Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Maga alá gyűrte a járvány Lengyelországot, jelentős szigorítások jönnek

Tovább nőtt Lengyelországban csütörtökre az újonnan igazolt koronavírus-fertőzöttek száma, az egész országot a legveszélyeztetettebb kategóriát jelentő, piros besorolású járványövezetnek fogják nyilvánítani. Az alsóház megszavazta a járványügyi orvosi ellátásról szóló törvénymódosításokat - írja az MTI.

Szigorítás jön: maszkot kell viselni a szabadtéri rendezvényeken

Szigorításokat vezet be a kormány, a sporteseményeken és a szabadtéren megtartott gyűléseken is kötelező lesz a maszk viselése péntektől.

Nagyon durva 5G-s csúcsmobilokkal jön a Huawei

Bemutatta legújabb csúcskészülékeit a Huawei. A Mate 40 széria okostelefonjait a világon elsőként egy 5 nanométeres, egylapkás 5G chip hajtja. A zászlóshajó Mate család legújabb tagjai számos technikai újdonsággal érkeznek, köztük gesztusvezérléssel, megújult, akár 20-szoros hibrid és 100-szoros digitális zoomra képes kamerarendszerrel…

Magát ünnepli a baloldal a 3-as metróval

Gondola
-
  Tegnap 21:56 BelföldMetró

Baloldali fővárosi és kerületi vezetők ünnepelték a kormányzati és uniós forrásokból felújított 3-as metrószakasz átadását

Megrekedhet a 3-as metró felújítása?

ATV
-
  Tegnap 21:25 Belföld

Átadták a 3-as metró felújított déli szakaszát. Az 57 milliárd forintból négy állomás kívül-belül megújult. A metróvonal rekonstrukciójából már csak a középső szakasz van hátra. A munkálatok megkezdését nehezítheti, hogy a felújítást végző cégek egyike, a Swietelsky és a BKV egyelőre nem tudott megállapodni a költségekről.

Budapestre jön Ozzy Osbourne

Life
-
  Tegnap 21:18 Kultúra

Budapestre jön Ozzy Osbourne

Kijárási tilalom jön Szlovákiában

November 2-tól. És hétfőtől egy hónapra bezárnak az iskolák.

Jön Paul McCartney új szólóalbuma

Negyven évet kellett várniuk a rajongóknak Paul McCartney harmadik szólóalbumára, ami McCartney III. címmel decemberben jelenik meg.

Kijárási tilalom jön Szlovákiában

„A szlovákiai helyzet kicsúszott a kezünk közül” – mondta az egészségügyi miniszter. Franciaországban és Szlovéniában is korlátozások lépnek életbe.

Epipó-sztori: a zaklatás nem úgy kezdődik, hogy jön a rossz arcú rém

Dívány
-
  Tegnap 20:10 Életmód

Mit lehetne tenni, hogy ilyesmi soha többé ne ismétlődhessen meg?

Újra Tarlós-projektekkel dicsekszik Karácsony

Nem hagyja abba a más tollaival való ékeskedést Karácsony Gergely: a főpolgármester most a Tarlós-érában elkezdett, hat – teljes mértékben a kormány pénzéből megvalósult – családi szabadidőpark átadásával büszkélkedett.

Még több éjszakai kijárási tilalom jön Franciaországban

Este 9-től reggel hatig otthon kell maradnia 46 millió embernek.

Metrókiállítás nyílik II. János Pál pápa életéről

Csütörtöktől egy hónapon keresztül Szent II. János Pál pápa poszterek lesznek láthatók a budapesti metrószerelvényekben.A metrókiállítást a Lengyel Intézet szervezte a lengyel pápa születésének centenáriuma alkalmából.

Átadták a 3-as metró megújult déli szakaszát – fotókkal

Karácsony Gergely főpolgármester a megújult Határ úti állomáson tartott ünnepségen azt mondta, a jövő, a középső szakasz felújítása még sok kérdést felvet, de fontos lépés történt annak érdekében, hogy a 3-as metró igazi, 21. századi szolgáltatása legyen minden budapestinek és minden itt járónak.A főpolgármester kiemelte: a 3-as metró…

Átadták a 3-as metró megújult déli szakaszát

Csütörtök délután öt órától utasok is utazhatnak a felújított szakaszon.