Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 301 hír

Játékban is dominálna tavasszal a Pmfc

Bama
-
 Ma 18:40Sport

Grabant Bence szerint a jó erőnlét már az első fordulókban döntő lehet.

A vesztes cég is jól járt az átadás előtt szétrepedt bringaút építésével

A 245 milliós projekt során a közbeszerzésen vesztes vállalkozás tulajdonosának másik cége végezhette el a munkát.

Debreceni platform köti össze a zeneipar kulcsszereplőit

Haon
-
 Ma 18:00Zene

Nem csak a zenészek regisztrálhatnak a Bandmap elnevezésű, új online platformon.

34 fokos gyógyvizet találtak Sümegen, termálfürdő építését tervezik

A két éve tartó kútfúrás eredményeként harmincnégy fokos metakovasav tartalmú termál-, illetve gyógyvizet találtak Sümegen.

Dunaújvárosban január 19-én kezdődik a csonka imahét

Január 17-én, vasárnap, 17 órakor Steinbach József, a Magyarországi Református Egyház Dunántúli Református Egyházkerületének püspöke igehirdetésével és dr. Erdő Péter bíboros szentbeszédével a Szent István Bazilikában megkezdődik a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa által szervezett ökumenikus imahét.

Hófehér kecskegidaikrek születtek a Debreceni Állatkertben

A zárt kapuk mögött is mozgalmasan telik az év eleje a Debreceni Állatkertben, ahol január közepén egészséges házikecske-ikerpár jött a világra.

Kőkemény faggyal kezdődik a jövő hét

SzMo
-
 Ma 17:20Időjárás

Helyenként akár -20 fok közelébe is hűlhet a levegő.

Kétmilliót sikkasztott egy kárpátaljai kórház építésén az alvállalkozó

A megyei ügyészség sikkasztással vádolja azt az alvállalkozót, akire az

Megkezdődhet az utascentrum építése a Keleti pályaudvaron

Megkezdődhet az utascentrum építése az évente csaknem 11 millió embert fogadó, 137 éves Keleti pályaudvaron, mert eredményes a közbeszerzési eljárás, és a kialakításhoz szükséges források rendelkezésre állásáról is megszületett a kormánydöntés – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.

Megkezdődik az utascentrum építése a Keleti pályaudvaron

Indulhat az utascentrum építése az évente csaknem 11 millió embert fogadó, 137 éves Keleti pályaudvaron. Az aluljáró teljesen új külsőt kap, akadálymentesen lehet majd megközelíteni a pályaudvart az aluljárószint és a vágánycsarnok közti mozgólépcsőn vagy liften. A fejlesztés az utasok eddiginél komfortosabb kiszolgálását teszi lehetővé. A…

Indulhat az utascentrum építése a Keletiben

Egy helyen lesz lehetőség a menetjegyváltással, a belföldi vagy akár nemzetközi utazással kapcsolatos ügyek intézésére,

MÁV: megkezdődhet az utascentrum építése a Keleti pályaudvaron

Megkezdődhet az utascentrum építése az évente csaknem 11 millió embert fogadó, 137 éves Keleti pályaudvaron, mert eredményes a közbeszerzési eljárás, és a kialakításhoz szükséges források rendelkezésre állásáról is megszületett a kormánydöntés.

Kezdődhet a 137 éves Keleti pályaudvar utascentrumának építése

Az utascentrum a jelenlegi belföldi pénztárak és a pénztárak előtti terület teljes átépítésével valósul meg több mint 1542 négyzetméteren.

Kezdődhet a Keleti pályaudvaron az utascentrum építése

A 137 éves Keleti pályaudvaron megkezdődhet az utascentrum építése - közölte a MÁV. A munkák befejezése után a pályaudvart akadálymentesen lehet majd megközelíteni az aluljáró szint és a vágánycsarnok közti mozgólépcsőn vagy liften, a közel 1,6 milliárdos munkálatok várhatóan az év végéig tartanak - írták. A…

Új önkénteseket keres a debreceni lelkisegély-szolgálat

A Debrecenben éjjel-nappal működő Lelkisegély Telefonszolgálat „Segítőbeszélgetés telefonon” címmel ingyenes tanfolyamot indít. A tanfolyamot elvégzők közül választják ki azokat, akik munkaviszonynak nem számító, karitatív jellegű telefonos segítőmunkát végezhetnek a szolgálatnál. Huszonegy évet betöltött, de 65 évnél nem idősebb,…