Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Varga-Damm Andrea szerint Jakab Péter Thürmer Gyula helyére vezeti a Jobbikot

A jobbikos politikus azt mondta, megvárja, míg kizárják a pártból.

Egy tanú szerint a volt máltai gazdasági miniszter is fizetett az újságírónő meggyilkolásáért

Christian Cardonának euró százezreket ért Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró halála – állítja a bérgyilkosság közvetítőjeként eljáró férfi.

Épül a Felfödli Dalia Iskola központja Gömörpéterfalán

ma7.sk
-
  Ma 21:07 Határtalan

Gömörpéterfala. A magyar kormány jóvoltából Magyar Közösségi Ház épül Gömörpéterfalán, amely egyben a Felföldi Dalia Iskola központja lesz. A tavaly megvásárolt terület és ház külső rendbetételére 25 millió forint támogatást kapott a Felföldi Dalia Iskola. Az eddigi munkálatok során megújult a tetőzet, új villanyvezetékek kerültek…

Nyitnak a Kassa megyei kulturális központok, színházi előadások egyelőre nem lesznek

ma7.sk
-
  Ma 21:03 Határtalan

Június 1-jétől kinyitottak a Kassai kerület kulturális és népművelési központjai, valamint négy színház is megkezdheti a működést, egyelőre azonban közönség nélkül.

Hataloméhes zsidókról írt egy ajánlásban Strache az Ibiza-botrányt is borító lap szerint

Index
-
  Ma 20:46 Külföld

Az antiszemita gondolatokat egy zsidókról szóló mű elejére írta. A politikus tagadja a dolgot, bár felismerhető a kézírása, és alá is írta.

Kockának hívná gyerekét a Rubik-kocka után egy külföldi apa, párja szerint ez lenne a leghülyébb név a világon

A férfi nagy matekos, és különleges nevet akar fiának, ezért esett erre a választása. Az anya viszont egyelőre meggyőzhetetlennek tűnik.

Kisebb szomszédaikat felfalva híznak meg a galaxisok egy új kutatás szerint

Alon
-
  Ma 20:05 Megyei

A szakértők arra jutottak, hogy a csillagok egy része a galaxisokon belül alakult ki, míg más részük kívülről származhat.

A gyanú szerint eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét a kertkapuval, letartóztatták

Egy hónapra elrendelték annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsít a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség.

A kétszeres wimbledoni bajnok szerint furcsa nézők nélkül teniszezni

Petra Kvitovának nagyon szokatlan volt üres lelátók előtt játszania egy meghívásos tornán.

Vicze Csilla szerint Péterffy Attila megróbálja elhallgattatni őt és a pécsi környezetvédőket

"Meglepődve értesültem arról, hogy Pécs polgármestere „jó hírnevének megsértése miatt" személyiségi jogi pert akar indítani a Civilek a Mecsekért Mozgalom (CMM) szóvivője, azaz személyem ellen, amiért vélemény-nyilvánítási jogommal élve, jogosan és tényszerűen bíráltam a hőerőmű vezérigazgatójaként végzett tevékenységét egy évvel ezelőtt",…

Obama szerint „igazolható” a randalírozók „haragja”

Demokrata
-
  Ma 19:00 Külföld

Az Obama-kormányzat idején is voltak véres megmozdulások.

Félpályán halad a forgalom a 8204-es számú úton

Police
-
  Ma 18:56 Baleset-bűnügy

Félpályán halad a forgalom a 8204-es számú úton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 01., h - 18:56 Fehérvárcsurgónál rendőri irányítás mellett lehet közlekedni.

Tenisz: Kvitová szerint nagyon furcsa nézők nélkül játszani

A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitová nagyon furcsának nevezte, hogy nézők nélkül kellett teniszeznie egy meghívásos prágai tornán.

Már a nézők beengedését tervezik az olasz meccsekre

Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha júliustól már nézők előtt rendezhetnék a Serie A mérkőzéseit.

Az Európai Unió vezetői szerint lehetséges a gyors gazdasági visszapattanás

Valis Dombrovskis, az Európai Bizottság emberközpontú gazdaságért felelős biztosa szerint a tavaszi gazdasági előrejelzés azt mutatja, hogy 7,5 százalékos gazdasági visszaesésére kell számítani az Európai Unióban, amit egy viszonylag gyors gazdasági visszapattanás követ, ehhez azonban szükség van az Európai Bizottság által benyújtott…