Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Horizon Zero Dawn: Nem véletlen, hogy mostantól ritkábban érkeznek a PC-s változat javításai

IGN
-
 Ma 15:12Gaming

Aloy poszt-posztapokaliptikus kalandjának tavaly megjelent PC-s változatán volt mit javítani. Ám a Guerilla Games jelezte, hogy most már másra fókuszálnak.

Megkezdődött a Klubrádió és az NMHH közötti per, a frekvenciapályázatot felfüggesztették

múosz
-
 Ma 15:12Média

A Klubrádió azonnali ideiglenes bírói jogvédelmi intézkedést kért annak érdekében, hogy február 14. után akkor se némítsák el, ha addigra nem születik jogerős ítélet a perben, amit azért indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellen, mert a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát – írja a Média1.…

Forgatni kezdték Tiszeker Dániel romantikus vígjátékát

kultura.hu
-
 Ma 15:11Film

Megkezdődött Tiszeker Dániel új romantikus vígjátékának forgatása. A Nagykarácsony című film főbb szereplői Ötvös András, Zsigmond Emőke, Scherer Péter, Pokorny Lia, Szabó Kimmel Tamás, Csuja Imre és Szerednyey Béla.

Lecsaptak a zsaruk az új pszichoaktív szert terjesztő drogdílerre Miskolcon: ez vár most rá

Blikk
-
 Ma 15:09Belföld

A miskolci nyomozók egy férfit vettek őrizetbe, mert pszichoaktív anyaggal kereskedett.

Játékkiadókat bírságolt meg az Európai Bizottság

24.hu
-
 Ma 15:08Infotech

A kiadók megsértették a digitális egységes piac szabályait.

Az éhes majmok meglepően jó értékbecslők

A Bali délnyugati részén található Uluwatu templom látogatóinak az épület szépségei mellett arra is fel kell készülniük, hogy a területén élő majmok megpróbálják majd kirabolni őket. Ha pedig sikerrel járnak, csak váltságdíj fejében adják vissza a tulajdonukat.

Mutatjuk, hogyan zajlik majd a tesztelés a Dunaszerdahelyi járás községeiben

Az egyházkarcsai faluházán két napon át lesz lehetőség a tesztelésre: szombaton reggel hét órától este nyolc óráig, illetve vasárnap reggel nyolc órától este hat óráig. „Ha ezzel segíteni tudunk a pozitív esetek kiszűrésében, a vírus terjesztésének meggátolásában, akkor megtesszük. Számunkra ez nem okoz problémát. A hétvégére már teljes…

Több mint 400 óvodás számára kezdődött meg a második félév

A téli szünetet után – igazi zimankós időben – hétfőn kezdődött meg az óvodai foglalkozás Szenttamáson. A községben 3 településen 9 épületben összesen 419 óvodás kezdte meg a második félévet. 

Még közelebb a minimálbér-egyezség, ennyi az "annyi"

A Munkástanácsok belemehetett a munkaadók javaslatába, két másik tömörülés még nem, így is szövegezik a megállapodást.

Tisztázta az MNB: ez vár azokra, akik éltek a hitelmoratóriummal

A törlesztési moratórium alatt - egyes téves hírekkel ellentétben - nem nő váratlanul az ügyfelek terhe. A moratórium időszakára eső kamatot nem csapják a tőketartozáshoz, az a futamidő megnyújtásával évente egyenlő részletekben

Kezd látszani, hogyan lehetne mobilalkalmazásokkal megkönnyíteni a nyaralást

G7
-
 Ma 15:02Életmód

Nehéz eligazodni a ki- és beutazási szabályok káoszában, a negatív teszteredmények és az oltási bizonyítványok tárolása mellett ebben segíthetnek az applikációk.

Almás lett az palacsinta, ilyen finomat még nem ettél!

Vendégeket vársz délután? Nem számítottál rájuk, de gyorsan szetenéd őket megkínáln valami finomsággal? Íme egy szuper recept, érdemes kipróbálni!

Megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King

Másfél évnyi korai hozzáférés után hamarosan megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King. A Redlock Studio szerepjátéka bekalandozható nyílt világot és a Souls-játékokhoz hasonló élményt ígér.

Nagy a baj, rákos a ValóVilág sztárja, többször megműtötték

Sokkoló diagnózist kapott orvosától a ValóVilág harmadik szériájában megismert Tommyboy – írja a Blikk. A reality egykori sztárja bőrrákban szenved. „Nem temetem magam, de beszélgettem a párommal a halálról, és a lányomat is úgy nevelem majd, hogy ez ne legyen tabutéma, hiszen – ahogy a születés – a halál is az élet velejárója – mondta