Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vicces sorozat a karantén mindennapjairól

NLC
-
 Tegnap 22:03Életmód

A koronavírus-járvány okozta korlátozások és a karantén olyan embereket is együttélésre kényszerítettek, akik egyébként nem biztos, hogy szívesen laktak volna együtt, pláne nem hosszú távon. Neil Kramer fotós megtapasztalta, milyen az, amikor a véletlen összezár embereket. Történetesen az anyjával és az ex-feleségével.

Egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért

„Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban, ismét” – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.

Legalább ebben a rendkívüli hidegben vegye komolyan saját mondatait a kormány - Minden élet számít!

Hírklikk
-
 Tegnap 21:45Belföld

Farkasordítóan hideg éjszakák jönnek. Nagyon helyes, hogy Kásler miniszter elrendelte a vörös kódot. Eszerint a következő napokban, ha a hajléktalanszállókon már nincs hely, minden bentlakásos szociális intézménynek be kell engednie az otthontalanokat. Ez rendjén van.

Görögország: sorozatban harmadszor is győzött Bölöni csapata

NSO
-
 Tegnap 21:39Foci

A görög bajnokság 17. fordulójában a Bölöni László vezetőedző által irányított Panathinaikosz 1–0-ra győzött az Arisz otthonában.

„Pár órám volt hátra... Az életet választottam” – Mentőhelikopterrel hozták ki az óceánból Rakonczay Gábort, aki az 5. …

Blikk
-
 Tegnap 21:07Bulvár

Teljesen kihűltem, már egyáltalán nem én irányítottam az eseményeket. Tudtam, hogy elveszik a hajóm, szörnyű volt szembesülni azzal, hogy végleg abba kell hagynom, óriási volt a lelki teher. De a mérleg másik serpenyőjében az életem volt, pár órám volt hátra... Az életet választottam – így kommentálta élete talán legnehezebb döntését tegnap…

A Youtube nem állt be a sorba, nem tiltotta le végleg Trumpot

A Youtube korlátozta, de nem tiltotta le teljesen Donald Trump leköszönő amerikai elnök fikját. Szemben a Facebookkal, a Snapchattel és a Twitterrel. Trumpt egy január 6-i nyilatkozata miatt törölték több közösségi hálóról is, miután a Capitoliumot megostromlók mellett foglalt állást.   Nem sokkal a nyilatkozat után a Facebook bejelentette, hogy …

Szabó Ádám élvezi a szinglik életét: megvizsgálta a hibáit és rengeteget tanult

Blikk
-
 Tegnap 20:41Bulvár

﷯ Nehéz szakításon van túl Szabó Ádám (28), az énekes kapcsolata fél évvel ezelőtt ért véget Tóth Andival (21).

Egy hét haladékot ad az olasz kormány a Pfizernek, utána jogi lépések jöhetnek

Olaszországban is egyre feszültebb a hangulat a kisebb vakcinamennyiség miatt, és hangsúlyozták is, hogy az egészséggel nem lehet tréfálni.

Lopás, életmentés, garázdaság, életveszélyt okozó testi sértés

Boon
-
 Tegnap 20:00Baleset-bűnügy

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 11-e és január 17-e között.

Folytatódik az Opera MaszkaBál sorozata - nézze és hallgassa az Origón élőben!

Origo
-
 Tegnap 19:57Kultúra

Fodor Beatrix és Szemerédy Károly operaénekesek áriaestjükön Mozart és Puccini operái mellett ritkábban hallható művek részleteiből is válogattak.

Elhunyt Benjamin de Rothschild a híres bankbirodalom örököse

Ötvenhét évesen elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse – jelentette be az általa vezetett Edmond de Rothschild Holding SA bankcsoport.

Folytatta rossz sorozatát a Liverpool, örülhet a City

Gól nélküli döntetlent játszott a Liverpool és a Manchester United a Premier League 19. fordulójában.

90 kilót fogyott a pár a közös életmódváltással

NLC
-
 Tegnap 19:34Életmód

A férfi felelt az edzésprogramért, a nő az egészséges étrendért, és ennek hatására mindketten rengeteg kilótól megszabadultak.