Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ábel Anita frizuraváltozása nem semmi

Szinte a szemünk láttára nőtt fel, és az évek során egészen látványos változásokon ment keresztül. Nézzétek csak!

Ezek semmiből se tanulnak! Új Star Wars Holiday Special érkezik a Disney+-ra

Ez talán nem fog annyira fájni. A Star Wars Holiday Specialt annak idején nem tudták hová tenni a rajongók, mára viszont kultikussá vált mint "annyira rossz, hogy már jó" film. Úgyhogy érthető, ha készül egy friss alkotás a témában a Disney Plusra!

Ez az egy anyag kell a pihentető és nyugalmas alváshoz az alvásszakértő szerint

Olivia Arezzolo szerint a jó alvás kulcsa az omega-3 zsírsavban keresendő. Mutatjuk, miért van ennyire fontos szerepe.

Harry hercegék már megint elköltöztek, de a luxusból nem adnak lejjebb továbbra sem

Idén ez már a sokadik költözésük, de a hírek szerint ez most végleges.

A Dunaferr sem tudta megállítani a kék oroszlánokat

Hiros
-
  Ma 21:05 Szex

Csütörtökön Dunaújvárosban lépett pályára felkészülési mérkőzésen az Sg Kecskemét Futsal együttese. Koós Károly tanítványai az első félidőben mutatott játékukkal magabiztos előnyre tettek szert a szünetre, és bár kettőt lőtt a Dunaferr a második felvonásban, a kecskeméti győzelem nem forgott veszélyben.

A semmittevéssel is komoly sikereket lehet elérni

Az interneten aztán bőven lehet találni értelmetlen vagy éppen őrült videókat, ma már mindenki igyekszik mindent elkövetni a követők számának növeléséért vagy éppen a nézettségért, így hihetetlen dolgokat találhatunk – gondoljunk itt például arra, amikor mosókapszulákat ettek emberek vagy amikor széket dobtak az autópályára néhány…

Egyetlen, kórházba kirendelt nővér sem lett koronavírusos Magyarországon

Budapesten a veszélyhelyzet idején 8 járóbeteg-rendelőintézetből rendeltek ki asszisztenseket nővérnek Covid-ellátó osztályokra. Az összesen 53 kirendelt szakdolgozó és a néhány orvos több mint 11 500 munkaórát teljesített igazolt koronavírusos betegeket ellátó osztályokon – mondta  Pásztélyi Zsolt, a Medicina 2000 Magyar Járóbeteg…

Az ukránok 83,2%-a azt állítja, hogy sem a rokonai, sem barátai és ismerősei között nincs Covid-19 beteg

Ukrajnában egy felmérés eredményei szerint az emberek 83,2%-ának nincs a közelében koronavírusos beteg.

Csupasport: bokasérülése sem állíthatta meg a nagyatádi Ironman győztesét

NSO
-
  Ma 20:05 Sport

Kemény és minőségi munkát végzett az év első felében Badar Gergő, aki megnyerte a nagyatádi eXtremeMant, és nagy célja, hogy eljusson a hawaii világbajnokságra.

Tényleg semmiség: van egy kis bibi Mészáros Lőrinc tihanyi gyümölcsösével

Mészáros Lőrincék félmilliárdos gyümölcsöse a megszólalásig hasonlít egy medencés nyaralóhoz Mészáros Lőrinc egykori gázszerelő, egykori felcsúti polgármester, sikeres vállalkozó, Orbán Viktor miniszterelnök barátja, vásárolt a feleségével egy ingatlant Tihany újgazdag körökben népszerű, panorámás részén, Óváron. Mészáros Lőrinc…

A botrányok sem buktatták meg: több mint 20 éve töretlen a Barátok közt sikere

Immár a 10 ezredik részen is túl van a Barátok közt, ám a nagy sikerek mellett botrányok és húzós helyzetek is előfordultak a sorozat életében.

Peter Parker sem marad ki a Spider-Man: Miles Morales-ből

Aki azt hitte, hogy majd pont az Insomniac Games fogja ellustálkodni a Spider-Man: Miles Moralest, az nagyot tévedett, lévén a Ratchet-játékokkal és a Spider-Mannel nagy sikert arató stúdió megosztott pár részletet a kérdéses folytatásról. Brian Horton, a szoftver direktora #link#https://ew.com/gaming/game-on-inside-marvel-...

Pesti balhé - Tripla, de inkább semmi

SG
-
  Ma 18:59 Film

Az újranyitott mozikban rögtön egy silány magyar filmmel szembesülnek a jegyvásárlók. A Pesti balhé csodálatosan áll be a Kölcsönlakás és a Pappa Pia által kitaposott igénytelen ösvényen a sorba.

Egyetlen, kórházba kirendelt nővér sem lett koronavírusos Magyarországon

Nyolc járóbetegeket ellátó rendelőintézetből rendeltek ki asszisztenseket nővérnek Covid-ellátó osztályokra. A tapasztalatok pozitívak a szakellátók szerint.