Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Szomorú dolog derült ki az Auchan, a Spar, a Penny és a Tesco alkalmazottjairól

Nosalty
-
 Ma 05:51Életmód

A magyar kiskereskedelemben dolgozó alkalmazottak aligha tudnak megélni fizetésükből - derült ki egy nemrég megjelent kutatásból.

Auchan, Penny, Span, Tesco: ezt a hírt nem teszik az ablakba

Napi.hu
-
 21.02.25 08:21Külföld

Siralmas anyagi helyzetben vannak Magyarországon a kiskereskedelemben dolgozók, sokszor elemi igényeikre sem futja a fizetésükből, nem beszélve a komolyabb dolgokról.

Távozik a Tesco Magyarország vezetője

Pártos Zsolt elhagyja a Tescót - jelent kedden az Entescom.hu céges dolgozói weboldal címlapján, amely nyilvánosan is látható, de a bejelentés részleteit már csak az áruházlánc magyarországi munkavállalói láthatják - írja a Magyar Nemzet.

Távozik a magyar Tesco ügyvezető igazgatója

Az áruházlánc dolgozói weboldalán jelent meg egy vezérigazgatói tájékoztatás a multicéghez több mint húsz éve kötődő Pártos Zsolt távozásáról.

Aldi lett a király, a Tesco nagy bánatára

Napi.hu
-
 21.02.22 10:07Külföld

Az Aldi végzett az első helyen az Egyesült Királyság egyik legismertebb fogyasztóvédelmi magazinjának értékelése szerint, miközben a Tesco, a szigetország legnagyobb áruházlánca a harmadik helyre szorult.

Tesco Doboz Webáruház országszerte

Mindmegette
-
 21.02.22 07:00Életmód

Mostantól a Tesco Doboz Webáruház az ország minden pontját lefedi!