Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Sajnálkozik a BKK, amiért a járvány idején összezsúfolták az utasokat

A legtöbb fővárosi vonalon újra a biztonságos távolságot tartva lehetett igénybe venni a közösségi közlekedést – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Azt írták: szombat reggel óta semmilyen negatív visszajelzést nem kapott a BKK sem a járatok esetleges zsúfoltságával, sem pedig azzal kapcsolatban, hogy hétfőtől újra a tanszüneti…

Project Tempo: 2021-ben támadhat az Amazon játékstreamelő szolgáltatása?

theGeek
-
  Tegnap 19:33 Gaming

Neve is van már az eddig is pletykált, de most már félhivatalosan megerősített Amazon-attaknak. Részletek az Amazon rövidtávú terveiről. 2016 februárjában hallottunk az Amazon Lumberyard engine-jéről. Ennek mi köze van a streameléshez? Eljutunk oda is. Mindenesetre ez az engine a CryEngine forkja (fejlesztési elágazása) volt. 2016 őszén…

Visszautasítja a kritikát a BKK – szerintük nincs zsúfoltság

Péntek reggeltől a legtöbb fővárosi vonalon újra a biztonságos távolságot tartva lehetett igénybe venni a közösségi közlekedést – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton. Azt írták: szombat reggel óta semmilyen negatív visszajelzést nem kapott a BKK sem a járatok esetleges zsúfoltságával, sem pedig azzal kapcsolatban,…

Péntek óta megfelelő szintű a járatok kihasználtsága a BKK szerint

A biztonságos távolságot tartva lehetett igénybe venni a közösségi közlekedést.

Bkk: péntek óta megfelelő szintű a járatok kihasználtsága

Péntek reggeltől a legtöbb fővárosi vonalon újra a biztonságos távolságot tartva lehetett igénybe venni a közösségi közlekedést.

BKK: szükségtelen a hangulatkeltés

ATV
-
  Tegnap 18:27 Belföld

A közlekedési vállalat szerint péntek reggelre a legtöbb fővárosi vonalon újra a biztonságos távolságot tartva lehetett utazni.

A BKK szerint péntek óta nincs zsúfoltság a járataikon

Nem volt szükség a „hangulatkeltő” cikkekre és a kormányinfón elhangzottakra a szombati menetrend megszüntetéséhez, állítják.

Bkk: hétfőtől újra a tanszüneti menetrend lesz érvényben Budapesten

Hétfőtől újra a tanszüneti menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok Budapesten.

Megint változik a BKK menetrendje

24
-
  Tegnap 15:22 Belföld

Sűrítik a járatokat.

Népszava: A BKK korábbi vezetése rendszerszintűen trükközött a szerződésekkel

HVG
-
  Tegnap 14:16 GazdaságKözlekedésBKK

A budapesti közlekedési vállalat tizenkét vizsgált szerződéséből tizenegynél szabálytalanságokat találtak a cég új vezérigazgatója által elrendelt jogi vizsgán – írta a Népszava. A vizsgálatot újabb dokumentumok ellenőrzésével folytatják.

Tizenkettőből csak egy szerződésnél nem találtak szabálytalanságot a BKK-nál

Magyar Hang
-
  Tegnap 09:32 Belföld

Az összes hatályos szerződés felülvizsgálatát javasolta a BKK új vezetésének az első szűkkörű auditot elvégző ügyvédi iroda – értesült a Népszava.

Szabálytalanság szabálytalanság hátán a BKK szerződéseiben

A vállalat tizenkettő vizsgált szerződéséből tizenegynél szabálytalanságokat találtak a BKK új vezérigazgatója által elrendelt jogi vizsgálaton – értesült a Népszava. Lesújtó eredmény Az összes hatályos szerződésének felülvizsgálatát javasolta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új vezetésének az első szűkkörű auditot elvégző ügyvédi iroda.…

Trükköztek a szerződésekkel a BKK-nál

A vállalat tizenkettő vizsgált szerződéséből tizenegynél szabálytalanságokat találtak a cég új vezérigazgatója által elrendelt jogi vizsgán - értesült a Népszava.

Elözönlötték a BKK oldalát a felháborodott utasok kommentjei

Magyar Hírlap
-
  20.04.03 23:37 Belföld

Erősen adják a városvezetés és a BKK tudtára nemtetszésüket a budapesti tömegközlekedők