Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 164 hír

A Szombathelyi Haladás jövőjéért dolgozik Séllei Árpád

Vaol
-
  Ma 20:40 Sport

A Haladás NB II-es labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád folyamatosan tárgyal, minden kapcsolatát megmozgatja a klub jövőjéért.

Megalakult az ellenzéki városok szövetsége – Szegedtől Miskolcig, Egertől Szombathelyig

Borsod24
-
  Ma 20:25 Megyei

Tíz megyei jogú város polgármestere csatlakozott az új szövetséghez. Botka László, Szeged már nem MSZP-s polgármestere a Facebookon jelentette be hétfőn, hogy új szövetség alakult ellenzéki városvezetőkkel: tíz megyei jogú város polgármestere csatlakozott hozzá, mint írják, Magyarország jövője érdekében. Közös értékek és stratégia…

Akció az M1-es autópályán: külföldi gyilkosokat fogtak el a rendőrök

Ripost
-
  Ma 20:10 Belföld

A szerb férfiak Pozsonyban végeztek egy fiatalemberrel a hét elején.

Hat határsértőt fogtak el a rendőrök Gyula térségében

A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják. Gyula külterületén, 2019. december 12-én, 18 óra körül elfogtak a rendőrök hat külföldit. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik…

Hat határsértőt fogtak el a rendőrök Gyulánál

A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják.

Hat határsértőt fogtak el a rendőrök Gyula közelében

Hat határsértőt fogtak el a rendőrök Gyula közelében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 12., cs - 18:30 A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják.

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen.

Angliában fogták el a nemzetközi körözési listán szereplő szépvízi nőt

Székelyhon
-
  Ma 14:18 Határtalan

Kiskorúakat is érintő emberkereskedelemért, szervezett bűnözésért több évre is szabadságvesztésre ítélték a szépvízi Enderle Ildikót, aki ellen 2014 óta nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Öt év körözés után, szerdán az angliai Manchesterben fogták el.

Betörőket fogtak a beregszászi kopók

Egy korábbi betörés helyszíné látták azt az autót, amit a

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Nógrád megyében

Kábítószer-kereskedelem miatt indított eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ...

Több száz gramm marihuánát találtak: kábítószer-kereskedőket fogtak el Nógrád megyében

Kábítószer-kereskedelem miatt indított eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága – közölte az MTI-vel a főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Vajon a közvilágítás hiánya is közrejátszott a mai szombathelyi gyalogosgázolásban?

Nyugat
-
  Ma 12:31 Megyei

A kérdést György István Péter veti fel, aki szerint ideje lenne elgondolkodni azon, hogy "a takarékosságnak hol van a határa".