Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

Stallone eladja 40 milliárdos házát! Pillantsunk be!

A legfrisebb ingatlanos hírek szerint a legendás színész Sylvester Stallone költözésbe kezd. Ezt az mutatja, hogy nemrégiben a 8 hálós és 12 fürdőszobás otthonára kitette az ELADÓ táblát. Az ingatlan ára cirka 130 millió dollár, azaz majdnem 40 milliárd forint. Az egyik amerikai újság szerint a színész átteszi székhelyét az Államok másik partjára é

Győzött a klímaforradalom a BP-nél, tényleg jelentősen visszavágták az olajkutatásért felelős divíziót

Százasával küldték el a szakembereket arról a részlegről, amely egy évszázadon keresztül biztosította az energiavállalat vastag profitját.

Milliárdos kártérítési pert indítottak Trump ügyvédje ellen

Átszámolva 328 milliárd forintra perelte a szavazógépeket gyártó cég.

Milliárdos kártérítési keresetet indítottak Trump ügyvédje ellen rágalmazás miatt

Több mint 1,3 milliárd dolláros (382 milliárd forint) kártérítési keresetet indított hétfőn a szavazógépeket gyártó Dominion vállalat Rudy Giuliani, Donald Trump volt amerikai elnök ügyvédje ellen megalapozatlan, az elnökválasztással kapcsolatos csalásokra vonatkozó kijelentései miatt.

Milliárdos kártérítési keresetet indítottak Trump ügyvédje ellen rágalmazás miatt

Több mint 1,3 milliárd dolláros (382 milliárd forint) kártérítési keresetet indított hétfőn a szavazógépeket gyártó Dominion vállalat Rudy Giuliani, Donald Trump volt amerikai elnök ügyvédje ellen megalapozatlan, az elnökválasztással kapcsolatos csalásokra vonatkozó kijelentései miatt.

Milliárdos kártérítést követelnek Trump ügyvédjétől

A kereset szerint a volt New York-i polgármester rágalmazást követett el.

Milliárdos éves fizetés üti Özil markát

Szezononként hárommillió eurót (egymilliárd forint) keres a világbajnok német a Fenerbahcénál.

Milliárdos kártérítési pereket indítottak Trump ügyvédje ellen rágalmazás miatt

Rudy Giuliani azt állította, hogy a szavazógépeket gyártó cég manipulálta a választást.

Putin cáfolta Navalnijt, hogy övé lenne a milliárdos tengerparti luxusrezidencia

Körkép
-
 Tegnap 19:17Határtalan

Öt nap alatt közel 90 millióan nézték meg azt a professzionális szintű, mintegy két órás videót, melyben Alexej Navalnij egy luxusrezidenciát és hozzá tartozó szinte egész várost mutat be, mely állítása szerint Vladimír Putin tulajdona és egyben egyik otthona.   Az ingatlan ára Navalnij állítása szerint eléri az 1 milliárd eurót.  

A lengyel elnök erősebb EU-s szankciókat akar Oroszország ellen

Több európai vezető is élesen bírálta a szombati tömeges letartóztatásokat.

Államtitkár: a vakcinán múlik a vendéglátóhelyek újranyitása

A kormány is szeretné, ha a vendéglátóhelyek mielőbb újranyithatnának, de minden a vakcinán múlik - nyilatkozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Államtitkár: minél előbb szeretnénk újranyitni a vendéglátóhelyeket

A kormány is szeretné, ha a vendéglátóhelyek mielőbb újranyithatnának, de minden a vakcinán múlik, vagyis attól függ a nyitás időpontja és üteme, hogy az ország milyen gyorsan tud vakcinához jutni – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Labdarúgás: Távozott az okányiak rutinos kapusa

Behír
-
 Tegnap 17:24Sport

Sándor Csaba korábban a Kamuti SC, a Békési a FC, a Sarkadi Kinizsi és a Dobozi SE csapatát is erősítette, jelenlegi állomáshelyéről két és fél év után távozott.

Varga Judit: Egy felelős kormány ezt nem nézheti tétlenül

Demokrata
-
 Tegnap 17:18Belföld

Növekvő aggodalom érzékelhető Európa vezetői körében a technológiai cégek túlhatalma miatt. Interjú Varga Judit igazságügyi miniszterrel.