Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Ismét teljes szélességében járható a 8204-es számú út

Police
-
  Ma 19:23 Baleset-bűnügy

Ismét teljes szélességében járható a 8204-es számú út Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 01., h - 19:23 A rendőrök befejezték a Fehérvárcsurgó térségében történt baleset helyszínelését.

Baleset a 8204-es úton

Teljes útlezárás nehezíti a közlekedést Fehérvárcsurgó térségében, ahol két autó összeütközött – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közlemnyéből.

A vírus nem tűnik el teljesen

Lecsengőben van a járvány Magyarországon. A szakértők úgy látják, hogy a fertőzés kevésbé terjed azokban az országokban, ahol korábban bevezették a tuberkulózis elleni védőoltást.

Teljes a káosz az USA-ban – íjjal jelent meg egy férfi a tüntetésen, hamar megbánta

HVG
-
  Ma 18:59 Életmód

Rendőrök jó ideig sehol, egy megvert ember és egy égő autó maradt az eset után.

Félpályán halad a forgalom a 8204-es számú úton

Police
-
  Ma 18:56 Baleset-bűnügy

Félpályán halad a forgalom a 8204-es számú úton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 01., h - 18:56 Fehérvárcsurgónál rendőri irányítás mellett lehet közlekedni.

Baleset a 8204-es számú úton

Baleset a 8204-es számú úton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 01., h - 18:34 Teljes útlezárás Fehérvárcsurgó térségében.

Összeütközött két autó a Fehérvárcsurgó és Sárkeresztes közötti úton (frissítve)

A balesethez a székesfehérvári hivatásos, valamint a bodajki és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók érkeztek ki.

Összeütközött két autó a Fehérvárcsurgó és Sárkeresztes közötti úton

Összeütközött két személyautó hétfő délután Fejér megyében, a Fehérvárcsurgó és Sárkeresztes közötti úton. A balesethez a székesfehérvári hivatásos, valamint a bodajki és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést.

A John Wick trilógia rendezője szerint a Mátrix 4. rendezője "teljesen őrült" filmet akar

IGN
-
  Ma 17:36 Film

Nagy szó ez a franchise megteremtőjétől! Chad Stahelski kifejtette azt is, hogy az ő feladata a forgatásokon, vagyis a „néhány koreográfia kreatív koncepciójának kidolgozása” mit takar majd pontosan.

A látvány, ami rabul ejt: teljes szépségében pompázik Gül Baba türbéjének teraszos függőkertje

Életszépítők
-
  Ma 17:33 Otthon

Budapest második kerületében, az eldugott kis budai utcák egyikében található a világ legészakibb iszlám szent helye, a Gül Baba türbéje, amely az egyetlen működő iszlám zarándokhely a keresztény Európa területén. Néhány éve teljes körű felújításon esett át; függőkertje kora nyártól őszig teljes szépségében pompázik. A Duna közelében álló…

Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Kispesten

Teljes terjedelmében égett egy négyszintes társasház egyik harmadik emeleti lakása hétfő délután a Budapest XIX. kerületében húzódó Hunyadi utcában. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

„Nagy előny számunkra, hogy a Csallóköz a mi anyaföldünk” – Bindics Imre a koronakrízisről és a gasztronómiáról

Parameter
-
  Ma 16:30 Határtalan

A koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések nehéz helyzetbe hozták a vendéglátóipari egységeket, és ezalól minden bizonnyal a Villa Rosa és a Hotel Amade Château sem volt kivétel. Valóban nehéz időszak következett minden étterem számára, és ezt mi is megtapasztaltuk. A Villa Rosával az elsők közt voltunk, akik a karanténidőszakban…

A vírus nem tűnik el teljesen, szórványos esetek továbbra is lesznek

Lecsengőben van a járvány Magyarországon. A hazai adatok újfent kedvezően alakultak, és sokan mondják külföldön is, hogy a magyar kormány jól kezelte a járványt. Közben újabb vizsgálatok indultak a napokban. A szakértők úgy látják, hogy a fertőzés kevésbé terjed azokban az országokban, ahol évtizedekkel ezelőtt bevezették a tuberkulózis elleni…