Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 472 hír

Magyar kormány: elhibázott és lehetetlenül lassú a brüsszeli vakcinabeszerzés - Ha ez így megy tovább még egy jó dara…

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió ember beoltására elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig az M1 aktuális csatorna kormányzati forrásból származó információi szerint.

Halálra szurkálta 72 éves édesapját, majd a legaljasabb dolgot követte el a még életben lévő rokonai ellen

Csütörtök reggel 6:30-kor hívta fel egy queensi férfi a rendőrséget, mondván megölte az apját. Mire kiért a rendőrség a helyszínre a halott férfi mellett még 3 ember küzdött az életéért.

Kutyát lopott egy pécsi fiatal, majd nyomban el is adta

A pécsi nyomozók egy 18 éves helyi férfival szemben indítottak büntetőeljárást.  Gyanúsítottként hallgatták ki pénteken a rendőrök azt a 18 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kutyát Pécsett.   A férfi előző nap a Kiss Ernő utcába bement az egyik családi ház udvarába, majd onnan eltulajdonította az állatot. A rendőrök beazonosítottá

Szerdán fogták el gyilkosság miatt, beismert egy másikat, majd kiderült: a tavalyi tettét nem egyedül követte el

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt őrizetbe vette a rendőrség azt a 45 éves hajléktalan férfit, M. Szabolcsot, aki a gyanú szerint megölt egy hajléktalan nőt keddre virradó éjjel Salgótarjánban; a kihallgatása során pedig kiderült, hogy meggyilkolt egy hajléktalan férfit is tavaly szeptemberben a városban.

Szarka úr! Hol “képzik” majd a nemzeti színházrajongó közönséget?

Orbán új "kulturális mechanizmusát" szem előtt tartva felgyorsultak az események az egyszer volt Színház- és Filmművészeti Egyetem teljes szétzilálása ügyében. Szarka -manapság- kancellár bejelentette az "intézmény történetének legjelentősebb fejlesztési programját".

Stallone a Samaritanban is kőkemény lesz majd

Filmsor
-
 Ma 12:19Film

Julius Avery (Overord) rendezésében érkezik a Samaritan címet viselő mozifilm, amelyben a 73 éves Sylvester Stallone egy húsz éve visszavonult szuperhőst alakít majd.

Ezentúl már csak a helyiek füvezhetnek Amszterdamban?

A szervezett bűnözés és a kábítószer-turizmus visszaszorításának részeként azt tervezik, hogy kitiltják a külföldieket az amszterdami caffee-shopokból. Az elképzelés vegyes reakciókat váltott ki mind a helyi lakosokból, mind pedig az érintett üzletek tulajdonosaiból, ugyanis mindkét réteg a turizmusból származó bevételek komolyabb…

Armin Laschet lett a CDU új elnöke, de bizonytalan, hogy lehet-e belőle német kancellár

Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnöke jó kapcsolatban van a magyar kormánnyal, tartománya pedig az egyik legnagyobb magyarországi befektető.

Huszonnégy gyermeket fogad majd az új fülöpszállási bölcsőde

Baon
-
 Ma 11:30Belföld

Kétszázmillió forintot fordíthat idén bölcsődeépítésre a fülöpszállási önkormányzat. Az új létesítmény a szep­temberben átadott Mesevár Óvoda szomszédságában kap helyet.

Nagyvárad: tiltakoznak a helyiek a „zsidó deportáltak” utcanév miatt

Az Erdély online hírportál számol be az alábbiakról: “Telefonon kereste meg szerkesztőségünket Chifiriuc Apolonia, ismert nagyváradi tanárnő, aki a nagyváradi Sucevei, immár Zsidó deportáltak utcájának lakója, hogy elmondja: őt is, illetve a szomszédai közül is sokakat felháborít …

Vajna Tímea hatalmas dekoltázst villantott a parton, majd durván beszóltak neki

Vajna Timi hiába tölt fel ártatlan, dögös képeket, még így is képesek betámadni őt.

Hosszútávú előrejelzés: hét elejéig -10, -20 fok, hózáporok, majd 10-13 fokos meleg!

Hosszútávú előrejelzés: hét elejéig -10, -20 fok, hózáporok, majd 10-13 fokos meleg! Január első fele már határozottan téli jellegét öltött, noha országos havazásban még így sem volt részünk. Sokfelé hullott lepel-20cm közötti hó és egész napos faggyal is számolhattunk. A folytatásban eleinte még hűl a levegő, ám a hét második felére erőteljes…

A nagyobb városokban majd hétvégén is lehet antigén teszteket végeztetni

Az ötezer lakosnál nagyobb településeken majd hétvégén is lehet ingyenes antigén teszteket végeztetni - az egészségügyi minisztérium ugyanis a mobil tesztállomások kiválasztásának negyedik és ötödik pályázati fordulóját is kiírta.