Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy jegygyűrű alapján keresi a minisztérium a hősi halált halt katona özvegyét

Egy jegygyűrű segítségével keresi egy hősi halált halt katona özvegyét a Honvédelmi Minisztérium. Facebook posztjukban azt kérik, aki ráismer az özvegyre vagy annak családjára, jelentkezzen a hadisir@hm.gov.hu címen. Az elmúlt napokban feltárást végeztek a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szakemberi Sülysáp határában. A bejelentés…

Korrupciót lepleztek egy büntetés-végrehajtási intézetben

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség előnyért hivatali kötelességét megszegve, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást egy büntetés-végrehajtási felügyelő és társai ellen.

Szánalmas, ha egy nős férfi játssza a Casanovát!

She
-
  Ma 17:24 Életmód

Szánalmas, ha egy nős férfi játssza a Casanovát!

Többségi tulajdonrészt szerez az Iniciál Autóházban az AutoWallis

További 20 százalékos üzletrészt szerez az AutoWallis Nyrt. az Iniciál Autóház Kft-ben, ezzel 60 százalékra növeli részesedését a nyugat-magyarországi régióban meghatározó pozícióval rendelkező, hét autómárka értékesítésével és márkaszervizelésével foglalkozó vállalatban.

Teljesen megváltozott, egészen jó nővé érett Fásy Zsüliett!

"Mert vár ránk Hajdúszoboszló..." - a többség erre a strófára asszociál, ha Fásy Zsüli nevét hallja. Pedig a már 22 éves lány lassan kezd kilépni híres apja, Fásy Ádám árnyéka mögül.

Egy beteg és egy ápoló tesztje is pozitív lett a siófoki kórházban

Szerdától látogatási tilalom lépett érvénybe a siófoki kórház valamennyi osztályán, csütörtökön pedig, elővigyázatosságból a siófoki önkormányzat Gondozási Központjában is látogatási tilalmat rendeltek el.

Hatalmas pusztítást végzett egy budai járdaszigeten egy kapkodó audis

Origo
-
  Ma 17:18 Baleset-bűnügy

Nem mindennapi balesetet rögzített egy fedélzeti kamera az Alkotás úton.

Összeverte és a földön rugdosta a barátnőjét a nyílt utcán egy kolozsvári egyetem tanársegédje

A történeteket a térfigyelő kamera is felvette, és a férfi ellen eljárás indult, az ügyészség pedig hatósági felügyelet alá helyezte egy helyi lap értesülései szerint.

Többségi tulajdonrészt szerez az Iniciál Autóházban az AutoWallis

További 20 százalékos üzletrészt szerez az AutoWallis Nyrt. az Iniciál Autóház Kft-ben, ezzel 60 százalékra növeli részesedését a nyugat-magyarországi régióban meghatározó pozícióval rendelkező, hét autómárka értékesítésével és márkaszervizelésével foglalkozó vállalatban. Az AutoWallis Nyrt. tulajdonába kerül a jelenleg több mint 115 főt…

Autósport: Keszthelyi Vivien a Carlin-istálló színeiben folytatja

NSO
-
  Ma 17:15 Sport

A Formula–2-es csapattal is rendelkező, utánpótlás-nevelő istálló, a Carlin Motorsport hároméves szerződést kötött Keszthelyi Viviennel.

Tűz ütött ki egy ház tetőszerkezetén Budapesten, az Oktogonon

Tűz ütött ki egy háromemeletes lakóház tetőszerkezetén Budapest VI. kerületében, az Oktogonon. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a tűzesethez, ahová a mentők is kiérkeztek. Az egységek az izzó, parázsló részeket eloltották, az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Megérkezett az Egy makulátlan elme írója új filmjének első előzetese, és még próbáljuk kitalálni, mit láttunk

IGN
-
  Ma 17:12 Film

Pedig Kaufman saját bevallása szerint nem egy mindfuckot akart rendezni. Öt évvel az Anomalisa után Charlie Kaufman ismét filmet forgatott; ezúttal Ian Reid elismert regényét, az A befejezésen gondolkozomot adaptálta.

Egy beteg és egy ápoló is elkapta a koronavírust a siófoki kórházban

Egy betegnél és egy ápolónál mutattak ki koronavírus-fertőzöttséget a siófoki kórházban. Korábban már bejelentették, hogy látogatási tilalmat rendelnek el az intézményben. A siófoki kórház főigazgatója, Dr. Inczeffy István az intézmény hivatalos oldalán tájékoztatott arról, hogy a belgyógyászati osztályon egy ápoló, illetve egy beteg koronavírustes

Ipari termelés - az elemzők kockázatokat látnak, jön a nyári leállás az autóiparban

Folytatódott a kilábalás, április-májushoz képest kedvezőbben alakult az ipari termelés júniusban, a nagy súlyú járműgyártás ugyanakkor még nem talált magára - kommentálták a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait az MTI-nek nyilatkozó makrogazdasági elemzők.

Üzleti érdekből egyre több cég utasítja el a Facebook módszereit

Lélektani határhoz érkezett a Facebook hirdetéseket bojkottáló vállalatok száma. A közöségi média egyelőre mégsem tesz hathatós lépéseket.