Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 366 hír

Közös bejelentést tett Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki: itt a teljes nyilatkozat

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új, többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös…

Görögországban leállt a tömegközlekedés, szigetek szakadtak el a külvilágtól

Görög szigetek szakadtak el a külvilágtól, és tömegközlekedés nélkül maradtak a fővárosban, Athénban élők mert állami alkalmazottak és hajósok csütörtökön sztrájkot tartottak.

Orbán Viktor: az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a járvány ellen

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön önkéntesekhez csatlakozva nézte meg az oktatási intézményekben dolgozók koronavírus-tesztelését Bicskén és Tabajdon. A kormányfő a Facebookon közzétett videoüzenetében arról számolt be, hogy a járási hivatal dolgozói fegyelmezetten, pontosan, elkötelezetten, sőt szeretetteljesen végzik a munkájukat.

Így teljesített a forint

Csütörtök késő délutánra a forint az euróhoz képest erősödött, a frankkal és a dollárral szemben viszont gyengült a bankközi piacon.

Görög szigetek szakadtak el a külvilágtól a sztrájk miatt

Görög szigetek szakadtak el a külvilágtól, és tömegközlekedés nélkül maradtak a fővárosban, Athénban élők mert állami alkalmazottak és hajósok csütörtökön sztrájkot tartottak.

Teljesítményt mér és a betegségeket is kimutatja az okosóvszer

Napidoktor
-
 Ma 20:05Szex

Egy brit cégnek köszönhetően hamarosan piacra kerül az első okosóvszer, ami többek között méri az aktus hosszát, a teljesítményt, és a nemi betegségeket is kimutatja. A szexuális együttlét jövőjét ígéri a a Britich Condom nevű cég iCon nevű terméke, amelyet egyelőre csak az interneten lehet előrendelni, 72 dollárért. A termék tulajdonképpen…

Koronás ápoló dolgozhat, de ha rühös lesz, a teljes táppénz már nem jár neki

444.hu
-
 Ma 19:41Egészség

Annyira kevesen vannak az idős otthon dolgozói, hogy koronavírusos ápolók látják el a koronás betegeket. A helyiek beszámolói szerint a munkakörülmények szinte elviselhetetlenek az intézményben.

Az év végére teljesen elkészül a Búzavirág utca

TelePaks
-
 Ma 19:35Belföld

Megfelelő ütemben haladnak a Búzavirág utcában a felújítási munkálatok. A kivitelező Amalfi Hungária Kft. szakemberei már a Bocskai és a Kölcsey utcák közötti szakasz aszfaltozását végzik. A teljes körű rekonstrukció 192 millió forintba kerül, a műszaki átadás decemberben megtörténik.

Szellemházakat rejtenek a meseszép szigetek: egykor virágzott bennük az élet

Femina
-
 Ma 19:06Színes

Már csak az üresen kongó szellemházak emlékeznek a szigetek egykori nyüzsgő életéről.

Szlovéniában egy hónapja teljesen leállt az élet, Horvátországban pedig ismét szigorítanak a járvány miatt

A horvát miniszterelnök csütörtökön újabb, az új koronavírus-járvány lassítását célzó korlátozásokat jelentett be, amelyek karácsonyig tartanak.

Mit jelent a teljes bizonyító erejű magánokirat?

A teljes bizonyító erejű magánokirat kifejezéssel sok jogszabályban lehet találkozni, azonban nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy mit jelent pontosan.

Szerezz meg hat pontot ebben a napi kvízben, és átlag feletti lesz a teljesítményed

Alon
-
 Ma 17:15Megyei

Sőt, ha közel leszel a tíz ponthoz, vagy el is éred azt, az már-már szupererő!

Szerbia nem teljesíti az Európai Tanács korrupcióellenes ajánlásait

Az Európa Tanács korrupcióellenes testülete (GRECO-csoport) bejelentette, hogy Szerbia a korrupció elleni küzdelemre vonatkozó, 2015-ben adott tizenhárom ajánlás közül csak kettőt hajtott végre kielégítően. Azok

Orbán Viktor: Teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen

Mandiner
-
 Ma 16:46Belföld

„Az önkénteseknek külön szeretném megköszönni a munkájukat” – emelte ki a miniszterelnök.