Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Hollik elárulta, miért kell most tényleg nagyon kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről – magyarázta szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bejelentették: már csak párat kell aludni, és érkeznek a nemzeti konzultációs…

Tényleg Sega Series X néven jelenik meg a Microsoft új konzolja Japánban?

GameStar
-
  Tegnap 20:05 Gaming

Nagy bejelentésre készül holnap egy újságcikkben a Sega, ami a szerző szerint az egész játékipart forradalmasítja majd, mi pedig utánajártunk, egészen pontosan mi is lehet ez a titokzatos leleplezés.

Tényleg erősödik a szőr a borotválástól?

HáziPatika
-
  Tegnap 19:02 Egészség

Régóta tartja magát a hiedelem, hogy a borotválástól dúsabb, erősebb lesz a szőrzet. De vajon mi igaz ebből? Az embereket már egy évszázaddal ezelőtt is foglalkoztatta a kérdés.

A végleges szőrtelenítés tényleg végleges megoldás? Kipróbáltam egy fehérvári szalonban

fmc
-
  Tegnap 18:22 Életmód

Sajnos a szőrnövekedés nincs tekintettel a bikiniszezonra, sőt, ha kevésbé vagyunk szerencsések, akkor a bajusz és az áll területein egész évben problémát jelentenek a sötétebb szálak. Nem véletlen, hogy a végleges szőrtelenítés olyan hívószó, ami legtöbb nő szívét megdobogtatja. De tényleg végleges az a végleges?

Mi lesz, ha Trump tényleg nem ad pénzt a WHO-nak?

Nem a megleckéztetni kívánt Kína vagy a világ más vezetői szenvednek majd. A gyermekbénulás, a tbc vagy a HIV elleni harcra és a globális oltásprogramra juthat kevesebb.

A szódabikarbóna tényleg csodaszer! 2. rész

Ízesélet
-
  Tegnap 13:33 Recept

Szódabikarbónát nem csupán akkor érdemes otthon tartani, ha sokat sütünk. A háztartásban is jó hasznát fogjuk venni, mutatjuk is, mennyire sokoldalú segítség az otthonunk tisztán tartásában. Íme 16 klassz példa, éljen a szódabikarbóna! Cikkünk második része következik. 9.Mosogató Sokan megfeledkeznek a mosogató rendszeres…

Tényleg lassítja a fogyást a túl sok edzés?

Nosalty
-
  Tegnap 12:23 Életmód

Lehetséges lenne, hogy ha túl sokat edzel, nem olvadnak rólad a kilók? Most erre próbálunk választ adni.

Majd a Kormányhivatal megmondja: kell-e tényleg fizetni a teraszoknak közterület-foglalási díjat

Ittlakunk
-
  Tegnap 08:29 Budapest 07. ker

Amikor megjelent a védelmi intézkedésekről szóló, május 4-i kormányrendelet, sok vendéglátós fellélegzett: ebben szerepelt az a kitétel, hogy "a vendéglátó üzlet üzemeltetőjének e rendelet hatálybalépésétől 2020. szeptember 1. napjáig nem kell a közterület-használati díjat megfizetnie a vendéglátó üzlet közterületen működő terasza…

Eddig bírták: tényleg békülni készül Bella Hadid és The Weeknd?

Joy
-
  Tegnap 07:17 Bulvár

Nagyon úgy fest, hogy folytatódik a két világsztár se veled, se nélküled kapcsolata. Talán az utóbbi hónapok, az otthonlét és a bezártság ébresztette rá őket arra, hogy szükségük van a másikra?

Tényleg vége a McLaren és a OnePlus együttműködésének

Origo
-
  20.06.02 20:43 Infotech

A McLaren hivatalosan is megerősítette, hogy szakított a OnePlusszal.

Tényleg? Hát, nagyon szépen köszönjük! – Kárpáti Iván jegyzete

Klubrádió
-
  20.06.02 17:49 Vélemény

Ellentmondásos és hiányos kommunikációjával a WHO felbecsülhetetlen károkat okozott a világgazdaságnak, és ami még rosszabb, hozzájárultak az egészségügyi rendszerek megbénításához. Nem csak Magyarországon állt le az egészségügy, annyi a különbség, hogy máshol az illetékes miniszter nem hazudott, arról, hogy elrendelte a háborús…

Tényleg igaz: az etnikai kisebbségekre halálosabb a koronavírus

Portfolio
-
  20.06.02 17:25 Gazdaság

Korábban már jöttek ki tanulmányok, amelyek azt mondták, hogy afroamerikaiiakra halálosabban hat a koronavírus, és ezt most egy brit tanulmány is megerősítette az etnikai kisebbségekre - írja a Reuters.