Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Hagyománnyal adomány: a gyerekeknek segíthetnek

Haon
-
 Tegnap 15:22Kultúra

A január 11-én indult pályázat, mely jótékony célokat is szolgál, a népművészet sokszínűségét tárja fel.

Idén is a technikumi képzés lehet a legnépszerűbb

A középiskolák közül idén ismét a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit ötvöző technikumi képzés lehet a legnépszerűbb, amely egyszerre csábít fix havi ösztöndíjjal és érettségi bizonyítvánnyal, sőt bizonyos esetekben még egyetemi kreditekkel is - írja szombati számában a Magyar Nemzet.

A Momentum most saját bőrén tapasztalja meg a technokrata, piacfundamentalista mítoszok hatását

Mérce
-
 21.01.16 19:30Vélemény

Óriási kommentcunami fogadta a Momentum elnökének minapi javaslatát, amely 100 ezer forintot adna azoknak az állampolgároknak, akik beoltatják magukat a COVID-19 ellen.

Az EU visszanyerné szuverenitását a Szilícium-völgy nagy techcégeivel szemben, és jól megregulázná őket

Mérce
-
 21.01.16 18:00Vélemény

Decemberben az Európai Bizottság történelmi jelentőségű digitális szabályozási javaslatcsomaggal állt elő, amely radikálisan átalakíthatja az oligarchikussá vált techipar és felhasználók közötti brutálisan egyenlőtlen erőviszonyokat.

Példátlan pandémia, avagy technológia a tűréshatáron

Computerworld
-
 21.01.16 14:39Gazdaság

A Covid-19 pandémia példátlan dúlást vitt végbe a világ gazdaságában, ugyanakkor arra késztette a szervezeteket, hogy újragondolják működésüket, fontolóra vegyenek egy másfajta jövőt, mutatott rá a Gartner. A piacelemző szerint DNS-tárolók, automatizált farmok és szabadúszó ügyfélszolgálatosok is jelzik majd, hogy 2021-ben újraindítjuk az…

Fenntartható, vízmegtakarító hajápolási technológiával állt elő a L’Oréal és a Gjosa

Delina
-
 21.01.16 12:13Divat

A CES 2021 ismét elhozta a legfontosabb szépségápolási újdonságokat. Az idén digitális rendezvényként megtartott expón a L’Oréal egy innovatív vízmegtakarító, fenntartható hajápolási rendszert mutatott be, melyet egy környezetvédelmi innovációs vállalattal, a Gjosaval hoztak létre.

A technikumok lehetnek az idei év győztesei

A középiskolák közül idén ismét a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit ötvöző technikumi képzés lehet a legnépszerűbb.

Tanáccsal fékezné a technológiai óriásokat a lengyel kormány

Olyan változásokon dolgozik az igazságügyi minisztérium, amelyekkel felül lehet bírálni a közösségi média üzemeltetőinek korlátozó döntéseit.

Ez most a legnépszerűbb technika az állásinterjúkon – És így lehetsz nyerő benne

Bien
-
 21.01.15 16:31Életmód

A világjárvány hatására egy olyan interjútechnika kezdett szélsebesen terjedni, ami néhány évvel ez előtt a legtöbb cégnél még elképzelhetetlen volt.

Stratégiai tervezés technológiai eszközökkel

A statikus stratégiák ma már gyakran csalódást okoznak, versenyhátrányt jelentenek egy vállalat számára. Míg egyensúlyt kell teremteni az agilitás és stabilitás között, a módszerek és megoldások, informatikai eszközök olyan támogatást adnak, amelyet a cégvezetésnek ki kell aknázni a sikerhez. Ebben egyre nagyobb szerepet kapnak az…

Információkkal és technikai háttérrel segít a segélyszervezet

A hátrányos helyzetű családoknak nemcsak tájékoztatást nyújtanak a koronavírus elleni vakcináról, hanem a jelenléti pontokon a regisztrációban is segíteni tudnak.

2020-ban egymásra találtak a zenészek és a technológia

Lángoló
-
 21.01.15 12:39Infotech

A legnagyobb sztárok szentségeltek a telefonjukkal, és az applikációkkal, hogy kapcsolatban maradhassanak a közönséggel.

Ismét a technológia uralma következik az Intelnél?

Bitport
-
 21.01.15 12:36Infotech

Két év után ismét vezért cserélt a csipgyártó. Bob Swan rendhagyó módon érkezett – és rendhagyó módon, rövid regnálás után távozott. De mire lesz képes utóda, Pat Gelsinger?