Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 262 hír

Sikeres kötvényaukciót tartott a Magyar Telekom

A kibocsátandó hétéves futamidejű, fix kamatozású vállalati kötvények november 26-án kerülnek forgalomba.

Újra a Matolcsy-család barátja nyert MNB-tendert

24.hu
-
 Ma 15:24Gazdaság

Ezúttal 2 milliárd forint plusz áfára szerződhettek.

Adatvédelmi Hatóság: nem lehet titok a luxusszállodáról tartott titkos tatai megbeszélés

A polgármester tett feljelentést az általa szervezett bizalmas megbeszélésről, válaszul a hatóság vaskos megállapításokat közölt az önkormányzat működéséről.

Négy hónap alatt 1,4 milliárd forintot költött festményekre az MNB cége

Az MNB-Ingatlan Kft. az elmúlt hónapokban rengeteg festményt vett, hogy létrehozzon egy kortárs művészeti gyűjteményt. November közepén Konok Tamás 42

Lecsapott az MNB: 23 milliós bírság közel száz, a piacot manipuláló tőzsdei ügylet miatt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forint bírságot szabott ki a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaságra a piaci manipulációt tiltó jogszabályi rendelkezések és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a jegybank az MTI-vel pénteken. Az MNB tiltott piacbefolyásolás…

23 millióra büntette az MNB a tőzsdén trükköző cseh társaságot

A jegybank szerint a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaság magától vásárolt részvényeket, hogy mesterségesen alakítsák az árfolyamot.

VV10: VV Digo szexoktatást tartott a lányoknak – 18+

Digo igazán intim részletekbe ment bele, és még a férfiasságáról is megosztott néhány titkot.

Tőzsde – MNB: 23 milliós bírság piaci manipuláció miatt

A piaci manipuláció és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt 23 millió forint bírságot szabott ki Magyar Nemzeti Bank a cseh székhelyű Bonatrevi Sales a.s társaságra. Az MNB tiltott piacbefolyásolás gyanújával feljelentést tett az ügyészségen.

Spekulánsokra csapott le az MNB

Az MNB összesen 23 millió forint bírságot szabott ki a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaságra a piaci manipulációt tiltó jogszabályi rendelkezések és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt. A cég önkötésekkel akarta felverni a SET Group árfolyamát, hogy később nagy haszonnal…

Kommunikációs kampányokra írt ki tendert Áder János alapítványa

Napi.hu
-
 Ma 11:04Belföld

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány 280 millió forint keretösszegű, a fenntarthatóság melletti társadalmi elkötelezettséget ösztönző programokra írt ki közbeszerzést.

Bodolay Géza: Rettenetes gyávaságnak tartottam volna, ha azt mondom, nem merem csinálni

Az SZFE Színházművészeti Intézetének új vezetője interjút adott a Klubrádiónak. Bodolay Géza szerint a hallgatók ellenállása nem hasonlítható a 68-as diáklázadásokhoz, nem ért egyet azzal, hogy az intézményt egyetemnek nevezik, és nem érti, hogy miért kéne a "színházművészetünk legfontosabb helyszínének" részt vennie abban a…

Önmagát mindig is szomorú zenésznek tartotta – Balázs Fecóra emlékezünk

Benkő László és Mihály Tamás után néhány nappal megint egy rocklegendát ragadott el a koronavírus. 69 éves korában elhunyt a lírai rock mestere, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész, a Korál együttes alapítója.

Nem tarthatja titokban Tata polgármestere a szállodaberuházóval tartott titkos megbeszélést

A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság szerint jogszerű volt, hogy egy képviselő titokban felvette a megbeszélést, és a polgármester tudta nélkül nyilvánosságra hozta a felvételt.

Albonnak nincs B-terve, ha bukja a Red Bull ülését

Nincs B-terve Alexander Albonnak arra az estre, ha nem tarthatja meg a Red Bull ülését a 2021-es szezonra.