Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szlávik János: Magyarországon nem magas a halálozások száma

Magyarországon nem magas a koronavírus-fertőzés miatti halálozások száma a lakosságszámhoz képest – mondta a Szent László Kórház infektológus főorvosa a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján. Szlávik János hozzátette: a halálozások és a betegség előfordulása…

A betegség előfordulása Magyarországon a környező országokéhoz hasonló mértékű

Az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján Szlávik János a halálozások nagyságrendjéről beszélt, míg Kiss Róbert felhívta a figyelmet: rendezvényekre csak az egészséges emberek járjanak.

Dr. Szlávik János: nincs újrafertőződés Magyarországon

Kiderült az operatív törzs sajtótájékoztatóján, miért védettebbek a gyerekek a koronavírus ellen.

Nagy István: 80 milliárdos forrás nyílik a stratégiai beruházásokra

Nagyszabású pályázati csomag indul a nyáron. Az állattartók és kertészek a kedvezményezettek.

Magyarországon nem magas a halálozások száma

Lokál
-
  Ma 13:10 Belföld

Magyarországon nem magas a koronavírus-fertőzés miatti halálozások száma a lakosságszámhoz képest.

Rendkívüli hír: újabb 80 milliárd forint támogatás jut a magyar agráriumnak!

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében – közölte Nagy István agrárminiszter.

Újabb 80 milliárd forint jut az állattenyésztés és kertészet támogatására

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter.

A tavalyi influenzaszezon több halálesettel járt Magyarországon, mint az idei koronavírus-járvány

Qubit
-
  Ma 12:46 Tudomány

Bár idén áprilisban ezerrel többen haltak meg az országban, mint 2019 áprilisában, a halálozások száma alig haladja meg a tízéves átlagot, derül ki a KSH és a belügyminisztérium adataiból.

Tizenkét történelmi személy, akikről futballcsapatot neveztek el Magyarországon

FourFourTwo
-
  Ma 12:39 Foci

Hadvezérek, fejedelmek, gladiátor, akik sohasem gondolták volna, hogy évszázadokkal haláluk után 22 ember fog kergetni egy gömb alakú bőrgolyót az ő nevükben. Amikor Kinizsi támad Dózsa és Kossuth Spartacus ellen.

Hiába kapott brutális milliárdokat, mégis 800 alkalmazottat küld el Mészáros szállodalánca

Úgy tűnik, nem túl hálás nekünk adófizetőknek Mészáros Lőrinc, amiért 17 milliárdos támogatást kapott a szállodalánca, ugyanis 800 alkalmazottat rúgnak ki.

A tavalyi évet is óriási sikerrel zárta a Bosch

Kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el Magyarországon.

Agrárminiszter: 80 milliárdos keret nyílik korszerűsítésre

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben az állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára - közölte Nagy István agrárminiszter.

Operatív törzs – A hidroxi-klorokinnal már nem kezdenek beteget gyógyítani Magyarországon

Az operatív törzs sajtótájékoztatója május 28-án, csütörtökön a járványról, a védekezésről és a legújabb tudnivalókról, a Kormányinfót követően:

Rengeteg ember veszíti el a munkáját Magyarországon: erre számíthatnak

HelloVidék
-
  Ma 12:04 Gazdaság

Hogy pontosan hány ember veszítette el az állását Magyarországon az utóbbi hónapokban, csak találgatni lehet. Közvélemény-kutatások úgy becsülik, nagyjából a dolgozók 7-10 százaléka maradt munka és jövedelem nélkül. A Pénzcentrum által megkérdezett szakemberek szerint nem érdemes arra számítani, hogy belátható időn belül minden…