Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tizenötezer méh foglalta el egy kengyeli ház kéményét

Szoljon
-
  Ma 20:00 Belföld

A látvány ijesztő lehet, de éppen akkor a legbékésebbek a méhek amikor fürtökben lógnak egy fán vagy egy ház falán.

Ugrik a külföldi vakációd? Nyaralj idén Kecskeméten!

Azonnali
-
  Ma 19:42 Vélemény

A spanyol tengerpart, Olaszország és még oly sok minden más idén idén kilőve, a Balatont pedig már unod? Ne aggódj, egy csomó jó hely van még Magyarországon, ahol kényelmesen eltölthetsz egy hetet. Az Azonnali sorozatának legújabb részében Kecskemét és környéke lesz terítéken!

Több tízmilliós beruházás nyomán prémium minőségű mozi a dunaújvárosiaknak

Dunaújváros
-
  Ma 18:26 Megyei

A KULTIK mozihálózat nyerte el a dunaújvárosi mozi üzemeltetését. Az erről szóló pályázatra összesen három céget hívott meg az önkormányzat – köztük a korábbi üzemeltetőt –, pályázatot azonban végül csak a KULTIK adott be, adta hírül a város hivatalos oldala.  

A debreceni Honvéd Középiskola diákja is volt a gyulai késelő

Mint ismert, egy embert megölt, barátját pedig megsebesítette az a 18 éves fiú, aki az érettségijét ünnepelte Gyulán vasárnapra virradóra. A gyilkos tizenéves először a Debreceni Honvéd Középiskolába járt, majd a békéscsabai rendészeti iskolában folytatta tanulmányait. Ezen az úton akart volna továbbtanulni is. Vasárnap hajnalban…

Nem a Bernabéuban fejezi be az idényt a Real

Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.

A magyarok többsége idén itthon akar nyaralni

A pünkösdi hosszú hétvégén újraindult a belföldi turizmus, és egyre több foglalás érkezik a nyári hónapokra.

Elmarad idén a Tienanmen téri megemlékezés

Makaóban szintén harminc év óta először nem engedélyezték azt a szabadtéri fotókiállítást, amellyel a Tienanmen téri vérengzésről emlékeztek meg.

Blake Lively tízparancsolata anyaságról és gyereknevelésről – ezekből nem enged!

Famiily
-
  Ma 16:00 Életmód

Néhány évvel ezelőtt Ryan Reynolds és Blake Lively élete örökre megváltozott, mikor első gyermekük megszületett. Azóta még két csemetével bővítették a családot és úgy tűnik, hogy Blake kifejezetten élvezi az anyaságot. Íme tíz nevelési szabály, melyet a bájos színésznő követ.

Idén sem maradt el a Hajdú-bihari Napló kívánságteljesítő akciója

Haon
-
  Ma 15:27 Belföld

Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól, akik még könnyedén szabadjára engedik a fantáziájukat, s mernek nagyot álmodni.

Felfoghatlan, mit érezhet: egy nő tíz nap alatt veszítette el az édesanyját és nagymamáját is - vélhetően mindketten koro…

Az elhunyt nagymama vélhetően a koronavírus áldozata lett, de az áldozatok listáján nem szerepel.

Tizenhat fertőzött a Vasco labdarúgócsapatánál

A hírt egy nappal azt megelőzően közölték, hogy az állam csapatai a március közepe óta tartó bő kéthónapos kényszerszünetet követően ismét edzésbe állnának.

Tizenhat fertőzött a Vasco labdarúgócsapatánál

A hírt egy nappal azt megelőzően közölték, hogy az állam csapatai a március közepe óta tartó bő kéthónapos kényszerszünetet követően ismét edzésbe állnának.

Másképpen ünneplik a levendulát idén Tihanyban

LikeBalaton
-
  Ma 14:00 Megyei

Lehet szedni a félsziget ikonikus növényét, a levendulát, és meg lehet látogatni majd az apátsági majort is, de idén a veszélyhelyzet miatt visszafogottabbak lesznek a Levendula Hetek programjai június 13. és 28. között – erről beszélt Petróczi Orsolya a szervezők képviseletében.

Karácsony Gergely köszönti idén a Pride hónapot

A főpolgármester a HUMEN magazinba írt szövegében arra kéri az embereket, hogy tájékozódjanak az LMBTQ közösséget érintő ügyekről.

Tizenhatan megfertőződtek koronavírussal a Vasco labdarúgócsapatánál

A hírt egy nappal azt megelőzően közölték, hogy az állam csapatai a március közepe óta tartó bő kéthónapos kényszerszünetet követően ismét edzésbe állnának. A Vasco híradása szerint 43 tesztet végeztek el, a 16 fertőzött játékost elkülönítették, hárman pedig már felépültek a Covid-19 betegségből. "Ez bizonyítja, hogy nagyszerű lépéseket…