Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Férfi kézi Eb: Nincs rossz érzésem a magyarok elleni meccs miatt – Vranjes

A szlovén válogatottból hatan játszanak az NB I-ben, de a nagy kérdés, a két csapat közül ez melyiknek jelent majd nagyobb előnyt a vasárnapi összecsapáson.

Halak százezrei pusztultak el Ausztráliában a folyókba ömlő hamu miatt

Az eső a folyóba mosta a bozóttűz hamuját, ami miatt tömegesen elpusztultak a halak. Évtizedekbe telhet, mire helyreáll a Macleay folyó ökoszisztémája.

Századmásodpercre ugyanannyit jött a két győztes egy olasz óriásműversenyen

Federica Brignone és Petra Vlhova a világkupa összetettjében sem állnak túl messze egymástól, de igazán ritka, ami szombaton történt.

Tévénézés számítógépről egyszerűen és ingyen!

ByTech
-
  Ma 17:38 Infotech

Ebben a cikkben megmutatom nektek, hogyan tudtok számítógépről tévét nézni, egyszerűen és ingyen.

Házukat is magára gyújtotta a nádszegi férfi, aki bedrogozva árulta el, hogy megölt egy nőt

Néhány évvel ezelőtt, 2015 júniusában apja halála után magára gyújtotta házukat az akkor 23 éves István Nádszegen. Ő az a férfi, aki pár napja bedrogozva besétált a rendőrségre, és bejelentette, hogy megölt egy nőt – írja a Parameter.sk.

Oscar-díjas jelöltést kaptak az angol “kisasszonyok”

theGeek
-
  Ma 17:31 Film

Mozi Hírek – Florence Pugh, a Kisasszonyok főszereplője egy tündérmesében él – ő legalább is sokszor úgy érzi. Először kislánykorában hitte ezt, amikor az anyukájával A titkos kert-et olvasták, és ő azt hitte, róla szól a történet. A 24 éves színésznő most sem gondol nagyon mást. – Őrület, ami velem történik – mondta a New York Times…

Egyszerű: ennyi emberhez több kaja kell

Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA). A miniszter a világ legnagyobb…

Airbus: az első teljesen automatikus felszállás

ProfitLine
-
  Ma 17:30 Gazdaság

Sikeres volt a világ első, képfelismerő technológiát alkalmazó, teljesen automatikus repülőgépfelszállása – jelentette be az Airbus. Tavaly december 18-án, 10 óra 15 perckor egy Airbus repülőgép emelkedett a magasba a Toulouse-Blagnac-i repülőtérről emberi beavatkozás nélkül, fedélzetén két pilótával és három tesztmérnökkel. A gép a kísérlet…

Ijesztő felvétel: így sodort el egy vonat egy figyelmetlen autóst, ez okozhatta a balesetet

Blikk
-
  Ma 17:30 Baleset-bűnügy

Miami - Videóra vették, ahogy egy expresszvonat elsodor magával egy autót. Az ütközés valószínűleg elkerülhető lett volna, ha a sofőrök körültekintőbbek.

Egy nappal a békekonferencia előtt törtek ki a harcok Líbiában

Blokád alá vettek egy nagyobb olajterminált szombaton a nemzetközileg elismert líbiai kormány ellen harcoló Líbiai Nemzeti Hadsereg (LNA) vezetőjének, Halífa Haftar tábornoknak a hívei.

Robert Downey Jr. mikor fog kiakadni Vasember visszatérése miatt?

Nyugdíjba kellene már küldeni a Vasember visszatérése témát, de képtelenek az emberek.

Valaki egy gyönyörű zongorát adományozott a pécsi vasútállomásnak

A bécsi Stingl Fivérek (Gebrüder Stingl) műhelyében 19. és 20 század fordulóján készült hangszert egy névtelenséget kérő magánszemély ajándékozta a vasútállomásnak.

Kagylókkal tisztít vizet egy magyar vállalkozás

A kagylók vízszűrű képességén alapuló, mobil vízkezelő rendszer prototípusát dolgozta ki két magyar vállalkozás, az S+H Portfolio Zrt. és a Cement Kft. konzorciuma – közölte az S+H Portfolio Zrt. az MTI-vel. A közlemény szerint a prototípus megalkotásához az S+H Portfolio Zrt. csaknem egymilliárd forint, vissza nem térítendő európai uniós támogatás

A Grabovski zenekar bemutatta Szevasz életem című nagylemezét a Mika Tivadar Mulatóban

f21
-
  Ma 17:14 Zene

Január 17-én a Mika Tivadar Mulatóban telt ház előtt mutathatta be első nagylemezét a budapesti Grabovski zenekar. Vendégként az Kései Kitérő érkezett.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M1-esen Bicskénél

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M1-es autópálya 38-as kilométerszelvényénél, Bicske térségében, a Budapest felé vezető irányban. A járműben csak a vezetője utazott. Bicskéről az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. Az úttestre került törmelék miatt lezárták a szélső sávot az érintett útszakaszon.