Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pucér fiúk olvasnak – egy előadásban meztelenre vetkőznek a hazai színészek

Ismert férfi színészek, ahogy még nem láttad őket! Az újonnan induló, rendhagyó irodalmi esten a kivillanó testrészek mellett a lelkük darabjait is felfedik olyan ismert hazai színészek, mint Simon Kornél, Barna Zsombor és Mohai Tamás, ezzel buja játékosságot kölcsönözve az irodalomnak. Míg a meztelen férfierő kontrasztjában hazai kortárs…

Megvan a színésznő Clarice Starling szerepére a készülő A bárányok hallgatnak-sorozatban

Player
-
  Tegnap 21:01 Kultúra

Mert igen, a Cbs sorozatot készít A bárányok hallgatnak és a Hannibal című filmekben szereplő Fbi-ügynökről Clarice címmel.

Pucér fiúk olvasnak – formabontó előadásban meztelenítik le magukat a hazai színészek

Ismert férfi színészek, ahogy még nem láttad őket! Az újonnan induló, rendhagyó irodalmi esten a kivillanó testrészek mellett a lelkük darabjait is felfedik olyan ismert hazai színészek, mint Simon Kornél, Barna Zsombor és Mohai Tamás, ezzel buja játékosságot kölcsönözve az irodalomnak. Míg a meztelen férfierő kontrasztjában hazai kortárs…

A bárányok hallgatnak-sorozat: megvan, ki alakítja Clarice Sterling Fbi ügynököt!

theGeek
-
  Tegnap 17:58 Film

Mozi Hírek – Mint ahogy arról korábban is írtunk, jön A bárányok hallgatnak folytatásaként készült TV-sorozat, Clarice címmel. A CBS-sorozat egy évvel A bárányok hallgatnak eseményei után játszódik, és az FBI-ügynök Clarice Starling életét mutatja be, aki „újabb és újabb sorozatgyilkosok és szexuálisan aberrált bűnözőkre vadászik, miközben…

Jakus Ibolya: Történelmi lecke fiúknak

HVG
-
  Tegnap 11:11 Belföld

A friss HVG szubjektív lapajánlója.

Kajdi Csaba: Nagyon tetszenek a nagydarab, kigyúrt fiúk, de ez nem érték

Velvet
-
  Tegnap 10:38 Bulvár

Elsőként nekünk beszélt arról, milyen fenntartásai voltak a TV2-s szerepvállalásával, párkapcsolatáról is nyilatkozott. Podcast.

Czeglédy Csaba perében is elfogultságot jelentett a Szegedi Törvényszék

Kecskeméten folytatódik a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalására.

Újabb fordulat Lajcsi perében: Kizárták Galambos Boglárka védőjét

Ripost
-
  20.02.26 20:40 Bulvár

Úgy tűnik messze még a vége Galambos Lajos közműlopási ügyének. Felesége új védője ugyanis időt kért, hogy felkészülhessen a hatalmas iratmennyiségből, ami a hat év alatt született.

Latin-Amerikát sem kerüli el a koronavírus! Megvan az első beteg

Lokál
-
  20.02.26 12:52 Külföld

Megjelent az új koronavírus szerdán Latin-Amerikában is: a brazil egészségügyi hatóságok megvizsgáltak egy Olaszországban járt, 61 éves beteget egy Sao Pauló-i kórházban, és az eredmény pozitív lett.

Két férfi súlyosan megsérült, miután felrobbant egy gázpalack

Parameter
-
  20.02.26 12:47 Határtalan

Az eset a nagyszombati járásbeli Zavar községben történt. Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy 66 éves férfi ki akart cseréltetni egy gázpalackot, az átvételkor azonban robbanás történt. A két férfi súlyosan megsérült a karján és a fején, mindkettőjüket kórházba szállítotátk. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi…

Latin-Amerikában is megjelent a koronavírus

ATV
-
  20.02.26 12:47 Külföld

Megjelent az új koronavírus szerdán Latin-Amerikában is: a brazil egészségügyi hatóságok megvizsgáltak egy Olaszországban járt, 61 éves beteget egy Sao Pauló-i kórházban, és az eredmény pozitív lett - közölte egy meg nem nevezett forrás a Reuters hírügynökséggel.

Megtartják a budapesti Utazás kiállítást, Olaszország és Eger a díszvendégek

Index
-
  20.02.26 12:46 Belföld

A szervezők szerint nincs ok a lefújásra. Olaszországban már ott a vírus, Egerben az uszodát zárták be miatta.

Menekülés közben megetették a lámát a betörők

24
-
  20.02.26 12:45 Bulvár

Biztos úgy voltak vele, egy kis pihenésre mindig időt kell fordítani.

Nem változtatott az MNB, mégis emelkedtek a kamatok

Magyar Nemzet
-
  20.02.26 12:45 Gazdaság

Az inflációs kilátásoktól függően a jegybank kész bármely intézkedésre. Az infláció a várakozások szerint a negyedév végére visszatérhet 4 százalék alá.