Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Magyar Ügyvédi Kamara visszautasítja Orbánék támadását

24
-
  Ma 18:50 Belföld

Bánáti János szerint a kormány rombolja az igazságszolgáltatás tekintélyét.

Ünnepeljük együtt a Magyar Kultúra Napját szerdán a Váci Mihály Kulturális Központban!

Nyíregyháza MJV Önkormányzata szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepségre, ahol a „Nyíregyháza Város Kulturális Életéért Krúdy Gyula-díj” kitüntetés is átadásra kerül.

A magyar kultúra napja – ünnepi koncerttel, díjátadóval

Folytatják a szép hagyományt, ünnepi koncertre várják a vendégeket a magyar kultúra napján az evangélikus templomban – a szerdán 18 órakor kezdődő eseményen a Szent Efrém Férfikarnak tapsolhat a közönség, és persze átadják a "Pro Cultura Intercisae" Díjat is.

Egy magyar férfi állítja, az Apple Watch mentette meg az életét

HVG
-
  Ma 18:35 Mobiltech

A budapesti Varga Zsolt karácsonyra Apple Watchot kapott ajándékba, amely az első felhúzáskor pitvarfibrillációt jelzett nála. Háromszor is.

Európa legalján a magyar forint: jöhet a legújabb történelmi mélypont?

Három hét sem telt még el az évből, de az egész világon alig találni a forinténál rosszabb teljesítményt a devizapiacon. Lassan nem az a kérdés, hogy látunk-e új történelmi mélypontot a magyar deviza esetében az euróval szemben, csak...

Síeljünk Itthon! 227 millió forinttal támogatta a kormány a magyar síterepeket

A kampányban videofilmek forgatásával és influencerek bevonásával igyekeznek népszerűsíteni a magyarországi síelést.

A képviselők egy kis emléksétára várnak a magyar kultúra napja alkalmából

Szerdán, január 22-én (16 órai kezdettel) az önkormányzat emléksétát szervez a Kapisztrán térről a Batthyány térre, a Kölcsey szoborhoz.A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük. A nap a Himnusz megalkotásának emléknapja.Ha velük sétáltok, meglátogathattok néhány kerületi emlékhelyet és egy szál virágot helyezhettek el velük együtt a…

Tusk a Fideszről egyeztetett a bölcsekkel

A bizottságot még tavaly márciusban állították fel, hogy a Fidesz néppárti tagságáról folytasson vizsgálatot. Tagjai a belga Herman van Rompuy, a német Hans-Gert Pöttering, illetve az osztrák Wolfgang Schüssel.

Napi 414 forint jutott élelmiszerre egymillió magyarnak

RTL Klub
-
  Ma 18:25 Bulvár

Napi 414 forint jutott élelmiszerre egymillió magyarnak, a legalacsonyabb jövedelműeknek 2018-ban - a KSH végső adatai szerint. Ebből az összegből egy adag ebédet sem lehet megfőzni az egyik legtöbb ingyen ételt osztó alapítvány szerint. A legkisebb pénzűek főleg kenyeret és krumplit esznek, viszont fele annyit gyümölcsöt sem, mint a…

Debrecen, Nagyvárad, Berettyóújfalu és Margitta együtt ünnepel a magyar kultúra napján

Együtt ünnepli a magyar kultúra napját ebben az évben is Debrecen önkormányzata a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) Bihar megyei és nagyváradi szervezetével, Berettyóújfalu, valamint Margitta önkormányzatával, a programok több településen már pénteken megkezdődtek és csaknem egy hétig tartanak – közölték a…

Az uniós átlagnál jóval nehezebben tudják kifizetni a rezsit a magyarok

Népszava
-
  Ma 18:15 Gazdaság

Magyarország változatlanul cudarul áll a háztartások közműszámla-fizetési képességét összevető uniós listán. Az MSZP 12-edszerre is benyújtja rezsicsökkentési javaslatát.

Ők kapták Egerben a városi kitüntetéseket a Magyar Kultúra Napja alkalmából

Egri Ügyek
-
  Ma 18:01 Megyei

A városi ünnepségen az egri kulturális élet kiemelkedő alakjait díjazták.