Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 361 hír

Függönyt fel! Nyitásra várnak a színházak, már hónapok óta nincs bevételük

Blikk
-
  Ma 21:16 Kultúra

Cikcakkosan szellősre redukált nézőterekkel, de a koronavírusstop után – a kormányszóvivői bejelentés értelmében – másfél-két hét múlva akár újra nyithatnának a járványügyi veszélyhelyzet miatt bezárt kőszínházak. Ez visszafogott bizakodással tölti el a vezetőiket.

A macskáknál nincs kötelező oltás, csak javasolt

Haon
-
  Ma 20:32 Belföld

A cicáknak is lehet veszettség elleni oltást kérni, viszont ez a kutyáknak kötelező.

Kéri László: Olyan pofont kapott a magyar társadalom, amilyet legutóbb talán csak '56-ban

ATV
-
  Ma 20:24 Belföld

A politológus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, a járványhelyzet még inkább elmélyítette a társadalomban már meglévő törésvonalakat, mert nem egyformán hatott az egyes társadalmi rétegekre - ezt pedig Kéri szerint a kormány sem próbálta enyhíteni.

Ukrajna két megyében megerősítette a kulcsfontosságú infrastruktúra védelmét orosz behatolástól tartva

A hadsereg és a rendvédelmi szervek megerősítették a kulcsfontosságú infrastrukturális létesítmények védelmét a dél-ukrajnai Herszon és Mikolajiv megyékben, mert fennáll a behatolás veszélye Oroszország részéről.

Dorosz: Gyomorforgató, amit a kormány csinál, nincs alku

Klubrádió
-
  Ma 18:45 Vélemény

Orbán emberei szépen mosolyogva próbálnak kommunikálni a Lánchíd felújításáról, közben totális háborút indítottak az önkormányzatok ellen – mondja a főpolgármester-helyettes

Ügynöke szerint Gareth Bale-nek nincs oka a távozásra

Jonathan Barnett elképzelhetőnek tartja, hogy a walesi klasszis a királyi gárdától vonul majd vissza.

Miért nincs köszönőviszonyban a gesztus a memorandummal?

ma7.sk
-
  Ma 18:15 Vélemény

Amikor az ember nagyon éhes, és gesztusként a barátjától kap egy sült kacsás fotót, nem ugrik ki a bőréből őrömében csak azért, mert gondolt rá a másik. Gesztusokkal jóllakni nem lehet!

Két szomszédos országban már nincs koronavírus-fertőzött

Stagnál a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nulla és egy, utóbbiban nulla és kettő között ingadozott a napi új esetek száma az elmúlt egy hétben - derült ki a válságstábok pénteki sajtótájékoztatóján.

Gyurkó Szilvia: Nincsenek eszközök a valódi megelőzésre, amikor 800 gyerekenként 1 iskolapszichológus van

ATV
-
  Ma 17:30 Belföld

A kormány az Országgyűlés elé terjesztette az iskolai erőszak megelőzéséről szóló törvényjavaslatot, amely azt is tartalmazza, ha egy diákot erőszakos cselekmény miatt elítélnek, annak egy évig ne járjon családi pótlék. A helyzetet Gyurkó Szilvia értékelte.

Négy megyében már nincs egyetlen aktív fertőzött sem

Magyarországon tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma, jelenleg 1183 igazolt aktív fertőzöttet tartanak nyilván – olvasható a hirado.hu oldalán.

Koronavírus: két szomszédos országban már nincs fertőzött

Stagnál a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nulla és egy, utóbbiban nulla és kettő között ingadozott a napi új esetek száma az elmúlt egy hétben - derült ki a válságstábok pénteki sajtótájékoztatóján.

Koronavírus: Tolnában nincs aktív fertőzött

2020.06.05. Négyszáz alá csökkent a koronavírus-fertőzéssel ápolt betegek száma, és négy olyan megye is van, ahol nincs aktív fertőzött – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília hozzátette: továbbra is kedvezően alakulnak a járványügyi adat

Valaki nem mond igazat: Nyitrai szerint nincs, a tisztifőorvos szerint 2 aktív megyei fertőzött van

Míg a fideszes országgyűlési képviselő bejelentette, hogy Heves megyében nincs koronavírus-beteg, ugyanaznap az operatív törzs mást állított.

Újabb testkamerákat vesz a MÁV a kalauzok védelme miatt

A kötekedő, veréssel fenyegetőző utasok meghunyászkodnak a kamera láttán, ezért 70 ilyet vesz a MÁV-Start. A MÁV-Start az év végéig mintegy 70 új testkamerát vásárol, a beszerzésre kiírt pályázatra június 19-ig várják az ajánlatokat, eredményes eljárás esetén a szerződést az eszközbeszerzésről várhatóan július közepén kötik meg – közölte a…