Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szívszorító: 47 év házasság után, ugyanabban a percben hunyt el a házaspár két tagja

Egy szülőt nagyon nehéz elveszteni, de egyszerre a kettőt, az a legpokolibb. Így zárta a nekrológot a lányuk.

Otthonunkba viszi a táncházi hangulatot a Hagyományok Háza

Az otthonunkba viszi el a táncházak hangulatát a Hagyományok Háza SzínpadON online programsorozata.

Borzasztó kínok között teltek a tévésztár utolsó órái, miután vitamininjekciót adott be magának

Jerry Demara mexikói énekes, tévésztár keserves kínok között halt bele a koronavírus komplikációiba, miután saját maga próbálta kezelni betegséget.

Hazaárulással vádoltak meg egy moszkvai fizikust

Hazaárulás címen letartóztattak egy nagysebességű repülőeszközökre szakosodott fizikust csütörtökön Moszkvában.

Több mint 16 millió forintot gyűjtöttek a hazai rádiók a kórházakban fekvő gyerekeknek

Origo
-
 Ma 19:53Belföld

A Helyi Rádiók Országos Egyesületének kampánya példátlanul sikeres volt.

A Magyar Konyha Magazin hazai termelőket toplistázó kötetét ajánljuk

Örülünk, hogy itt, a Dining Guide-on írhatunk erről a kiadványról. Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője maga is számos alkalommal beszélt és írt arról, hogy az annyira vágyott minőségi gasztronómia három kulcsa a kiváló alapanyag, a hozzáértő séf és a jó vendég. Hogy miért témánk ez most? A Magyar Konyha Magazin decemberi …

Rejtélyes vörös fény jelent meg hazánk felett

Szerda este különös jelenséget figyeltek meg az égbolton északkeleten.

12 háziállat, aki az előző életében valószínűleg ember volt

Minden bizonnyal már Te is észrevetted, hogy néha az állatok úgy viselkednek mint az emberek. Kiváltképp igaz ez a háziállatokra, akik rengeteg időt töltenek velünk. A kutyák sokszor ülnek furán a kanapén, a cicák pedig folyamatosan nyávognak hozzánk, mintha azt hinnék hogy teljes mértékben megértjük őket. Következzen 17 olyan házikedvenc,…

Házi őrizetben a volt helyettes államtitkár

Házi őrizetbe helyezte a bíróság Nagy Jánost, aki szerdáig az Agrárminisztérium helyettes államtitkára volt. Akkor derült ki, hogy az ügyészség szerint többszáz milliós pályázati támogatást intézett el egy vállalkozónak, amiért cserébe tulajdonrészt kapott a cégében. A miniszter javaslatára a miniszterelnök azonnali hatállyal felmentette tisztségéb

Vadregényes tájakon: ház a tenger felett

A városi ember vágya, hogy a mindennapokból kiszakadva elvonulhasson kikapcsolódni, feltöltődni a természet egy csendes zugába.

Szabadság – akciósan, házhozszállítással?

Van valami törvényszerűség a zsarnokok pályafutásában. Annyi feltétlenül, hogy nem társakkal, hanem pribékekkel veszik körül magukat, akik persze a kritikus pillanatban cserbenhagyják a gazdájukat. Az is a zsarnokok közös jellemzője, hogy bukásuk előtt milliók életét veszik el vagy teszik tönkre.

Állami kitüntetésben részesült Kozma Gábor Lajos korondi háziorvos-főorvos

Csütörtökön, december 3-án délután vehette át Kozma Gábor Lajos korondi háziorvos-főorvos az Áder János köztársasági elnök által „az erdélyi magyarság helyben maradását is segítő több évtizedes, elhivatott családorvosi szolgálata” elismeréseként adományozott állami kitüntetést.