Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

A Toyota újabb húsz autót ajánlott fel a koronavírus elleni védekezéshez

A második hullám beköszöntére reagálva tavaszi kezdeményezéséhez hasonlóan a Toyota Central Europe Kft. ismételten 20 autó felajánlásával támogatja a koronavírus járvány elleni magyarországi küzdelmet. Magyarország vezető autópiaci szereplője Budaörsön adta át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács részére 60 napra felajánlott…

Újra 20 autóval segít a Toyota a koronavírus elleni védekezésben

Tavaszi felajánlásához hasonlóan, ismét 20 saját, és a márkakereskedői hálózatának tagjai által biztosított tesztautót (személygépkocsit, kisbuszt és kisteherautót) ajánlott fel

Erősebb a Toyota GR Yaris, mint mondják?

Nagy a szórás a nagy teljesítményű autók között is abban a tekintetben, hogy az ígért erőhöz képest mennyit teljesítenek valójában.

Így nézne ki ma a Toyota legnagyobb legendája

Formula
-
 Tegnap 15:58Autó-motor

A Toyota 2000GT minden szempontból korának egyik legfejlettebb sportkocsija volt. Ha a cég ma kívánna négy kerékre állítani egy hasonlóan előremutató modellt, az valahogy így nézhetne ki.

Toyota Camry megújulás

Modellfrissítéssel jelentkezik a világ kedvenc felső-középkategóriás szedánja, az idehaza is rendkívül népszerű Toyota Camry.

Alig 9 millió forinttól elérhető az új 204 lóerős Toyota Hilux

Autó Pult
-
 Tegnap 09:40Autó-motor

A Hilux évtizedek óta meghatározó típus a Toyota életében. 1968 óta szerepel a gyártó kínálatban, az aktuális, nyolcadik generáció 2015-ben jelent meg. Az első ráncfelvarrásra még 2017-ben került sor, idén nyáron pedig a második frissítést is bejelentették.

Megújul a Toyota Camry

Modellfrissítéssel jelentkezik a világ kedvenc felső-középkategóriás szedánja, az idehaza is rendkívül népszerű Toyota Camry: a 218 lóerős, öntöltő hibrid elektromos hajtásláncú limuzin még határozottabb, dinamikusabb megjelenéssel és a korábbinál látványosabb kiállással érkezik, az új könnyűfém keréktárcsák, egy új karosszériaszín…

Egy lépéssel a trendek előtt: ötven éves a Toyota Celica

Idén lenne 50 éves a japán sportautó-építés legendás klasszikusa. A Toyota Celica a lehető legjobbkor született, és sokak bánatára ereje teljében távozott.

Megújul a Toyota Camry

Modellfrissítéssel jelentkezik a világ kedvenc felső-középkategóriás szedánja, az idehaza is rendkívül népszerű Toyota Camry: a 218 lóerős, öntöltő hibrid elektromos hajtásláncú limuzin még határozottabb, dinamikusabb megjelenéssel és a korábbinál látványosabb kiállással érkezik, az új könnyűfém keréktárcsák, egy új karosszériaszín…

Frissült az üzletemberek Toyotája

A szedánok piaci szegmense lemaradóban van a SUV-okhoz képest, ám ettől még egy sor kiváló autó közül választhatunk, ha lépcsőshátút

Megújult a Toyota európai zászlóshajója

Kecsesebb, mégis dinamikusabb formatervvel, átdolgozott digitális tartalommal és kezelőfelülettel, valamint fejlett vezetőtámogató funkciókkal folytatja európai pályafutását a Toyota Camry Hybrid.

Megérkezett Magyarországra is a Toyota Hilux új generációja

Autósfórum
-
 20.11.24 15:51Autó-motor

Új generációval jelentkezik a világ és nem utolsósorban Magyarország kedvenc pickupja: már a hazai márkakereskedésekben a vadonatúj Toyota Hilux.

Baleset: Egy kamion és egy Toyota karambolozott a 63-ason Dunaszerdahely mellett

Parameter
-
 20.11.24 14:24Baleset-bűnügy

Egy galgóci jelzésű kamion és egy komáromi rendszámú Toyota karambolozott egymással a 63-as főút Dunaszerdahely melletti szakaszán, néhány száz méterre a pódafai letérőtől. A Hegyéte felől érkező Toyota tisztázatlan körülmények között belehajtott a kamion üzemanyagtartályába, majd az ütközés következtében megfordult és a…

Egy oldtimer mini terepjárót is szervizeltet a 38 milliós közpénz csomagból a Vas Megyei Kormányhivatal

Ugytudjuk
-
 20.11.24 11:53Megyei

A típus nagyon népszerű a gyűjtők és hobbisták körében. A karbantartás közbeszerzéséhez csatolt típuslistán több érdekes jármű is akad.

Villámgyorsan felfrissítették a Toyota Camryt

HVG
-
 20.11.24 11:21Autó-motor

A japánok Volkswagen Passatjának tekinthető típus meglepően gyorsan megkapta első ráncfelvarrását.