Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

A KMKSZ közreműködésével felújított iskolát adtak át Tiszaágteleken (videó)

A KMKSZ az utóbbi években soha nem látott felújításokat bonyolított Kárpátalján, különböző anyaországi fejlesztési programokon keresztül. Ezt Balogh Lívia, a KMKSZ Ungvári Járási szervezetének elnöke jelentette ki Tiszaágtaleken, ahol átadták a Ke...

A KMKSZ kérésére vasárnap a magyar hatóságok biztosítják a karanténmentes beutazást Ukrajnából Magyarországra (v…

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség kérésére a magyar hatóságok biztosítják a karanténmentes beutazás lehetőségét Magyarország területére október 25-én vasárnap reggel 7 órától hétfő reggel 9 óráig azok számára, akik demokratikus jogukkal él...

A KMKSZ közreműködésével Fedák Sári kulturális központ nyílt Beregszászon (videó)

Karpat.in.ua
-
  20.10.19 20:12 Határtalan

Fedák Sári szelleme visszatért Beregszászba, oda ahonnan elindult meghódítani a világot jelentő deszkákat. Erről Orosz Ildikó beszélta múlt század első felének meghatározó magyar primadonnája nevét viselőkulturális központ avatóünnepségén.

Váradi Enikő: „A KMKSZ Kárpátalja fejlesztésének érdekében vállalt elkötelezettségét nem lehet megkérdőjelezni”

Karpat.in.ua
-
  20.10.19 14:36 Határtalan

Váradi Enikő a KMKSZ képviselőjelöltje a Huszti Járási Tanácsba, valamint a Viski Kistérségi Tanácsba. A fiatal lány, a magyar diákok körében már egyetemistaként is aktív programszervező volt, érdekli a politika és a közélet, hobbija a néprajz és ...

KMKSZ-közreműködéssel újult meg a Tiszaújhelyi Családorvosi Rendelő

Karpat.in.ua
-
  20.10.19 08:09 Határtalan

Ünnepélyes keretek között adták át a Tiszaújhelyi Családorvosi Rendelőt, mely a magyar kormánynak a Kárpátaljai magyar családorvosi rendelők felújításának támogatása program keretében a KMKSZ közreműködésével újult meg.

Interjú Petei Judittal, a KMKSZ megyei listáján induló képviselőjelölttel

Karpat.in.ua
-
  20.10.18 18:33 Határtalan

Petei Judit legfontosabbnak a kitartást és az elkötelezett munkát tartja. Kárpátaljánneve nem ismeretlen, hiszen nemcsak kiváló üzletasszony, de remek vezető és gondos családanya is. A közigazgatás területén is komoly eredményeket tud felmutatni.

A viski magyar iskola tornaterme a KMKSZ közreműködésével újult meg

Átadták a magyar külügyminisztérium Keleti Partnerség programja által, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség közreműködésével megújult Viski Kölcsey Ferenc Oktatási-Nevelési Komplexum tornatermét.

A KMKSZ közreműködésével megújult a viski magyar iskola tornaterme (videó)

A magyar külügyminisztérium Keleti Partnerség programja által a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség közreműködésével újulhatott meg a Viski Kölcsey Ferenc Oktatási Nevelési Komplexum tornaterme. A közel 900 000 hrivnya összegű támogatásból sik...

Oroszi József, a Tiszapéterfalvai kistérség KMKSZ-es színekben induló polgármesterjelöltje

Karpat.in.ua
-
  20.10.17 13:45 Határtalan

Oroszi József azon polgármesterek egyike Kárpátalján, aki tapasztalt több település jó vezetésében, hiszen 2006 óta Nevetlenfalu és a szintén a Nevetlenfalui Községi Tanácshoz tartozó Batár, Akli, Újakli és Aklihegy polgármestere.

A pedagógusszövetség és a KMKSZ közreműködésével a Beregszászi járás minden óvodája megújult (videó)

Karpat.in.ua
-
  20.10.17 09:21 Határtalan

A magyar kormány támogatásának köszönhetően a Beregszászi járásban minden óvoda megújult, mondta a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség elnöke Nagymuzsalyban, a megújult helyi óvoda átadási ünnepségén.

A KMKSZ közreműködésével a Keleti-partnerség program keretében 100 intézmény újult meg Kárpátalján (videó)

Karpat.in.ua
-
  20.10.17 08:57 Határtalan

Az elmúlt 5 évben a Keleti-partnerség program támogatásával és a KMKSZ közreműködésével 100 közintézmény újult meg Kárpátalján, mondta a KMKSZ elnöke Benében, a megújult helyi kultúrház avatóünnepségén.

A Nagyhódos-Nagypalád magyar-ukrán határátkelő megnyitását sürgeti a KMKSZ (videó)

Karpat.in.ua
-
  20.10.16 08:27 Határtalan

A magyar és az ukrán fél érdeke egyaránt, hogy megnyíljon a Nagyhódos-Nagypalád magyar-ukrán határátkelőhely, az ügyben azonban több mint egy éve nincs fejlemény, mondta a határátkelő ukrán oldalánál a KMKSZ alelnöke.

Az „Őrzeni kincses temetőket” könyv bemutatója Beregszászon (videó)

Bemutatták Beregszászon az „Őrzeni kincses temetőket”, A beregszászi köztemető egykori római katolikus sírkertje című könyvet, amely a Beregszászi Keresztény Értelmiségiek Szövetségének és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Lehoczky ...

A Kmksz kiáll a Magyarországon tanuló kárpátaljai fiatalok katonai szolgálat halasztásával kapcsolatos joga mellett

Külhoni Magyarok
-
  20.10.15 11:26 Határtalan

Külföldön, első sorban Magyarországon tanuló kárpátaljai fiatalok fordultak a KMKSZ-hez azzal kapcsolatban, hogy nem tudják rendezni a sorkatonai szolgálat elhalasztásával járó ügyeiket, holott Ukrajna A hadkötelezettségről és a katonai szolgálatról szóló törvény 17. cikkelye értelmében a hadköteles korú személy tanulmányai folytatása céljából…