Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra terjed a gyilkos kór, a magyarok is veszélyben vannak

Hírklikk
-
  Ma 05:30 Külföld

A mintegy 200 ezer lakosú Szamoán 65 ember halt meg kanyaróban, és a járvány még nem ért véget. A betegség felütötte a fejét az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Görögországban. Lengyelországban tízszer annyian betegedtek meg idén, mint tavaly. Ukrajnában, Romániában járvány volt, és nálunk is több megbetegedést jelentettek,…

Van olyan helyzet, amikor a lakáshitel olcsóbb a Babavárónál

Index
-
  Ma 05:08 Gazdaság

De nem mindegy, hogy az a plusz gyermek hányadikként születik.

Itt vannak a magyar utak legveszélyesebb autósai

A Generali biztosító összesített adatai szerint az elmúlt két évben a szürke gépjárművel járó, fővárosi, 40-es férfiak kerültek a legtöbbször bajba. A személyi sérüléssel járó közúti balesetek 93 százaléka a járművezetők hibájából történik.

„Egyetlenegyszer keresett” – Az édesapjával való kapcsolatáról vallott az X-Faktor kiesője, Manuel

Már a jövőjét tervezi az X-Faktor negyedik helyezettje, Manuel (19). A fiatal énekesnek konkrét elképzelése van arról, mihez kezd a karrierjével és a magánéletével.

Geostratégiai verseny van újjászületőben

Az Európai Uniónak magabiztosabban kell képviselnie álláspontját a külpolitikában, és céljai elérésének érdekében erőt sugározva kell fellépnie, hogy kellő hatalmat tudjon képviselni – nyilatkozott Josep Borrell Fontelles, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek tegnapi találkozójára…

Nigel Farage: Johnsonnak szüksége van a Brexit Pártra

Mandiner
-
  Tegnap 21:29 Vélemény

Boris Johnson támogatottsága ugyanúgy összeomolhat, mint elődjéé.

Van még mit tanulnia Orbánnak, ha a kulturális szférát akarja vegzálni!

Azonnali
-
  Tegnap 20:48 Vélemény

Brazíliában ma már az emberektől kell kunyerálnod, ha az LMBTQ-ról vagy a színesbőrűekről akarsz filmet készíteni.

Itt vannak a járás friss állásajánlatai!

Kalohírek
-
  Tegnap 20:22 Megyei

Sok vállalkozás sokféle szakmunkást és segédmunkásokat is keresnek Kalocsa mellett Hartán, Hajóson, Dunaszentbenedeken és Öregcsertőn is. Vannak állásajánlatok az ipari, a kereskedelmi és a szolgáltató szektorban is.

Messi magasan az élen, Van Dijk a 11., Ronaldo a 25. helyen

Player
-
  Tegnap 19:56 Sport

A Sporttudományok Nemzetközi Központja, vagyis a Cies mindent vizsgál, így természetesen azt is, hogy az InStat statisztikái alapján általánosságban, sok szempontot figyelembe véve mely játékosok teljesítettek a legjobban.

Gwyneth Paltrow reklámjában vibrátor is van

24
-
  Tegnap 19:45 Bulvár

Ilyen karácsonyi reklámot se látsz gyakran.

Nem elég, ha van, használni is kell

Magyar Szó
-
  Tegnap 19:33 Határtalan

Szerbiában a gyermekek alig valamivel több mint a fele utazik autós gyerekülésben, viszont annak helytelen használata is veszélyezteti a gyermek biztonságát – hangzott el tegnap a nagybecskereki városházán megtartott előadáson, amely végén negyven, októberben született csöppség számára osztottak ki ingyenes autóülést.

Bayonetta és Vanquish: Dögös előzetesben vált hivatalossá a klasszikusok PS4-es és Xbox One-os változata

IGN
-
  Tegnap 19:30 Gaming

Lövés-szeletelés az "új" generáció konzoljain A Platinum Games klasszikus akciójátékainak rajongóit valószínűleg nem éri váratlanul a hír a korábbi szivárgások után, hogy a Vanquish és a Bayonetta végre ellátogatnak a Sony és a Microsoft aktuális nagykonzoljaira is.

Súlyos veszélyben vannak az irodai dolgozók: az egészségük forog kockán

Bár nem lehet egyértelműen megmondani a testtartásból, hogy ki milyen munkát végez, de ha nem kompenzáljuk mozgással, sporttal a munkánkból adódó mozgásszervi problémákat, akkor a gyógytornász nagy eséllyel ránézésre tudja, hogy...