Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Komoly elismerést kapott az egyik XIII. kerületi óvoda

Ez a lényeg
-
 Tegnap 14:33Vélemény

Remek hírt jelentett be Tóth József, polgármester: Budapesti Építészeti Nívódíjat nyert a Vizafogó Tagóvoda.

Miniszterelnökségi elismerést kapott a Szent Orsolya Iskolaközpont négy tanulója

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár elismerését fejezte ki az úszásba fektetett kitartó és példaértékű munkájukért Horváth Eszter, Zemán Zóra Zoé, Virág Emese és Szaka Szabolcs diákoknak.

Hiába nyafog Karácsony, a főváros ugyanannyi pénzhez jutott, mint Tarlós idején

888.hu
-
 Tegnap 09:55Vélemény

Most éppen maga a főjegyző buktatta le az egyfolytában pénzhiányra panaszkodó budapesti főpolgármestert.

Rangos elismerést kapott a híres badacsonyi szörp: te kóstoltad már?

A Folly védjegyzett borai után idén a levendula szörpje is elnyerte a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet, amelyet az Igazgatóság azoknak a jellegzetes termékeknek adományoz, amelyek valamelyik nemzeti park területén készülnek és előállításuk a természettel összhangban történik.

Szakmai elismerést és megerősítést kapott a Neumann János Egyetem

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (Mab) 2020. júniusi online látogatása során vizsgálta a Neumann János Egyetem működését, melynek eredményeként a Mab október 31-i ülésén arról döntött, hogy az intézmény a megítélhető leghosszabb időtartamra, 5 évre megkapja az akkreditációt.

Elismerést vehetett át a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász három zalai önkéntese

Zaol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Szombaton a Jézus Szíve ferences templomban gyűltek össze a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász munkatársai, hogy püspöki szentmisén mondjanak hálát az elmúlt év kegyelmeiért. Az ünnepen a szervezet három zalai önkéntese vehetett át elismerést példamutató szeretetszolgálatáért, s két támogatónak is köszönetet mondtak.

Elismerést kapott az a két rendőr, akik égő házból mentettek embereket

Méteres lángok csaptak fel, és semmit nem láttak a füsttől, mégis bementek a házba - ezt mondta az a két rendőr, aki több lakót is kimentett egy kigyulladt lakásból két hete, Budapesten. Elismerést kaptak a főkapitánytól. Egy férfit az udvarról vittek ki, egy idős nőre pedig a pincében találtak rá, szinte az utolsó pillanatban. A harmadik lakó a há

Így van Nádai Anikó a komoly műtét után: "Köszönöm mindenkinek..."

Blikk
-
 20.11.21 12:25Bulvár

Felébredt az altatásból, szívhez szóló üzenettel jelentkezett.

Átadták a Főépítészi Életműdíjakat és az Év Főépítésze elismerést

Ma tartják a Főépítészi Rendezvényt és konferenciát online térben, melynek keretében Erő Zoltán felvázolta a közeljövő fővárosi fejlesztési irányvonalait, majd a konferencia első felében kiosztották a főépítészeknek járó kitüntetéseket is.

Elismerést kapott Vida Zsuzsanna

A pandémiás időszakban végzett kiemelkedő munkájáért elismeréssel jutalmazta Vida Zsuzsannát Borbás László, a Paks Kistérségi Szociális Központ igazgatója. A szakmai vezető az oklevelet és Szabó Péter polgármester köszönő levelét a szociális munka napján vehette át.

„Köszönöm a sorsnak, hogy ismerhettem” – Megszólalt Benkő László Tenerifén élő keresztfia: így emlékszik a legendá…

Blikk
-
 20.11.19 18:58Bulvár

Tenerife – Szívhez szólóan búcsúzik a tegnap elhúnyt legendás zenésztől, Benkő Lászlótól a keresztfia. Maros Ákos szerint a keresztapja a legsegítőkészebb ember volt, akit valaha ismert.

Rangos elismerést kapott a sükösdi Szarka Miklósné

Szarka Miklósné, a sükösdi karitász vezetője kapta idén a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által alapított Szent Erzsébet rózsája-díjat.

Országos elismerést kaptak a megyei népművészek

Beol
-
 20.11.19 16:35Belföld

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület három tehetséges tagját is kitüntették a napokban.

Elismerést vehettek át a rendőrségi dolgozók

Tát és Mogyorósbánya polgármestere adott át jutalmat az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársainak. Ünnepélyes keretek között adott át elismeréseket

Elismerést vehettek át a rendőrségi dolgozók

Elismerést vehettek át a rendőrségi dolgozók Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 19., cs - 12:33 Tát és Mogyorósbánya polgármestere adott át jutalmat az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársainak.