Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Mobilgátat teszteltek Velencében

Hosszú évek halasztása és több korrupciós botrány után szombaton első alkalommal tesztelték az árvizek megfékezésére használt Mózes nevű mobilgátat Velencében.

Először tesztelték a gátrendszert, amely megvédené Velencét az árvizektől

Az olasz árvízvédelmi rendszer ügyét sorozatos botrányok kísérték.

Először tesztelték a mobilgát-rendszert, ami megmentené Velencét az árvizektől

A Mose névre keresztelt rendszer nagyon lassan készült el, és súlyos korrupciós botrányok kísérték.

Először tesztelték Velencében az évek óta készülő gátrendszert

Index
-
  Ma 16:36 Külföld

2003 óta készül, még mindig nem adták át. Tavaly ősszel Velence nyolcvan százalékát öntötte el az árvíz.

5G SA hálózatot aktiváltak és teszteltek sikeresen az Egyesült Királyságban

iPON!
-
  Tegnap 15:23 Infotech

Az Oppo hozzájárulásával sikerült beüzemelni és próbára tenni a hálózatot, amit akár fel is lehet szeletelni a különböző felhasználási célokra.

Intelligens abroncsfigyelő rendszert fejleszt a Microsoft-tal közösen a Bridgestone

A világ első, az abroncssérüléseket valós időben figyelni képes monitoring rendszerét fejleszti a Bridgestone a Microsoft-tal közösen. Az abroncssérülések komoly közlekedésbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel a műszaki hibák miatt bekövetkező autóbalesetek mintegy 30%-át okozzák. A hiányzó láncszem az abroncsproblémák…

Bridgestone intelligens abroncsfigyelő rendszer

A Bridgestone intelligens abroncsfigyelő rendszer fejlesztését kezdte meg a Microsoft-tal közösen. A világ első, az abroncssérüléseket valós időben figyelni képes monitoring rendszerét fejleszti a két vállalat közösen. Az abroncssérülések komoly közlekedésbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel a műszaki hibák miatt bekövetkező autóbalesetek…

Ismét tesztelték a brazil elnököt az új koronavírusra

Bolsonaro a brazíliavárosi elnöki palota előtt gyülekező híveinek arról számolt be, hogy kórházi kivizsgáláson volt, ahol koronavírus-tesztet is végeztek nála. Mint mondta, a vizsgálatok szerint tiszta a tüdeje. A teszt eredményét még nem tudni. A CNN Brasil helyi hírtelevízió és az Estado de S.Paulo hírlap jelentette korábban, hogy az elnöknél a…

Ismét tesztelték koronavírus gyanújával Bolsonarót

hirado.hu
-
  20.07.07 06:24 Külföld

A teszt eredményét még nem tudni.

Csemegeuborkát teszteltek a Nébih laboratóriumaiban

Zaol
-
  20.07.05 07:00 Megyei

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Szupermenta programja ezúttal 32 csemegeuborkát tesztelt. Mondhatni savanyúak az eredmények, hiszen 21 termék esetében kellett hatósági eljárást indítani. Megnyugtató, hogy élelmiszer-biztonsági szempontból minden rendben volt a termékekkel.

A lakodalom utáni hétfőn tesztelték a rokont

Teol
-
  20.07.04 16:10 Megyei

A rokon a lakodalmat követő hétfőn tért vissza Ausztriába a munkahelyére, ahol azzal szembesült, hogy COVID-tesztelés folyik, mert egy kollégája megfertőződött.