Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 371 hír

Újabb megyei rangadó vár rájuk

Feol
-
  Ma 21:36 Sport

A női kézilabda Magyar Kupa Iv. fordulójára kerül sor szerdán 18 órakor a dunaújvárosi Sportcsarnokban a Dunaújvárosi Kohász Ka és az Alba Fehérvár Kc együttesei között.

Nagykanizsán rendezték meg a tornászok megyei diákolimpiáját

Zaol
-
  Ma 21:02 Sport

A dél-zalai város adott otthont a tornászok megyei diákolimpiai küzdelmeinek, amelyről a februári területi fináléba kerülhettek a csapatok és az egyéni küzdelmek első három helyezettjei.

Nagyszabású szemétszedési akció várja az önkénteseket!

infoVáros
-
  Ma 20:48 Megyei

Nagyszabású szemétszedési akciót szervez február 2-ára a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesület az Esztergom és Tát közötti Sódergödör és a Köteleskomp környékén.

Magas gázkoncentrációt mértek a tűzoltók egy veszprémi családi házban

Rosszul lett két ember egy földszintes családi házban a veszprémi Csatár utcában. A helyszínre kiérkezett városi hivatásos tűzoltók magas gázkoncentrációt mértek az ingatlanban. Megállapították, hogy a házban nyílt égésterű gázkazán üzemel. A mentők a két rosszul lett lakót kórházba szállították további kivizsgálásra.

Magas gázkoncentrációt mértek a tűzoltók egy veszprémi családi házban

Rosszul lett két ember egy földszintes családi házban a veszprémi Csatár utcában. A helyszínre kiérkezett városi hivatásos tűzoltók magas gázkoncentrációt mértek az ingatlanban. Megállapították, hogy a házban nyílt égésterű gázkazán üzemel. A mentők a két rosszul lett lakót kórházba szállították további kivizsgálásra.

Magyarországon is megkapta a Tesla Model 3 az állami támogatást

Hosszas előkészítés után a nemzetközi elektromobilitási trendeknek megfelelően új szereplővel bővült a hazai állami támogatásban részesülő autómárkák listája.

Korszerűbb iskolákban tanulhatnak a Heves megyei diákok

Heol
-
  Ma 20:00 Belföld

Két évvel ezelőtt nagyszabású, többmilliárdos iskolafejlesztési program körvonalait vázolták fel megyénk tankerületének vezetői. Megkérdeztük, hol tartanak jelenleg a tervezett beruházások.

Menetpróbán az önkéntesek új autója (videó)

Szon
-
  Ma 19:41 Belföld

A Kelet-Magyarországi Speciális Mentők hétvégén ismerkedtek az új autóval.

Nem azt a ferencvárosi iskolát újították fel a fideszes vezetés alatt, ahova sok roma diák jár, pedig megkapták a támogat…

A IX. kerületi önkormányzat testülete 2019. június 27-én úgy döntött, hogy három kerületi iskola számára 39 millió forintot ajánl fel egy-egy okostanterem kialakítására. A három kiválasztott intézmény a Szent-Györgyi Albert, a Kosztolányi és a József Attila Általános Iskola volt. A kivitelező, a UPC iskolakezdésre el is készült, szeptember 12-én le

7 év börtönt kapott egy Zala megyei férfi, aki baseballütővel vágta fejbe a szeretője férjét

Ezután az életveszélyesen megsérült férj kocsival menekült, és amikor megállt, a támadó anyja téglával dobta be az autó hátsó ablakát.

Párizsban vízágyúval, könnygázzal és gumibottal oszlatta a rendőrség a tűzoltókat

Több ezer francia tűzoltó vonult utcára Párizsban, hogy magasabb illetményt, jobb munkakörülményeket és magasabb veszélyességi pótlékot követeljenek. Ez utóbbi ugyanis 1990 óta nem emelkedett – írja a 444 a Guardian alapján.

Őrségi fesztiválszervezők kaptak díjat Budapesten

Vaol
-
  Ma 18:38 Megyei

A napokban tartották a mintegy 24 ezer tagot számláló Ötpróba szabad­idősport-mozgalom ünnepélyes évnyitóját az Országház felsőházi termében. Az eseményen vasi sportszervező munkáját is elismeréssel jutalmazták.

Rendőrök gumibotozták a tüntető tűzoltókat Párizsban

444
-
  Ma 18:27 Külföld

Vízágyú és könnygáz is előkerült. A tűzoltók a veszélyességi pótlékuk emeléséért mentek az utcára.

Tűzoltóautóba csapódott

Vonuló tűzoltó autónak ütközött egy kocsi hétfő este Nyíregyházán. Az 54 éves sofőr  súlyosan megsérült. Az eddigi vizsgálatok szerint a piroson hajtott át és ezután karambolozott a megkülönböztető jelzést használó tűzoltóautónak.

Egy Vas megyei fiatal megvalósította Az utolsó Jedik rendezőjének álmát

Ugytudjuk
-
  Ma 18:12 Megyei

Avagy hogyan teljesítsük be egy videóval egy amerikai rendező álmát.