Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Törölték a február elsejére meghirdetett gigatüntetést és országos nyitást

Óriási érdeklődés övezte a február elsejére meghirdetett “országos nyitás!!!” nevű Facebook eseményt, amire több, mint 30 ezer ember jelzett vissza. Valószínűleg a tegnapi operatív törzsön

Az ukránok tavasz végén vásárolhatják meg a koronavírus elleni vakcinákat a patikákban

Az ukrajnai gyógyszertárakban körülbelül tavasz végén, nyár elején jelenhetnek meg a koronavírus elleni vakcinák, azonban a kormány ingyenes oltásokat szeretne biztosítani a lakosságnak.

Meglepő bajra utalhat a fáradtság

A kevés napfény és a vitaminhiány miatt természetes, hogy a téli hónapokban fáradtabbak vagyunk a kelleténél. Megeshet azonban, hogy az energiahiány mögött pajzsmirigyzavar húzódik.

Mikor mehetnek vissza az iskolapadba az egyetemisták? Megszólaltak az intézmények

A legtöbb helyen online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, ám egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd. Az egyetemek és főiskolák folyamatosan

Az ideiglenes csere jelentené a megoldást?

Bombaként robbant a hír, hogy a Premier League-ben jöhetnek az átmenetei cserék, amit sokan félre is értelmezték, még többen bele is zavarodtak, így ideje tiszta vizet önteni a pohárba, miről is van szó, miért is van erre szükség?

Algoritmus mondja meg, hol van jó helyen az orvos

Üzletem
-
 Ma 12:00Karrier

Egyre több orvos és ápoló kerül választás elé, hogy a magán vagy az állami rendszerben folytassa-e munkáját. Ezen a téren hozhatja meg az áttörést az a 100 százalékban hazai fejlesztésű egészségügyi állásportál, amelyik annyira bízik a sikerében, hogy csak sikerdíjért dolgozik.

Egy fiatal légiutas-kísérő megerőszakolása és meggyilkolása rázta meg a Fülöp-szigeteket

Tizenkét gyanúsítottból hármat őrizetbe vettek, a maradék kilencet az ország egyik tábornoka felszólította, hogy adják meg magukat 72 órán belül, különben levadásszák őket.

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Meglepő fejlesztőcsapat készítheti el a Diablo 2 remake-et

GameStar
-
 Ma 11:40Gaming

A rajongók régóta követelnek egy Diablo 2 remake-et, de azt kevesen gondolták volna, hogy elvileg épp ez a csapat hozza el számukra a megváltást.

Megkezdődik idén a marcali légimentőbázis kialakítása

Még alig haladtunk túl január közepén, a légimentőknek az idén már kétszer kellett mentést végrehajtaniuk Somogy területén. A szolgálattal kapcsolatban a sonline.hu megtudta, az előzetes terveknek megfelelően kezdődik meg Marcaliban az új légimentőbázis kialakítása 2021-ben.

A helyszínbiztosító járőrök jó megfigyelőképessége segítette a nyomozást Miskolcon

A helyszínbiztosító járőrök jó megfigyelőképessége segítette a nyomozást Miskolcon Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 23., szo - 11:30 Reggel egy családi házba surrant be, délután egy üzletből akart lopni az a férfi, akinek felismerték ruházatát és talpnyomát a rendőrök.

Robbanás, bálatűz, pusztító vihar – ezek voltak 2020 legdurvább beavatkozásai Heves megyében

Sajnos a tavalyi év sem telt el tűzesetek nélkül. Heves megye tűzoltói 2020-ban 1240 műszaki mentésnél és 902 tűzesetnél avatkoztak be. Jó hír azonban, hogy a szabadtéri tűzesetek száma 2019-hez képest 32 százalékkal csökkent.

Ez hihetetlen: megbillent a Balaton!

A tó keleti végében jelentősen megemelkedett a vízállás, miközben a nyugati parton mintha elszívták volna a vizet. Keszthelyről mintha elszivattyúzták volna a vizet, Balatonfűzfőn pedig jóval a szabályozási vízszint feletti volt a Balaton vízállása. A vízügy mérései szerint csütörtökön 15 órakor mérték a legnagyobb, 58 centiméteres különbséget. A m

A NOB elnöke szerint mindenki az olimpia megrendezése mellett van

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint az egész olimpiai mozgalom egységes abban, hogy idén júliusban és augusztusban megrendezzék az ötkarikás játékokat Tokióban.

Amikor még igazán nagy havak voltak...

Beol
-
 Ma 11:14Belföld

Hó? Ez nem hó. Bezzeg régen... Ezen a hétvégén múltidéző rovatunk keretében megnézzük, hogy mit írtak az újságok a '84-ben és '87-ben arról a két nagy havazásról, melyeket minden Békés megyei megemlít, ha a régi nagy havazásokról beszél.