Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hétvégén kezdődik a Szent István Napi Zenei Fesztivál Esztergomban

Aktuális szabályokat és korlátozásokat betartva, az idén is szuper koncertek várják a közönséget augusztus 15. és 22. között a Fesztiválszigeten!

Nem mindennapi lépés: megemelnek egy szigetországot

ATV
-
  Ma 09:24 Belföld

Magasabbra emeli szigeteit az óceániai Kiribati, ezzel védekezve az óceán vízszintemelkedése ellen.

Nem maradnak el a gólyatáborok sem

A felsőoktatási intézmények többsége megtartja a gólyatáborát - mondta a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) sajtófőnöke a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Svédország többé már nem kirívó koronavírus-eset

A skandináv országnál már vannak olyan helyek Európában, ahol kevésbé korlátozzák az életet és már a halálesetek tekintetében sem áll az élen – írja a Portfolio a Financial Times alapján.

Annyi a felesleges burgonya Európában, hogy a termelők nem tudnak mit kezdeni vele

Agroinform
-
  Ma 09:15 Gazdaság

Már így is mélyrepülésben az árak a jelentős túlkínálat miatt és erre jön még az idei, a vártnál magasabb burgonyatermés.

Elhunyt Ruth Gassmann német színésznő, a Helga című szexuális felvilágosító filmek főszereplője

Fiának vasárnapi tájékoztatása szerint Gassmann pénteken este halt meg Münchenben rövid, de súlyos betegség után. A nemi élet rejtelmeit a randevútól a szülésig tárgyaló Helga-trilógiát elsöprő sikerrel mutatták be Magyarországon is 1970-től. Az augsburgi születésű Ruth Gassmann eredetileg testnevelőnek és vegyésznek tanult, de aztán…

Gyógyhatása is van a cukkininek, nem is akármilyen

Ridikül
-
  Ma 09:09 Egészség

Nem meglepő, hogy a cukkini úgy néz ki, mintha az uborka és a tök gyermeke lenne, hiszen az, és mindkét zöldség vitaminjait tartalmazza magában. Ráadásul még komoly gyógyhatása is van.

Nem létező tervekkel indul a miskolci Y-híd építése, a kivitelező ismert Fidesz-közeli cég

Átlátszó
-
  Ma 09:06 Belföld

A beruházásra vonatkozó végleges tervek várhatóan 2020 végére állnak rendelkezésre – közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., de a nettó 13,5...

Több szak is megszűnhet a Szent István Egyetemen

Az új , több képzőhely integrációjával létrehozott, agrárfókuszú Szent István Egyetem oktatási rendszere a nemzetközi trendeknek is megfelel.

Karácsony a második hullámról: Készüljünk a legrosszabbra

Levelet küld a főpolgármester Kásler Miklósnak és Müller Cecíliának és tájékoztatást kér a kórházi fertőzések megelőzéséről. Karácsony szerint a koronavírus lehetséges második hullámában kiemelt feladat az idősotthonok védelme.

Átalakul a magyar agrár-felsőoktatás: szakok szűnhetnek meg a Szent István Egyetemen

A nemzetközi trendeknek is megfelel az új, több képzőhely integrációjával létrehozott, agrárfókuszú Szent István Egyetem oktatási rendszere - mondta a Világgazdaságnak Gyuricza Csaba megbízott rektor.

„Nem fogyatékosság, hanem szupererő” – miért káros, ahogy a bipoláris zavarról beszélünk?

egy.hu
-
  Ma 09:00 Életmód

Aa történtek rávilágítanak arra, mennyire nem tud a társadalmunk mit kezdeni a mentális betegségekkel.

Remišová nem akarta alelnöknek az ellenfelét

Parameter
-
  Ma 08:57 Határtalan

"Azt szeretném, hogy modern, középen lévő európai párt legyünk. Ilyen alternatíva még nincs a szlovákiai politikában. Remélem, hogy annak a szakértői potenciálnak, ami nekünk van, egy igazán erős párttá válunk" - jelentette ki beszédében Remišová, akinek a joga volt alelnököket javasolni. Ezt meg is tette, viszont nem volt köztük alulmaradt…

Figyelmeztet a Fed döntéshozója: újra be kell zárni Amerikát, ha nem akarunk még több áldozatot

Portfolio
-
  Ma 08:56 Gazdaság

Újabb akár hat hetes kötelező lezárásra lenne szükség az Egyesült Államokban, ha el akarjuk kerülni a további több millió megbetegedést és a tömeges halálokat – véli Neel Kashkari, a minneapolisi Fed elnöke.