Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Két migránst tartóztattak fel

Két migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:40 A magukat szír állampolgárnak valló férfiak jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Határsértőket tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Határsértőket tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:30 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Ismét határsértőket tartóztattak fel Szőregnél

Ismét határsértőket tartóztattak fel Szőregnél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:45 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Kos havi horoszkóp Ha valaki gyors megoldást ígér egy komoly problémádra, akkor lehet, hogy érdemes megfontolni, hiszel-e neki. Szerencséd persze neked is lehet, de a tartós sikerért mindig dolgozni kell. Szerelem: Ne bízz semmit a véletlenre! Egy jól működő kapcsolatért sokat kell dolgozni, és most mindkettőtöknek dolgoznia kell azon, hogy…

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:14 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Magyar borok bemutatkozása Berlinben

Borszakmai bemutató zajlott a Berlini Magyar Szüreten.

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a rendőrök

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 03:05 A csoport jogellenesen jutott be az ország területére.

Újabb négy főt tartóztattak fel a rendőrők

Újabb négy főt tartóztattak fel a rendőrők Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 02:48 Jogellenesen akart az országba bejutni négy külföldi.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Hóduna közelében

Illegális migránsokat tartóztattak fel Hóduna közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 00:18 Jogellenesen akart az országba bejutni öt külföldi.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Bácsszentgyörgy közelében

Police
-
 Tegnap 22:02Baleset-bűnügy

Illegális migránsokat tartóztattak fel Bácsszentgyörgy közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 22:02 Tíz illegális migráns akart jogellenesen bejutni az országba.

10 dolog, amivel megkönnyítheted a karácsonyi készülődést - És még spórolsz is velük

Joy
-
 Tegnap 21:11Életmód

Már csak néhány hét, és itt a karácsony! Ez pedig azt is jelenti, hogy kezdődhet a készülődés az ünnepi szezonra.

Mennyire esel túlzásba a karácsonyi készülődéssel? Teszteld!

Bien
-
 Tegnap 18:31Életmód

A karácsonyi készülődés már javában tart – te melyik csapatot erősíted? Azok közé tartozol, akik már rég kész vannak mindennel, vagy azok közé, akik még neki se láttak?

Illegális migránst tartóztattak fel Bács-Kiskun megyében

Illegális migránst tartóztattak fel Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 13:37 A külföldi jogellenesen jutott be az országba, ezért a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.