Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 439 hír

Mégis kitiltják a Huawei termékeit a brit 5G fejlesztésekből

A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez, a már beépített eszközöket pedig 2027 végéig el kell távolítani a távközlési rendszerekből.

Blikk-Talk: Miért távozik a pedagógus-szakszervezet elnöke? Most elárulta, mi áll döntése hátterében

Hétfőn jelentette be lemondását a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, Szűcs Tamás, aki most elmondta, mi áll döntése hátterében.

Dőltek az egyéni csúcsok a Gyulai István Atlétikai Stadionban

Haon
-
  Ma 18:09 Sport

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétika szakosztálya által szervezett meghívásos versenyen a nők és a férfiak is 800 méteren álltak rajthoz.

Négy Országra Kiterjedő, Régiós Megbízást Nyert A Flow Pr

Az MSD Animal Health amerikai gyógyszergyártó vállalat meghívásos pályázaton döntött.

Nagy-Britannia kitiltja a Huaweit az 5G hálózatából

Az Egyesült Királyság kedden bejelentette, hogy kitiltja a Huaweit az 5G hálózataiból, ami 180 fokos fordulatot jelent a kormány részéről a korábbi álláspontjukhoz képest.

Amerikai diplomát is ad a győri Széchenyi István Egyetem új Mba-képzése

Kisalföld
-
  Ma 18:00 Megyei

A Széchenyi István Egyetemen már 35 angol nyelvű képzés érhető el szeptembertől, köztük a most induló Master of Business Administration (MBA), amelynek különlegessége, hogy akik elvégzik, nemcsak a győri, hanem az amerikai University of Rhode Island egyetem oklevelét is megkapják.

A britek engedtek az USA-nak, kitiltották a Huaweit az 5G-ből

A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez.

Száz film versenyez a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért

Száz film indul a XI. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, melynek vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget Balatonszemesen augusztus 17. és 21. között.

Vv Seherezádé most elárulta, miért van oda teljesen

Blikk
-
  Ma 16:59 Bulvár

Elragadó látvány: testhez simuló ruháiban maga is egy szép szál virágnak tűnik a napraforgótábla, valamint a levendulamező közepén pózolva Nagy Vivien (29), azaz VV Seherezádé.

Tiborcz István kastélyszállójában egy éjszaka sem jönne ki a közmunkások havi béréből

MFor
-
  Ma 16:51 Gazdaság

Nyitási akcióval is méregdrága Tiborcz István turai kastélyszállója, ahol egy közmunkás pár egy éjszakát tudna eltölteni a havi béréből. Egyedül viszont egy éjszaka sem jönne ki.

Top 10 nyújtás, amely segíti a rugalmasság elérését

Napidoktor
-
  Ma 16:40 Életmód

Könnyű, otthon elvégezhető gyakorlatok A rugalmasság igen fontos dolog: ha megvan, nemcsak komfortosabban tudunk mozogni, hanem kevesebb eséllyel sérülünk is meg. Milyen nyújtás típusokkal fokozhatjuk hajlékonyságunkat? Ha meg szeretnénk őrizni rugalmasságunkat, érdemes már fiatalon elkezdenünk a nyújtást. Sosem késő persze…

Még mindig nem térhet vissza a szentegyházi városvezetés élére Molnár Tibor

Székelyhon
-
  Ma 16:21 Határtalan

Nem fogadta el a Marosvásárhelyi Ítélőtábla a tisztségéből összeférhetetlenség miatt felfüggesztett szentegyházi polgármester, Molnár Tibor fellebbezését, aki azért fordult másodfokon is a bírósághoz, hogy érvénytelenítsék a mandátuma megszűnéséről szóló prefektusi rendeletet.

Kitiltják a Huawei termékeit az 5G hálózat fejlesztéséből Nagy-Britanniában

A 2024-es parlamenti választásokig a brit kormány törvényben teszi 'visszafordíthatatlanul' kötelezővé a Huawei termékeinek teljes eltávolítását a brit 5G hálózatokból, és ezek a hálózatok 2027 végére 'Huawei-mentesek lesznek'.

Nagy-Britannia kitiltja a Huaweit az 5G-hálózatából

Bevállalják a hálózat kiépítésének csúszását és többmilliárd fontos extrakiadást, de a brit vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak 5G-felszerelést a kínai titkosszolgálattal összefonódott óriáscégtől. A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat…

A britek engedtek az USA-nak, kitiltották a Huaweit az 5G-ből

A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez.