Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vívó-vb: Magyarország–Dél-Korea – élőben az Nso-n!

Döntőbe jutott a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron alkotta férfi kardcsapat a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon miután 45:38-ra legyőzte a 2018-ban, vuhsziban ezüstérmet szerzett olasz válogatottat. A Dél-Korea elleni döntő 18.50-kor kezdődik.

Hóviharban mászta meg a 8080 méteres Hidden Peaket a magyar sportoló

Blikk
-
  Ma 16:13 Sport

Varga Csaba az enyhén fogalmazva is kedvezőtlen időjárás ellenére sem akart visszafordulni, végül pedig sikeresen teljesítette a hatalmas távot a Himaláján.

A 19. század magyar festészete a Kovács Gábor Gyűjteményben

Kovács Gábor két évtizede vásárolja a műalkotásokat azzal a céllal, hogy létrehozzon egy, az újkori magyar festészet történetét a 18. század elejétől napjainkig méltón képviselő gyűjteményt. Elmondta, hogy csak azt gyűjti, ami megérinti őt.

Igazi magyaros étel: a sült tarja

Cafeblog
-
  Ma 16:00 Blog

Kalandozni jó az ételek világában is A vidéki ízek nem csupán egy régi világ emlékeit idézik fel bennem hanem motiválnak arra hogy új...

Hősként ünneplik külföldön a magyar focistát

Rangadó
-
  Ma 15:52 Foci

Őrült meccsen nyertek 5-3-ra.

Nem semmi: egy magyar rendőrnő a kutyájával edz

Blikk
-
  Ma 15:36 Belföld

Imádnivaló videót osztott meg a magyar rendőrség az Instagram-oldalán.

A parasztlázadás alapjaiban rázta meg a magyar társadalmat

Duol
-
  Ma 15:30 Megyei

1514. július 15-én Temesvárnál Szapolyai János erdélyi vajda döntő vereséget mért a jobbágyfelkelőkre, Dózsa Györgyöt és társait pedig börtönbe vetette.

Törölték a magyar testépítő Instagram-oldalát: szabályt szegett, Palik segít neki

Hatalmas bajba került Bereczki Krisztián testépítő, a TV2 műsorának forgatása után.

Bevetésre készülnek a lánglovagok – éjjeli tűzoltóversenyt tartanak Szentmihályfán

Körkép
-
  Ma 15:27 Határtalan

A helyi önkéntes tűzoltótestület és a szentmihályfai önkormányzat, felbuzdulva az előző években tartott megmérettetés sikerén, idén is megtartja a próbatételek sorozatát. Az augusztus 3-án, szombaton sorra kerülő rendezvény Szentmihályfa Polgármesteri Kupájáért zajlik.     Az előző években a szentmihályfai versenyre látogatók értékelése…

Vizes-vb - Íme az eddigi mai, magyar eredmények - a 17 éves Késely Ajna megszólalt a verseny után

Késely Ajna országos csúccsal a negyedik helyen végzett 400 méter gyorson a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján. Kapás Boglárka hatodik lett.

Ma este az aranyért vívhat a magyar férfi kardcsapat

A Magyarország-Dél-Korea kardcsapatdöntő 18.50-kor kezdődik. Az olaszok legyőzésével döntőbe jutott a magyar férfi kardválogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon vasárnap. A magyar csapat tagja, miután győztek az olaszok ellen a vívó-világbajnokság férfi kard csapat versenyének elődöntőjében a budapesti…

Gyász: elhunyt a Kossuth-díjas magyar művész

Elhunyt szombaton Kovács Péter Kossuth-díjas festőművész és grafikus, az Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja. Kovács Pétert az MMA saját halottjának tekinti - tájékoztatta az MTI-t vasárnap Szabó Anita, az MMA Kommunikációs és Sajtófőosztályának főosztályvezetője.

Magyarország egy virágzó állam Ausztrália vezető lapja szerint

Mandiner
-
  Ma 14:51 Külföld

Ausztrália legjelentősebb közéleti lapjában Greg Sheridan, az ország meghatározó véleményvezére elemezte hazánk helyzetét. Prosperáló gazdaság, csökkenő munkanélküliség, nyugati szellemiség, ahol nyoma sincs a fasizmusnak, amivel a nemzetközi baloldal riogat – így foglalhatóak össze a The Australian hasábjain publikált…

Vizes-vb: íme az eddigi mai magyar eredmények – A 17 éves Késely Ajna megszólalt a verseny után

Késely Ajna országos csúccsal a negyedik helyen végzett 400 méter gyorson a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján. Kapás Boglárka hatodik lett.

Világbajnoki hetedik lett 4x100 gyorson a magyar férfi váltó

168 Óra Online
-
  Ma 14:42 Sport

Nagyon erős mezőnyben sikerült bejutniuk a döntőbe.