Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 488 hír

04 05: Üzenet – Hegedűs István

,,Végig kell menni a Megváltó útján, ha kell, szenvedéseken keresztül is!”

Koronavírus: két hetes kijárási tilalmat rendeltek el Dubajban

Portfolio
-
  Tegnap 22:07 Gazdaság

Dubajban március 26-a óta az Egyesült Arab Emírségek többi részével együtt éjszakai takarítási tilalom van érvényben, amit mostantól kezdve két héten át a nappali órákra is kiterjesztenek - írja a Reuters.

Karácsony ideiglenesen sem vezetné be az ingyenes parkolást

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 21:45 Belföld

A zsúfoltabb tömegközlekedési eszközökön felgyorsulhat az emberéleteket is követelő járvány terjedése.

Lisztmentes diós sütemény

Nosalty
-
  Tegnap 20:28 Recept

Remek sütemény a megmaradt tojásfehérjék felhasználásához. :) Olvastam, hogy az eredeti Eszterházy torta tésztájában nem volt liszt. Kíváncsivá tett, muszáj volt kipróbálnom, de nem torta, hanem sütemény formájában készítettem el, jóval egyszerűbb díszítéssel a tetején.

A fehérvári származású Virág Ferenc József dalban fejezte ki köszönetét

Két hete sincs, hogy a közösségi médiában föltűnt egy régi dal friss feldolgozása, amely a korona­vírus idején a járvány ellen hősies küzdelmet folytató orvosoknak, ápolóknak és minden szolgálattevőnek mondott ­köszönetet.

Kiderült: ennyi nyugdíjat kap 2020-ban Vágó István

Pénzcentrum
-
  Tegnap 18:00 Gazdaság

A forint mélyrepülésére reagálva írta ki nemrég a közösségi médiában Vágó István, hogy ma, euróra átszámolva jóval kevesebbet ér a nyugdíja, mint 2011-ben. A forint gyengélkedése egyébként a legtöbb elemzőt, és gazdaságban...

“Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt” – Örkény István

Mirage
-
  Tegnap 17:50 Életmód

A Macskajáték, a Tóték és az Egyperces novella atyja. Ő teremtette meg nekünk a groteszk próza műfaját. Kisregényeiből színdarabok és filmek születtek.

Ferenc pápa mindenkit arra intett, hogy őrizze meg a hitét a nehéz időkben

Ferenc pápa pénteken világszerte arra intette az embereket, hogy őrizzék meg a hitüket, és nyújtsanak vigaszt egymásnak az új típusú koronavírus-járvány adta nehéz időkben.

Szász István Szilárd: Virágvasárnap

Maszol
-
  Tegnap 17:09 Határtalan

Ha elpárolog a kontroll illúziója, egyre inkább azt reméljük, hogy létezik egy feljebbvaló, aki irányítása alatt tudja tartani a történéseket.

Kigyulladt egy autó a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolójában

Egy személyautó motortere és utasfülkéje égett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kettes terminálja előtti parkolóban. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik porral oltóval és egy vízsugárral eloltották a lángokat.

A lisztharmatok évtizedét éljük...

Agrotrend
-
  Tegnap 16:25 Otthon

...és ezt az erkélyre kiültetett árvácska is bizonyítja.

Gyurcsány Ferenc 3000 milliárdos gazdasági és szociális javaslatcsomagot jelentett be

A 20 pontból álló átfogó javaslat többek között foglalkozik a kieső fizetések pótlásával, a kisvállalkozások és nyugdíjasok támogatásával és juttatni szeretne azoknak, akik több terhet vállalnak.