Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életfogytiglant kapott Carlos, a sakál, a világ egyik leghírhedtebb terroristája

Carlos a bíróságon elmondta: büszke forradalmi múltjára, amelynek során legalább 83 embert ölt meg.

Chorus: Megjelenési dátumot és látványos előzetest kapott a grandiózus űrhajós akciójáték

IGN
-
 Ma 21:45Gaming

Jön a Chorus, a nextgen űrhajós akciójáték, amelynek végre megkaptuk konkrét megjelenési dátumát egy igen látványos előzetes kíséretében.

Kisfiának rendelt pókemberes lámpát, sokkot kapott, amikor meglátta, mit hozott a futár - 18+

Talán túl nagy meglepetés lett volna a hároméves kisfiúnak az, amit a futár végül kihozott.

Úgy „kiszívták” egy nő nyakát, hogy sztrókot kapott és ideiglenesen lebénult

Egy angol orvos hívta fel a figyelmet a „szerelmes harapás” veszélyére. Bár nagyon ritkán fordul elő, de komoly bajt okozhat.

Elektromos Bmw-t kapott a pápa

Az elektromos, kompakt BMW i3 modellt egyedivé tették. Az autó rendszámtábláján a hagyományos vatikáni jelzés, az SCV látható, színe pedig teljesen fehér. A BMW ajándéka pozitív reagálás a pápa által kiadott  "Laudato Si '" enciklikában üzenetére, amelyet az egyházfő a környezet védelmének szentelt. Az i3 valójában nemcsak elektromos…

Szobrot kapott Szladits Károly egykori jogász, Dunaszerdahely híres szülötte

Dunaszerdahely. Dunaszerdahely önkormányzata a magyar kormányzat és helyi jogászok anyagi támogatásával szobrot állított a város híres szülöttének, Szladits Károly egykori jogásznak, a Magyar Tudományos Akadémia tagjának.

431 millió dollár befektetést kapott bányászatra a Genesis

Kedden a Genesis Digital Assets bitcoin bányászati cég bejelentette, hogy 431 millió dollárt gyűjtött stratégiai befektetőktől. A Genesis bányászati cég arról számolt, hogy a Paradigm vezette a több millió dolláros

Felszólítást kapott Magyarország az Európai Bizottságtól

Az Európai Bizottság felszólítja mások mellett Magyarországot, hogy módosítsa a betétbiztosítási rendszerekről szóló irányelvet átültető jogszabályait – idézi a bizottság közleményét a portfolio.hu.

Szívrohamot kapott és meghalt a levegőben egy utasszállító repülő kapitánya

Megszakította útját Indiában egy bangladesi utasszállító, miután rosszul lett a repülő kapitánya, aki később a kórházban meghalt. A gépet az első tiszt tette le. A Biman Bangladesh Airlines légitársaság Boeing 787-es gépe az ománi Maszkatból a bangladesi Dakkába tartott a fedélzetén 124 utassal, amikor a kapitány szívrohamot kapott. A…

Szomorú statisztika: egy gyereket nevel itthon egy átlagos család, de azért vannak kivételek

Blikk
-
 Ma 20:13Belföld

– Huszonhét éves korunkban hagyjuk el a szülői házat, harminc fölött házasodunk, átlagosan pedig egy gyermeket nevelünk fel. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint nagyjából így néz ki egy átlagos magyar családmodell, a kép azonban ennél sokkal összetettebb.

Csapatzászlót kapott az újonnan létrejött veszprémi alakulat

Áder János köztársasági elnök csapatzászlót adományozott az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ, valamint az MH 54. Veszprém Radarezred integrációjából, 2020 augusztus elsejével létrejött MH. Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ részére.

Csillageső a szomszédban: újabb étterem kapott Michelin-csillagot Szlovéniában

Így már hét csillagos étterme van a cirka kétmilliós kis országnak.

Ráadásban kapott ki az ASE az Alba Fehérvártól

Hosszabbítás után 106:104-re kikapott az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata a 21/22-es szezon nyitó mérkőzésén az Alba Fehérvártól. A paksiak az ASE csarnok átépítése miatt december végéig Szekszárdon játsszák hazai bajnoki összecsapásaikat.

Hazai pályán kapott ki a Nova a női NB II-ben

A női labdarúgó NB II. nyugati csoportjának 4. fordulójában ismét csak egy zalai együttes lépett pályára, ugyanis a ZTE FC megint szabadnapos volt. Az ADA Nova két győztes találkozó megvívása után újra hazai pályán szerepelt, de ezúttal elmaradt a siker.