Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megint lebukott: egy hete már nácizott egyet Demeter Szilárd

Furcsa dolog a német szellem Demeter szerint.

Emberek közé hajtott egy autós a németországi Trierben

Legalább ketten meghaltak, tizenöten megsérültek. Az 51 éves német férfi indítéka egyelőre ismeretlen.

Élelmiszercsomagok fehérvári családoknak – A hagyomány idén is folytatódik

Feol
-
 Ma 18:19Megyei

Többek között a Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, a Fehérvár Kc női kézilabdacsapata és az önkormányzat összefogásának köszönhető, hogy idén is tartósélelmiszer-csomagokkal, gyümölcsökkel segítik a rászoruló családokat.

28 évig tarthatta fogságban a fiát egy svéd nő

HVG
-
 Ma 18:19Külföld

Hetedikes volt egy svéd fiú, amikor kivették az iskolából. Közel három évtizeddel később rettenetes állapotban talált rá egy rokona.

Tragédia: egy kisgyermek is az áldozatok között a németországi gázolásban

Liner
-
 Ma 18:12Külföld

Malu Dreyer, a német Rajna-vidék-Pfalz miniszterelnöke megrendülten kommentálta a Trier-ben történt tragédiát. Közleményében úgy fogalmazott, szülővárosának ez egy rendkívül szomorú nap, továbbá megerősítette, hogy a gázolás következtében egy kisgyermek is életét vesztette.

Menő képet lőtt egy magyar asztrofotós az Androméda-ködről

Fényes Lóránd nagyon menő asztorfotót készített, mely egy messzi-messzi galaxist, az Androméda-köd csillagvárosát ábrázolja.  Az Androméda-galaxis a Lokális-csoport tagja, éppen úgy, ahogy a mi galaxisunk, a Tejútrendszer is. A hatalmas méretű objektum a legtávolabbi, amelyet még szabad szemmel észlelni tudnunk, ám így is 2.25 millió…

Szijjártó: Ukrajna megtámadott egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséget

„Ukrajna, egy nem NATO-tagország támadást indított egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséggel szemben”.

Veszélyeztetett lett egy ősi magyar állatfajta: jelentősen visszaszorult az állománya

Új fajtával bővült a Magyarországon tenyésztett, veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták köre, az akhal-teke lófajtát már honfoglalás-kori őseink is ismerték és használták, mára azonban állománya jelentősen visszaszorult, mindössze 68, törzskönyvben nyilvántartott egyede él a lelkes tenyésztőknél - közölte az Agrárminisztérium (AM).

Autó ütközött egy energiaelnyelőbe az M7-esen

Az elmúlt napokban két esetben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezésének hajtott egy autós az M1-es, illetve az M7-es autópályán, utóbbi esetet a cég egyik kamerája rögzítette.

Fidesz: Szájer az egyedüli helyes döntést hozta meg

Egészen keddig nem derült ki, miért mondott le valójában Szájer József az európai parlamenti mandátumáról. A belga ügyészség közleménye szerint Szájer egy olyan partin vett részt péntek este, amelyen rajtaütöttek a rendőrök, az ereszcsatornán menekülni próbáló képviselő hátizsákjában pedig drogot is találtak. Szájer azt állítja, a drog nem az övé.

Maradandó sérülést okoztak áldozatuknak, súlyosabb büntetést kaptak

Maradandó sérülést okoztak áldozatuknak - jogerősen 20 és 15 év fegyházat kapott az a két férfi, aki székhez kötözött és súlyosan bántalmazott egy idős embert 3 éve Miskolcon. Azért törtek be ismerősükhöz, hogy pénzt szerezzenek tőle, brutálisan megverték. A támadókat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt ítélték el.

Összeomlott a világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópja Puerto Ricóban

Összeomlott kedden a Puerto Rico-i Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja, amely az elmúlt 50 évben fontos szerepet játszott a bolygók, aszteroidák és a földönkívüli élet nyomai utáni tudományos kutatásokban. Az amerikai Nemzeti Tudományos Alap (NSF) tíz napja jelentette be, hogy balesetveszély miatt bezárják a világ egyik…

A kevés adattal is egyre nehezebb mit kezdeni

444.hu
-
 Ma 17:55Egészség

Az elmúlt két hétben egymillió főre vetítve nálunk haltak meg a legtöbben az európai uniós országok közül. Gulyás miniszter mégis szívesen lazítana karácsonyra. Járványhíradó.

Szakmai szervezetek szerint egyre több pilóta esik ki a gyakorlatból

Egyre több testület fejezi ki aggodalmát amiatt, hogy a pilóták az utazási korlátozások és így kevesebb járat miatt kiesnek a gyakorlatból, nemrég történt is egy incidens részben ezért.