Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Állami földeken gazdálkodhatnak hátrányos helyzetű települések

1200 hektár állami földek ingyenes használatára szerezhettek jogosultságot hátrányos helyzetű települések. Somogyból mindössze Várda pályázott sikeresen, 6,2 hektárnyi földet kaptak öt évre ingyenes használatba.

Állami földeken gazdálkodhat Várda

1200 hektár állami földek ingyenes használatára szerezhettek jogosultságot hátrányos helyzetű települések. Somogyból mindössze Várda pályázott sikeresen, 6,2 hektárnyi földet kaptak öt évre ingyenes használatba.

A Földet nem, csak az életünket mentik meg az elektromos autók

Villanyautósok
-
  Tegnap 09:03 Autó-motor

Egy kínai tanulmány logikus, mégis csak ritkán figyelembe vett következtetésre jutott. A teljes anyag A Földet nem, csak az életünket mentik meg az elektromos autók címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Nem árulja el az Audi, kitől vettek földet

Hírhatár
-
  19.10.12 23:52 Belföld

Német üzletemberek is érintettek lehetnek Borkai Zsolt korrupciós és szexbotrányában.

Az Audi is megszólalt: először projektcéget vettek, nem földet

HVG
-
  19.10.12 21:23 Autó-motor

Az Audi kétszer vásárolt a bővítéséhez, egyszer egy projektcéget, amelyik rendezte a földügyletet is, majd később földterületet is vettek, de annak eladóját nem nevezték meg.

Ezt már nem lehet megállítani: elindult a gépek lázadása a földeken

Agrárszektor
-
  19.10.10 16:35 Mezőgazdaság

Egy alnwicki testvérpár, Jack és Hugh Wrangham kifejlesztettek egy mobilapplikációt, ami nagyban meggyorsíthatja a gazdáknak a növényeik állapotának felmérését. A Skippy Scout névre keresztelt applikáció következő fázisának fejlesztésére a testvérek közösségi finanszírozási kampányt indítottak.

Aszteroida találhatja el a Földet

Az aszteroida kevesebb, mint 65 éven belül eltalálhatja a Földet. Az Európai Űrügynökség (ESA) új aszteroidát adott a kockázati listához, ami 65 év alatt eltalálhatja a Földet. A 2019 SU3-ként azonosított égitest testének becsült átmérője 46 láb, és a negyedik legveszélyesebb aszteroidaként sorolják fel, amely azzal fenyeget, hogy eltalálja a bolyg

50 élelmiszer, ami megmentheti a Földet

Nosalty
-
  19.10.09 21:17 Életmód

Ha szeretnél tenni a bolygóért és helyesen étkezni, akkor a legjobb helyen jársz!

Novemberre elkészül az új földeáki piac

Vásárhely24
-
  19.10.08 12:45 Megyei

A művelődési ház és könyvtár épületével szemben lángossütőt és zöldségest szeretnének abban az új, két üzlethelyiséggel rendelkező épületben, amely a piac egyik fő attrakciója lesz. Fedett és nem fedett standok is lesznek - írja a makohirado.hu.