Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 296 hír

Francia csapatok végeztek az al-Kaida észak-afrikai vezetőjével

HírTV
-
  Tegnap 23:03 Külföld

2014 óta Párizs mintegy 5100 katonát küldött a Száhel-övezet öt országába az úgynevezett Barkhane hadművelet keretében

Készíts saját fejtámlát

Ridikül
-
  Tegnap 21:50 Színes

Az ágy fejtámlája nem csak kényelmessé teszi, hanem meghatározhatja az egész hálószoba hangulatát, stílusát. Az is előfordulhat, hogy nincs az ágyhoz fejtámla. Készíts egy sajátot.

A francia belügyminiszter feljelentette saját „rasszista és homofób” rendőreit

A francia belügyminiszter feljelentést tett egy rasszista és homofób rendőri Facebook-csoport miatt.

Biotechnológiai cég vezetője nyerte az EY Az Év Üzletembere világversenyt

ProfitLine
-
  Tegnap 19:30 Gazdaság

Az indiai Biocon Limited ügyvezető elnökasszonya, Dr. Kiran Mazumdar-Shaw nyerte az EY World Entrepreneur of the Year nemzetközi díjat. Az online fináléba 41 ország győztesei kerültek be. Magyarországot a verseny hazai fődíjasa Horváth Gyula, a C3S Elektronikai Fejlesztő Kft. alapítója és ügyvezetője képviselte a döntőn.

Saját pártot alapít Giuseppe Conte?

888.hu
-
  Tegnap 19:29 Külföld

Önálló párt elindításával tervez a miniszterelnöki székben maradni Giuseppe Conte, aki a belőle kormányfőt csináló Öt Csillag Mozgalomtól (M5S) vonhatna el leginkább szavazókat a pénteken közzétett felmérés szerint.

Új felelőse van a budai várnegyedben zajló egyik felújításnak

Halmai Zoltán váltja Borbély Pált a Pénzügyminisztérium budai várnegyedben található egykori épületének felújítását koordináló PM-TÉR6 Nonprofit Kft. vezérigazgatói posztján június 8-án - közölte a pénzügyi tárca.

Giuseppe Conte saját pártot készül alapítani az olasz sajtó szerint

ma7.sk
-
  Tegnap 18:57 Külföld

Önálló párt elindításával tervez a miniszterelnöki székben maradni Giuseppe Conte, aki a belőle kormányfőt csináló Öt Csillag Mozgalomtól (M5S) vonhatna el leginkább szavazókat a pénteken közzétett felmérés szerint.

A rendőrség szerint az MLSZ felelőssége a kupadöntős botrány

Egymásra mutogat a labdarúgó-szövetség és a rendőrség a kupadöntőn történtek miatt. Egy-egy millió forintra büntette a labdarúgó kupadöntő mindkét csapatát az MLSZ, miután a Honvéd és a Mezőkövesd játékosai is kimentek a szurkolók közé a mérkőzés után, ami szabályellenes. Az MLSZ szerint a szurkolók bírságolása már a rendőrség…

3,5 millió dollárra büntették a Sony-t a felhasználók félrevezetése miatt

Game Channel
-
  Tegnap 18:28 Gaming

Az ausztráliai hatóságok megbüntették némileg a Sony-t a PlayStationhöz kapcsolódó visszatérítési politikájuk miatt, bár amekkora összegről van szó, könnyen mondhatjuk, hogy ez sokkal inkább jelzésértékű volt, mint tényleges büntetés. Az ausztrál verseny- és fogyasztóvédelmi bizottság (ACCC) új #link#https://www.accc.gov.au...

Eljött a felelősségteljes kikapcsolódás ideje

Magyarország szinte teljes egészét lefedik a vendég-, kulcsos- és turistaházak nyújtotta szolgáltatások, így nem szükséges külföldre utazniuk vagy az ország forgalmas turistacélpontjait felkeresniük a kikapcsolódásra vágyóknak - jelentette ki Nagy István agrárminiszter pénteken a Baranya megyei Szaporcán.

Eltévedt golyó ölte meg saját háza udvarán - a rendőrség meggyanúsított egy vadászt

RTL Klub
-
  Tegnap 18:04 Bulvár

Meggyanúsította a rendőrség azt a vadászt, akinek a puskájából származhat az a golyó, ami megölt egy 59 éves újfehértói családapát - írja a 24.hu. Három hete a háza udvarán volt, amikor a közeli erdőből egy eltévedt golyó eltalálta. A vadász tagadja, hogy ő adta le a lövést és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Az HBO Max vezetője szerint máris sikeresnek tekinthető a Az Igazság Ligájából készülő Snyder Cut

Androgeek
-
  Tegnap 18:00 Infotech

Mondhatni megosztó jelenség a filmrajongók körében a Snyder Cut bejelentése, ami ugyebár Az Igazság Ligája rendezői változatának tudható be, azonban most megszólalt az HBO Max első embere, Sarah Aubrey a t...

Az olasz kormányfő saját párt alapítására készül

Index
-
  Tegnap 17:57 KülföldOlaszország

A járvány kezelése miatt magas Giuseppe Conte támogatottsága, különösen a párt nélküliek körében.

Férfi kézi: 26 év után távozik a Zagreb klublegendája

NSO
-
  Tegnap 17:48 Kézilabda

Az északmacedón RK Metalurgban folytatja pályafutását a PPD Zagreb 35 éves jobbszélsője, Zlatko Horvat, aki 1994 óta játszott a horvát rekordbajnoknál.

Saját kezébe vette az egyetem a radiológiai ellátást

Hódpress
-
  Tegnap 17:44 Megyei

Egy eredetileg 25 évre szóló, előnytelen szerződést sikerült felmondani.