Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Földbe állt a Tesla, gyűlnek a viharfelhők

A Tesla részvényei 4,7 százalékot estek a mai kereskedés megkezdése után, a komoly mínusz annak köszönhető, hogy újabb jelek mutatkoztak a vállalat kínai térségbeli problémáiról - a tegnapi rossz teljesítménnyel együtt már két számjegyű a mínusz a héten az elektromosautó-gyártó papírjánál. Mindeközben Elon Musk Twitter-követőit arról…

Átvernek a samponreklámok - ettől tűnik tökéletesnek a modellek haja

Femcafe
-
 Ma 15:03Divat

Egy modell és egy fodrász leplezte le a reklámok trükkjét.

Óriási balesetet modelleztek az M25-ös gyorsforgalmi úton

Közös gyakorlatot tartott a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentőszolgálat, a Magyar Közút, a Magyar Vöröskereszt, a Volánbusz Zrt., és az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport az M25-ös gyorsforgalmi úton kedd délelőtt.

Már dolgoznak az elektromos M-es BMW modellek hangzásán. Az i4 kapcsán erre számíthatunk.

Ahogy szépen lassan, ám határozottan elektromos irányba fordul az autóipar, úgy jelennek meg a palettákon a teljesítményorientált villanyos modellek. Ezeknél pedig a hangzás is számít, így nem csoda, ha ma már a gyártók külön részlegeket tartanak fenn a megfelelő búgás megalkotására.

Naponta 700 új autó gördül le a gyártósorról Esztergomban

A rendszerváltás után az esztergomi autógyár volt az első jelentős zöldmezős külföldi beruházás Magyarországon, 2019-es adatok alapján pedig az ország hetedik legnagyobb árbevételű vállalata lett a Magyar Suzuki. A márka már ötödik éve vezeti a hazai új személygépjármű értékesítéseket.

Teslát egy jó viccért?

vg.hu
-
 Ma 13:53Pénzügy

A Tesla-vezér a Twitteren tett közzé egy szavazást, melyben arról kérdezte követőit, hogy lehessen-e dogecoinért vásárolni az általa gyártott autókat.

Kiderült, kik állnak az egész Amerikát megbénító hackertámadás mögött

ma.hu
-
 Ma 13:20Infotech

Az FBI első vizsgálatai alapján a Kelet-Európában, valószínűleg Oroszországban működő DarkSide lehet felelős a támadásért, a csoport viszonylag újnak számít a hackerek között.

A távirányítású modellje versenyzett az igazi Ford Puma St ellen

Látványos versenyt eszeltek ki a Fordnál, a távirányítású modellje ellen versenyeztették az igazi Puma St-t a Brands Hatch versenypályán.

Tesla CyberLand – ahol minden intergalaktikus álmod valóra válhatna

A Ferrarinak már van saját vidámparkja, miért ne lehetne egy a Teslának is?

Kínai gyártók kötelezték el magukat keszülékeik hosszú távú frissítése mellett

Az Android ökoszisztéma egyik legnagyobb rákfenéje az, hogy a legtöbb vállalat képtelen két évnél tovább naprakészen tartani készülékeit, amelyekre az említett időintervallum után nem érkeznek teljes rendszerfrissítések, jobb esetben is csak biztonsági foltok. A Samsung sok év után úgy határozott, hogy végre valahára fellép ez ellen a kártékony…

A Hód Úszó versenyzői készen állnak az Európa-bajnokságra + VIDEÓ!

Ugrai Panna és Gál Olivér is kellően felkészült a május 17-én kezdődő úszó Eb-re. A kontinensviadalon a két Hód Úszó-reménység képviseli városunkat.

Rejtélyes csarnokkal bővülhet a Tesla berlini gigagyára

A 3 focipálya méretű csarnokban kezdődhet a 4680-as akku gyártása. A teljes anyag Rejtélyes csarnokkal bővülhet a Tesla berlini gigagyára címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Az ECMWF valószínűségi előrejelzése már 137 modell szintet tartalmaz

A korábbi tervekkel összhangban, 2021. május 11-én a Középtávú Időjárás Előrejelzések Európai Központjában (ECMWF) futtatott ensemble időjárás előrejelzési modellben a vertikális felbontás 91-ről 137-re nőtt, így már megegyezik a nagy felbontású időjárás előrejelzési modell vertikális felbontásával.

Már teszteli a Porsche a tisztán elektromos Macan modellt

2023-ban jöhet a sorozatgyártásra kész elektromos Porsche Macan. A teljes anyag Már teszteli a Porsche a tisztán elektromos Macan modellt címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Borító modell lett a Netflixes Tall Girl film főhőse!

A Netflix egyik legszerethetőbb filmje a Tall Girl, én legalábbis jól elvoltam vele, és szerencsére már készül a folytatás is. Az egyik főhősét pedig könyvborítón is viszont láthatjuk! View this post on Instagram A post shared by Luke Eisner (@lukeeisnerofficial) Luke Eisnerről van szó, aki a Tall Girl előtt modellként dolgozott, így annyira mondju