Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Koronavírus: a szakember szerint ezt tegyük, ha lesz oltás

A koronavírus elleni vakcinák megjelenése után a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot, amihez célszerű oltópontokat felállítani - véli Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének

Ezekkel a sörcsomagokkal készülj fel az ünnepekre: Stari Ötcsillagos Társaság

Magyarország egyik első kisüzemi sörfőzdéjétől, egyenesen a Balaton-felvidékről tartalmaz 5 szuper sört és egy kóstolópoharat a Stari Ötcsillagos Társaság. Ez a sörválogatás minden alkalomra jó választás, elmondjuk miért!

Hangolódjunk az ünnepekre a Nemzeti Múzeum adventi kalendáriumával!

Az advent a közös készülődés időszaka. Ha nem is együtt, egy időben, egy helyen, de egyenként, családonként egymással párhuzamosan azért dolgozunk, hogy az előttünk álló karácsonyt szebbé, boldogabbá, bensőségesebbé tegyük.

Így hangolódik Lázár János és felesége az ünnepekre

Lázár János és családja is megemlékezett advent első vasárnapjáról.

Milyen képekkel tegyük otthonossá a lakásunkat?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Megmutatjuk neked, hogyan varázsold otthonossá a lakásod képekkel, dekorációval, egyszerűen.

Így készül Lázár János az ünnepekre

Lázár János Facebook-oldalán osztott meg feleségével közös képet, melyhez azt írta: "Advent 1/4. Zitával már hangolódunk az ünnepekre."

Lázár János és felesége már hangolódik az ünnepekre

Meseszép, romantikus szeretettel teli fotót osztott meg a térség országgyűlési képviselője Advent első vasárnapján a közösségi oldalán.

Tökéletes mézeskalács az ünnepekre

Hiros
-
 Tegnap 15:45Megyei

Lehet ajándék, karácsonyfadísz vagy akár egy finom nasi is az ünnepek alatt. A recept egyszerű, elkészíteni nem nehéz, mégis mindig nagy kérdés, hogy „Mitől lesz puha a mézeskalács?”.  Lengyel Julianna, szupernagyi a Ktv Kiemelő című műsorában megmutatta, hogyan készül a tökéletes mézeskalács.

Hangolódjon az ünnepekre a Nemzeti Múzeum adventi kalendáriumával!

„Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben. Bizalmas szívvel járom a világot, S amit az élet vágott, Behegesztem a sebet a szívemben, És hiszek újra régi szeretetben, Ilyenkor decemberben.” Juhász Gyula: Karácsony felé

Mézes élet – Ünnepekre készülődve

Így készül a mézeskalács egy családi vállalkozásnál. A Nők Lapja 2020/48. számának riportja.

OperAdvent – Virtuális készülődés az ünnepekre az Opera művészeivel

Online adventi naptárba rendezett vadonatúj felvételekkel ajándékozza meg közönségét a Magyar Állami Operaház a karácsonyi készülődés időszakában. A rendhagyó módon advent első vasárnapján, november 29-én induló sorozatban 26 nap vadonatúj produkciókkal és eddig kiadatlan felvételekkel hangolja az ünnepekre közönségét az…

Tőkehal és téli salsa rossa – egészséges főételtipp az ünnepekre

Dívány
-
 Tegnap 06:04Karácsony

Ha egy kis fahéj kerül a salsába, ennek a könnyű, nyári fogásnak izgalmas téli hangulata lesz. Ha a legtökéletesebb köretet keresed mellé, készítsd el csilis-parmezános édesburgonya-hasábokkal.

Csonka András: Szorongva készülök az ünnepekre

BorsOnline
-
 20.11.28 13:00Bulvár

A Nicsak, ki vagyok? egyik celebcsapatának tagjával beszélgettünk arról, hogyan készül most, a szigorításokkal terhelt karácsonyra, mik a tervei, és milyen az élete a színház nélkül.

OperAdvent – virtuális készülődés az ünnepekre az Opera művészeivel

Online adventi naptárba rendezett új felvételekkel készül a közönségnek a Magyar Állami Operaház advent első vasárnapjától 26 napon át - közölte az intézmény szombaton. A vasárnap induló kezdeményezés célja, hogy új produkciókkal és eddig kiadatlan felvételekkel hangolja az ünnepekre az intézmény a közönséget - írták. Hozzátették: bár az…

Így készülnek a csallóközi városok az ünnepekre

ma7.sk
-
 20.11.28 11:22Határtalan

Az advent időszaka már az ajtóban kopogtat. A jelenlegi járványhelyzetben azonban az ember nem tudja könnyen átadni magát az ünnepi hangulatnak. Mégis, talán ez az időszak juttatja majd eszünkbe az emberségesség szó jelentését, amely reméljük, sosem fog kihalni a világon.