Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

Információk a tervezett aluljáróval kapcsolatban

A Soroksárra tervezett, a vasútvonalat keresztező aluljáróval kapcsolatban válaszolt meg több felvetődött kérdést Bese Ferenc polgármester. Eszerint:„Az új aluljáró nem a Tárcsás utcában, hanem a Vecsés úttól északra 150-200 m-re kerülhet kialakításra.A kormányzati támogatást nem az aluljáró megépítésére kapta Önkormányzatunk, hanem…

Érdemes kapcsolatot tartani az exekkel?

She
-
 Tegnap 18:00Életmód

Az amerikai Oakland Egyetem pszichiátriai kutatócsoportja 861 ember személyiségét és volt kapcsolatát vizsgálta, amiből aztán megdöbbentő eredmény derült ki.

Megérkezett a kormány álláspontja a vendéglátóhelyek tömeges újranyitásával kapcsolatban

Itt a kormányzati álláspont A kormány is szeretné, ha a vendéglátóhelyek mielőbb újranyithatnának, de minden a vakcinán múlik, vagyis attól függ a nyitás időpontja és

Kína összeesküvés-elméleteket terjeszt a koronavírussal kapcsolatban

Sajtójelentések szerint Kínában az állami média és a hatóságok összeesküvés-elméleteket terjesztenek egyebek mellett az új típusú koronavírus eredetével és az ellene kifejlesztett nyugati oltóanyagokkal kapcsolatban.

Világszínvonalú projektek futnak a Szent István Egyetemen: fókuszban az állattenyésztés

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben Eu-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (Fiek) hazánkban, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem (Szie) campusai adnak otthont. A legutóbbi…

Szijjártó Péter: az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.

Ősbemutató a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színházban

Deszkavízió
-
 Tegnap 16:39Film

Ősbemutatóval kezdte a 2021-es évet a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház: Adrian Sitaru többszörösen díjazott román film- és színházi rendező forgatókönyve nyomán és az ő rendezői irányításával vitték színre Az ember, aki csak azt tudta mondani, amit olvasott című produkciót. A bemutatót vasárnap este, online közvetítés…

Putyin reagált a 400 milliárd forintot érő titkos palotával kapcsolatos hírekre

Az orosz elnök is megszólalt az ügyben, miután olyan hírek jelentek meg, hogy a Fekete-tenger partján lévő titkos palota az ő tulajdonát képezi.

Magyarország véleménye szerint az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.

Fontos félreértést oszlat el a jegybank a fizetési moratóriummal kapcsolatban

Számos megtévesztő hír kering a "tiszta" adósi besorolás és a törlesztési moratórium kapcsolatáról.

Dr. Novák Hunor elismeri: nagyot tévedett a koronavírussal kapcsolatban

Delina
-
 Tegnap 15:53Életmód

Egy igazi véleményvezér, akit az online térben több tízezren követnek és adnak a szavára. Dr. Novák Hunor gyermekorvos gyakran fogalmaz meg markáns kritikát elavult egészségügyi módszerekről és terápiákról, és ha kell, vitákba, már-már kardélre menő szópárbajokba is belemegy.

Teqballasztal segíti a testvéri kapcsolatokat

Teol
-
 Tegnap 15:30Megyei

Újszerű módon ápolnák a testvérvárosi kapcsolatokat Paks, Tamási és Gerjen vezetői.

Előrevetítik a kapcsolat jövőjét: 5 dolog, amit az első 6 hétben ki kell deríteni a párkapcsolati szakértő szerint

Femina
-
 Tegnap 13:46Életmód

Már az első hat hétben érdemes kideríteni azt, hogy összeillenek-e a felek. Ezek a kérdések segíthetnek felmérni a kapcsolat jövőjét.

Változtak a behajthatatlan követelésekkel kapcsolatos áfaszabályok

Origo
-
 Tegnap 13:16Gazdaság

Az adóalap ilyen esetekben önellenőrzéssel korrigálhatóvá vált.