Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 238 hír

Budapesten és Palicson is újszülöttekkel ünnepelnek az állatkertek

Budapesten 1866. augusztus 9-én nyitotta meg kapuit a Fővárosi Állat- és Növénykert, a világ egyik legrégibb állatkertje. Ennek emlékére tartják a mai napon az állatkertek

Durva kísérlet Budapesten: így csökkentén az autós forgalmat ezekben a kerületekben

Forgalomcsillapítási mintaprojekt részeként ideiglenes forgalmi rendet vezet be a Fővárosi Önkormányzat Belső-Erzsébetvárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), valamint a VI. és a VII. kerületi önkormányzat közreműködésével

Mutatjuk, milyen forgalmi változásokra kell készülni Budapesten

A Belső-Erzsébetváros eddig sem volt kifejezetten autóbarát, parkolóhelyet találni például nagyjából lutri volt és pontosan emiatt torlódásokra is bőséggel kellett

Egy kórház mellékhelyiségében fogták el az érdi gyilkosság feltételezett elkövetőit

Egy kórház mellékhelyiségében fogták el az érdi gyilkosság feltételezett elkövetőit. A Budapest melletti településen péntek éjjel öltek meg egy férfit, de gyilkosságot csak másnap fedezték fel. A rendőrök hamar elkapták a gyanúsítottakat. Ők azt mondták, nem tetszett nekik, ahogy a férfi viselkedett, ezért ölték meg.

Tizenhárom határsértőt fogtak el a járőrök

Police
-
  Ma 18:02 Baleset-bűnügy

Tizenhárom határsértőt fogtak el a járőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 09., v - 18:02 A Csongrád-Csanád megyei rendőrök tizenhárom illegális migránst fogtak el Kövegynél. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Elindul a forgalomcsillapítási mintaprojekt Budapesten: Belső-Erzsébetváros nagy része Tempo 30-as övezetté alakul

A három hónapos tesztidőszak alatt több helyen parkolási korlátozásokkal, a forgalom irányának megváltoztatásával, valamint a közterek gyalogosoknak, illetve kerékpárosoknak történő visszaadásával találkozhatnak a közlekedők.

Budapesten remekeltek a Máté Taekwondo versenyzői

Promenad
-
  Ma 16:21 Sport

A vásárhelyi sportolók a III. Taekwon-Day Beach Poomsae és Gyorsrúgó versenyen értek el kiemelkedő eredményeket a hétvégén.

Még a kutya is átugrott a Szabadság téri szökőkúton, akkora volt a hőség Budapesten

Vasárnap az előrejelzés szerint 30-34 fokig emelkedhet a hőmérséklet. A hőség veszélye miatt az ország nagy részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Veszélyes visszaeső bűnözőt fogtak Beregszászban

Fegyverek, narkotikum került elő egy veszélyes bűnöző autójából. Augusztus 7-én

Olimpia helyett nézzétek meg, hogy sportoltak 100 éve Budapesten

Normális körülmények között e sorok írója, sok millió emberhez hasonlóan, idén is a tókiói olimpiát nézte volna a televízióján...

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök Dobozon

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. augusztus 8-án 4 óra 20 perckor Békés megyében, Dobozon. A külföldiek afgán állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt. A…

Tatabányán fogták el a nőt, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben

Kemma
-
  Ma 07:34 Baleset-bűnügy

Az egyenruhások Tatabányán fogták el azt a 23 éves nőt, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, kábítószer birtoklása miatt.

Civilek fogtak össze a Kerekedi-öböl élővilágáért

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Az Összefogás a Balatonért nevű közösségi oldalon civilek szerveztek figyelemfelkeltő akciót, Védjük meg a Kerekedi-öböl területét felhívással.

Vasárnapi forgalomkorlátozások Budapesten

Police
-
  Ma 06:00 Baleset-bűnügy

Vasárnapi forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 08. 09., v - 06:00 A mai napon, 2020. augusztus 9-én járványügyi intézkedések miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest XIII. kerületében.