Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

Teljes útlezárás a 4-es főúton, Szolnoknál

Teljes útlezárás a 4-es főúton, Szolnoknál Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 11., k - 15:57 Egy tehergépkocsi hajtott árokba Szolnok külterületén. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését.

5,1% az infláció áprilisban: ez teljes más megvilágításba helyezi a hitelek és megtakarítások kamatát

A KSH adatai alapján 5,1 százalék volt az infláció áprilisban. Ez azt jelenti, hogy a 20 évre fix kamatozású lakáshitelek között már találhatunk olyat, aminek a teljes költsége alatta marad az inflációnak. De érdemes azt is átszámolnunk, hogy a megtakarításainkat vajon megfelelő helyen tartjuk-e. A KSH adatai alapján az infláció – azaz az éves átla

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakított a Fudan Egyetem a kínai állampárti propagandával

De a magyar kormány szerint nem lesz ideológiai oktatás a Kínai Kommunista Párt elitképző egyetemének budapesti campusán.

The Green Knight: Megérkezett a teljes előzetes az év legjobban várt, rendhagyó fantasy-jéhez

IGN
-
 Ma 15:45Film

A különleges (zsáner)filmekben utazó David Lowery egy piszok hangulatosnak ígérkező sötét fantasy-vel készül, erről tanúskodik a The Green Knight első teljes előzetese is.

Kezdődhetnek a munkálatok: hamarosan teljesen új arcot kap a Iv. kerületi Rózsa utca

Várhatóan június első felében elkezdődhet az újpesti Rózsa utca felújítása, miután a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a közbeszerzési eljárás nyertese, a Swietelsky Magyarország Kft. aláírta a vállalkozási szerződést - tájékoztatta a BKK kedden az MTI-t.

Leonardo DiCaprio teljesen átalakult új szerepe kedvéért – Íme az első kép

Lélegzet visszafojtva várja a világ Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese újabb filmjét.

Teljesen lelassult, talán meg is állt a népességnövekedés Kínában

A világ legnépesebb országában 1979-ben vezették be az egykepolitikát, 1950 óta sosem volt olyan alacsony a népességnövekedés, mint az előző évtizedben.

Demcsák Zsuzsa lányát folyamatosan zaklatják, a műsorvezető teljesen kiborult

Demcsák Zsuzsa kislánya retteg amikor edzésre igyekszik, és el kell haladnia egy építkezés mellett. Az építőmunkások minden nap fütyülnek, szexista megjegyzéseket tesznek, és addig nem hagyják abba, amíg a kislány látótávolságon kívülre nem ér. Demcsák Z

A Konyhafőnök jött, látott, és csúnyán elverte az Exatlont, mégsem lehet teljes az Rtl Klub öröme

Az RTL Klub főzős műsorának igencsak jó hete volt, minden adás megverte az egy időben a TV2-n futó Exatlont. Az RTL Klub Híradójának nézettsége viszont aggodalomra adhat okot a csatornának.

Új megszerezhető ernyő, teljesen ingyenes skincsomag?! – Ezeket az újdonságokat bányászták ki a Fortnite v16.40-es …

Leet
-
 Ma 13:15Gaming

A várakozásoknak megfelelően az Epic Games kedden délelőtt megjelentette a Fortnite v16.40-es frissítését. Megérkezett az Exotic Marksman Six Shooter Új, nyári tartalmak érkeztek a Creative játékmódba A Wild Week e heti tematikája a horgászat lesz Vaultba került az Exotic ritkaságú ‘The Dub’ shotgun A leközölt változásokon és…

Befogta a tigrist a nagyobb teljesítményű mobil Core sorozat

Az Intel a Tiger Lake-H kódnevű lapkával próbálja visszavenni a trónt a Zen 3-as Ryzen H mobil generációtól.

Díjjal ismernék el a gazdaságban kiemelkedően teljesítők munkáját

Szoljon
-
 Ma 13:00Belföld

A javaslatokat június 5-ig írásban kell eljuttatni Szolnok polgármesteréhez.

A Pandóra Projekt zenéje teljesen letisztult világot képvisel

Az ismert mítosz, a Pandóra szelencéje jut sokunk eszébe, azonban nem a kíváncsi isteni teremtmény ihlette az énekes–zenész duó nevét.