ne töröljék ki a népszámlálási ívekből a második nemzetiség megjelölésének lehetőségét.