Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 432 hír

Lackfi János ezúttal a Fugatóval érkezik a Kodály Központba

Bama
-
 Ma 13:59Kultúra

A költő ismét rockzenészekkel ad közös műsort.

Idén érkezik a Squadron 51

Gamepod
-
 Ma 12:30Infotech

A brazil Assemble Entertainment berkeiben készülő játék egy fekete-fehér shoot ’em up-nak készül.

Nem változik az oltási terv akkor sem, ha kevesebb vakcina érkezik – Müller Cecília elmondta, mit tapasztal, mióta beolt…

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

Az M1 szombati adásában elhangzott, hogy a kabinet "egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését". A kormány számításai szerint ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

Kevesebb vakcina érkezik Magyarországra - megszólalt Müller Cecília is

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Müller Cecília: kevesebb Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra

Cívishír
-
 Ma 09:44Megyei

A cég elismerte, hogy február elejéig még ideiglenes fennakadások lehetnek a belgiumi üzemük bővítése miatt.

Kevesebb Pfizer-vakcina érkezik hazánkba, de nem változik az oltási terv

A cég elismerte, hogy február elejéig még ideiglenes fennakadások lehetnek a belgiumi üzemük bővítése miatt.

Kevesebb Pfizer-vakcina érkezik, megszólalt Müller Cecília

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven. A jövő héten valószínűleg kevesebb vakcina érkezik majd, mert többletkapacitás kialakítására készül az oltóaanyaggyártó Pfizer, ezért - valószínűleg technikai okokból - a gyárat erre fel kell készíteni - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a Kossuth rádió…

20%-kal kevesebb Vipert adtak el tavaly, mint 2019-ben

Érdekes részleteket vehetünk észre, ha átnyálazzuk az FCA csoport tavalyi értékesítési számait. Kiszúrhatunk rajta több olyan modellt is, mit már

Kevesebb vakcina érkezik a jövő héten

Müller Cecília közölte: értesültek arról, hogy a jövő héten valószínűleg kevesebb vakcina érkezik majd. Mint mondta, többletkapacitás kialakítására készül az oltóaanyaggyártó Pfizer, ezért – valószínűleg technikai okokból – a gyárat erre fel kell készíteni. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pénteken beszélt arról, hogy a következő h

Jövő hét közepén érkezik a nagy időjárási fordulat

A következő napokban még hideg, téli időre számíthatunk. A jövő hét közepén viszont intenzív délnyugati áramlással már enyhe levegő érkezik térségünkbe, jelentős melegedést eredményezve.

Egymillió adag kínai oltóanyag érkezik Szerbiába

Egymillió adag kínai Sinopharm oltóanyag érkezik szombaton a Nikola Tesla belgrádi repülőtérre, a szállítmány megérkezésénél Aleksandar Vucic szerb államfő is jelen lesz - jelentette a N1 regionális hírcsatorna.