Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gwyneth Paltrow elsütött egy viccet a koronavírusról

Posztolt egy képet, amint szájmaszkban retteg, aztán emlékeztetett, hogy neki ez a helyzet ismerős a Fertőzés című filmből.

Teljes felháborodás: 1300 panaszlevél érkezett J.Lo és Shakira Super Bowlos fellépése miatt

Blikk
-
  Ma 12:32 Bulvár

Rengetegen kritizálták Jennifer Lopeznek és Shakirának a Super Bowl félidejében adott műsorát.

Klímavédelmi akcióterv – Betiltják az egyszer használatos műanyagokat

Orbán Viktor a klímavédelmi akcióterv egyik fontos állomásaként jelölte ki az egyszer használatos műanyagok betiltását.

Kést rántott ismerőseire egy férfi egy szegedi bevásárlóközpont közelében

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a férfinak, aki február 24-én, a kora esti órákban felfegyverkezve garázdálkodott egy szegedi bevásárlóközpont közelében - közölte az ügyészség.

Elképesztő mértékben nőttek az egyenlőtlenségek az Orbán-kormány évtizedében

Népszava
-
  Ma 12:22 Gazdaság

A romló mutatóért az egykulcsos szja bevezetése felel legnagyobb mértékben, de a kirívóan magas, 27 százalékos áfa hatása is megmutatkozik benne.

„Elképesztő erővel megy a pánikkeltés a szigeten” – egy Tenerifén élő magyar a koronavírusról

Mandiner
-
  Ma 12:20 Vélemény

„Részünkről nincs pánikhangulat, tudjuk, hogyan kell kezelni a csapból, a médiából és a közösségi platformokból folyó hisztériakeltést” – mondja egy lassan kilenc éve családjával Tenerifén élő, névtelenséget kérő magyar nő a Mandinernek. 

Iparkamara: egy éve először javultak a cégvezetők várakozásai

Budapest - Megszakadt az üzleti bizalom szintjének egy éve tartó visszaesése, a cégvezetők várakozásai januárban már javultak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (MKIK GVI) negyedéves konjunktúramutatója 26-ról 32 pontra emelkedett - közölte az MKIK GVI az MTI-vel csürtörtökön.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne? Egyetlen gombbal adtak el több százmillió dollárnyi bitcoint

24 millió felhasználójával a CashApp az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb fizetési alkalmazása, amivel az emberek megoszthatják egymás között a számláikat, de akár különböző részvényekbe, vagy bitcoinba is befektethetik a pénzüket. A cég tegnap tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését, ami szerint…

Egyre közelebb a járvány: Már Bécsben is diagnosztizáltak koronavírusos beteget

Egy idős férfi betegedett meg, már vizsgálják, hogy kaphatta el.

Üres tésztáspolcok miatt elégedetlenkedik egy idős olasz férfi

Mandiner
-
  Ma 12:14 Külföld

Akkor nem volt ekkora pánik, amikor kitört a második világháború – fakad ki az üres tésztáspolcok láttán egy öreg olasz úr.

Elolvadunk a kutyától, aki együttérez büntetésben lévő gazdájával

NLC
-
  Ma 12:12 Állatvilág

A 3 éves Peyton rosszalkodott, ezért anyukája a sarokba állította. De a bajban nem maradt egyedül.

Mit ne igyál terhesen egyáltalán?

Női NetCafe
-
  Ma 12:09 Életmód

Bill Esterson, angliai parlamenti képviselő szerint a várandós nőknek egyáltalán nem lenne szabad alkoholt fogyasztaniuk, mivel már egy egészen kis mennyiség is káros lehet a születendő gyermekük egészségére.

Magyar siker a világ egyik legrangosabb fotópályázatán

woohoo
-
  Ma 12:07 Életmód

A fotós a Kongói Demokratikus Köztársaságba utazott Dr. Hardi Richárd szemorvos-szerzetessel, aki évtizedek óta segít azoknak a betegeknek, akik több száz kilométerre laknak a legközelebbi szemészeti centrumtól. Egy speciális mentőautóval Mbuji-Mayiból indultak és bejárták a legeldugottabb környékeket is. Az orvos és csapata 10 nap alatt…

Felháborítóan nagy lehúzás az új Mage Pack, ráadásul egyes helyeken még rosszul is hirdetik!

Metabro
-
  Ma 12:05 Gaming

Tegnap új patch érkezett a játékba, mely jó pár ingyenes tartalmat tartogat számunkra: Évfordulós event: új legendary questline, és 8 ingyen csomag vár ránk: így lehet a tiétek! Volt egyetlen pontja azonban a frissítésnek, melyen kb egyöntetűen felháborodott jogosan a közösség: ez a Mage Pack Bundle. Több poszt is született arról, hogy mekkora…

Szakértő a kórházi adósságrendezésről: "egyfajta baráti-nem baráti, lojális-nem lojális kiválasztás zajlik"

Már tudjuk, hogy a kormány 98 kórházi beszállítóval tárgyalt követeléseik rendezése miatt, s hogy a 100 millió forint alatti „kis” cégeknek elkezdődtek a kifizetések, a nagyok pedig márciusban számíthatnak kintlévőségük egy részére. De mi igaz azokból a pletykákból, hogy a tervezett kórházi közbeszerzések centralizálása mögött furcsa okok állnak? R