Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

A kihívások harcosai – 5 csillagjegy, amelynek szülötte más, mint más

Van 5 csillagjegy, akik nem képesek megszokott módon élni, számukra elengedhetetlen a kihívás. Az új és érdekes dolgokat kedvelik, amivel

Ez a 3 csillagjegy hajlamos a depresszióra

A borús őszi időszakban az emberek nagyrészének romlik a hangulata. Ennek a három csillagjegynek extrán vigyáznia kell magára ilyenkor, mivel hajlamosak depresszióba esni.

Dér Heni megmutatta terhespocakját

Mindössze három hónappal azután, hogy áprilisban egy méhen kívüli terhesség miatt elveszített egy babát, Dér Heni ismét teherbe esett.  Heni / Facebook A 34 éves énekesnő az örömhírről először októberben beszélt a Story magazinnak: „Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet” – nyilatkozta a boldog…

Megmutatta terhespocakját Dér Heni

NLC
-
 Tegnap 18:58Bulvár

Az énekesnő októberben jelentette be, hogy babát vár.

Megmutatta terhespocakját Dér Heni

Startlap
-
 Tegnap 18:58Bulvár

Az énekesnő októberben jelentette be, hogy babát vár.

Nem csillapodik a járvány Horvátországban és Szlovéniában

Nem lassul a koronavírus-járvány terjedése Szlovéniában és Horvátországban - derült ki a válságstábok vasárnapi jelentéséből.

Csillagok útján

Klubrádió
-
 Tegnap 17:45Vélemény

Előbb Benkő László, majd Mihály Tamás hunyt el a napokban a legendás Omega tagjai közül. Az Örömzene keddi adásában a Hágában élő Herskovits Ivánnal, zenei szakíróval, a Petőfi Rádió egykori szerkesztőjével emlékeztünk vissza az Omegára.

Csillagjegyek, akik többet csalódnak, mint mások

Egy párkapcsolatban megannyi tényező miatt csalódhatunk: vannak, akik sokkal többet látnak bele a másikba, mint kellene, mások pedig olyan görcsösen keresik a nagy Őt, hogy a nyilvánvaló problémákkal sem hajlandóak foglalkozni – legalábbis, amíg nem muszáj. De kik csalódnak a legtöbbet horoszkópjuk alapján, és miért?

Megmutatta terhes hasát Emily Ratajkowski

Ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Emily Ratajkowski babát vár. Az örömteli hírt Instagram oldalán tette közzé októberben. 

5 csillagjegy, aki túl hamar adja fel a párkapcsolatát

Mint mindenben, úgy a szerelemben, párkapcsolatban is más és más jellemző az egyes csillagjegyek szülötteire. Míg vannak, akik gyorsan szerelembe esnek és évekig képesek őrizni a lángot partnerük iránt, addig másoknak nehezebb fenntartani az érdeklődését hosszú távon. Az asztrológusok szerint a levegő jegyűekre jellemzőbb, hogy…

Meghalt Darth Vader megszemélyesítője az eredeti Csillagok háborúja trilógiában

"Nagy sajnálattal és szívszorító szomorúsággal tölt el minket és rajongók millióit szerte a világon, amikor bejelentjük, hogy ügyfelünk, Dave Prowse, a Brit Birodalom Rendjének tagja, 85 éves korában elhunyt" - írták Twitteren-üzenetükben. A tájékoztatás szerint a brit színészt rövid betegséget követően érte a halál. Prowse az angliai Bristolban sz

Meghalt Darth Vader megszemélyesítője a Csillagok háborújából

Dave Prowse, a Brit Birodalom Rendjének tagja, 85 éves korában, rövid betegség után hunyt el.

Bolgár műfenyő, csillaggal a tetején: íme Zugló karácsonyfája

A Bosnyák téren, a tempom mellett áll Zugló karácsonyfája, mely idén egy 7,2 méter magas műfenyő. A fát 200 méteres égősorral és 320 darab, 8-10-12 centiméter átmérőjű, színes gömbbel díszítették fel.Az önkormányzat környezetvédelemi és költséghatékonysági okok miatt határozott a műfenyő beszerzéséről.